Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu core playerı nasıl yuklıcem bı yardımcı olsanız yuklemeye devam dıyorum yukleme sırasında guvenılmeyen bır dosya yuklenemez dıyor yuklemeyı kesıyor neden acaba hafıza kartına yukluyorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Sonunda Bende Siparişi Verdim
    N95 8GB, İphone derken N82 ye geri dönüyorum
    P.tesi elimde olur inş

hayırlı olsun dostum

teşekkürler
    bayadır bu s60 hack yöntemlerinden falan uzak kaldım
    yeni versiyon falan
    gelince yardımcı olumusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

bu core playerı nasıl yuklıcem bı yardımcı olsanız yuklemeye devam dıyorum yukleme sırasında guvenılmeyen bır dosya yuklenemez dıyor yuklemeyı kesıyor neden acaba hafıza kartına yukluyorum ama...

yükleyemezsin.bir hack yöntemi olan hellocarbideyi araştır bul yap.bu kadar.zaten sonra yükleyemediğin bir şey olmucak.cevaplamıştım ama hiç yapmamışsın anlaşılan.zaten araştırdığında neyin ne olduğunu anlıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

bu core playerı nasıl yuklıcem bı yardımcı olsanız yuklemeye devam dıyorum yukleme sırasında guvenılmeyen bır dosya yuklenemez dıyor yuklemeyı kesıyor neden acaba hafıza kartına yukluyorum ama...

yükleyemezsin.bir hack yöntemi olan hellocarbideyi araştır bul yap.bu kadar.zaten sonra yükleyemediğin bir şey olmucak.cevaplamıştım ama hiç yapmamışsın anlaşılan.zaten araştırdığında neyin ne olduğunu anlıcaksın

o hellocarbide dedıgın sey nedır ben bu konularda yabancıyım ya kusura bakmayın neyı nasıl yapıcam nerden bulucam

• quote:

yuklemeye devam edıyorum devam tusuna basıyorum ama en sonunda guvenılmeyen uygulama telefona yuklenemez gıbı bır uyarı verıyor yuklemıyor offf yaa offffff

N82de şimdi yazacağım menüler var mı bilmiyorum ama:
    Uygulama yöneticisinde "seçenek-->Ayarlar" a gelip "yazılım yükleme" yi "tümü";
    "Çev. içi.sert. kontrolü" nü "kapalı" olarak ayarlamayı deneyin.
    Saygılarımla.
  • quote:

imzamda link var lea imzasızları yüklemek için

gokhan1903bjk: sen gelde
    herşey imzamda zaten

muRTah: bende seni sormuştum lea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Ağustos 2008; 23:44:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nooldu ki ne Reisim ?
    Bi de PM den soru sorabilir miyiz ? Yoksam PM den yardım etmiyor musun ?
    Ekleme : son 2 soru eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 2 Ağustos 2008; 0:02:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nooldu ki ne Reisim ?

hiiç ölesine hal hatır

mrtbrc6378: eylül ayına kadar fiyatlar ii düşer
    benim imzamda karşılaştırma var onu oku karar ver

• Arkadaşlar bugün itibariyel n95 8gb telefonumu verip n82 almış bulunmaktayım.
    Yanlız aldığım telefon kayıtsız, 450 ytl verdim.Benimkinide 750ytl ye sattım.

İnşallah hayırlı bir iş yapmışımdır.SAR değeri kafamı kurcalıyor ama sanırım bundan sonra güçlü wifi falan derken demekki sar değerleri bu seviyelerde olacak .

Neyse yazayım dedim.Yanlız data kablosunu almadığımdan bir data kablosu bulmam gerekecek telefonu türkçe yapmak için.
    Nerelerde satılıyor bilgisi olan varmı ?

Saygılar.
  • @ yosunkaya : Hayırlı olsun.

Nerede satıldığı hakkında bir bilgim yok ancak n95 lerden farklı girişi.N82 de microUSB girişi var.O yüzden bu girişten bulabilirsen her türlü uyacağını düşünüyorum.Ve kaliteli al bence,çünkü ucuz kablolar hemen temazsızlık yapıyor.
  • http://www.teleplus.com.tr/v3/index.php?p=show&pid=55474&k_id=553&kn=NOKIA

Ben burdan aldım, aynı gün kargolandı. Orjinal ve faturalı ürün.

quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Neyse yazayım dedim.Yanlız data kablosunu almadığımdan bir data kablosu bulmam gerekecek telefonu türkçe yapmak için.
    Nerelerde satılıyor bilgisi olan varmı ?

Saygılar.

• reis security manageri ıkı kere next dedıkten sonra you most connect your mobıle to PC and run MetroTRK on your mobıle devıce boyle bır yazı gelıyor ve cıhaza secman yuklenmıs olmuyor ne yapmam lazım yardım lutfenn
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Sky_Walker bende girip sipariş vereyim sağol dostum. N95 i satarken çok istemeye istemeye verdim ama n82 bana çok hızlı geldi , sadece tuşların 2 sine birden falan basıyorum istemeden de olsa.Ekran fena değil, ön önemlisi tuş kilidi olayına bir türlü alışamadım.Diğerinde slide olduğundn çok kolaydı bunda biraz zorluk çekiyorum açıkcası.

Ama genel kullanım itibariyle hızlı , ses çıkış gücü n95 8gb göre düşük, ele ,iyi oturuyor.Değiştirdiğim için üzülmüyorum diyebilirim.

Sadece video seyretmeye alışmıştım onda biraz zorluk çekeceğim gibi görünüyor tuşlar haricinde başka bir negatiflik yok üründe bana göre.Yeni kapak falan çıksa da değişik tuş takımı olacak şekilde taksak iyi olacak.

Saygılar.
  • Arkadaşlar n82 black edition ne zaman tr gelecek bilgisiolan varmı acaba?
    Bide kuzenim isviçrede şuan yurt dışı fiyatları nasıl acaba
  • quote:

reis security manageri ıkı kere next dedıkten sonra you most connect your mobıle to PC and run MetroTRK on your mobıle devıce boyle bır yazı gelıyor ve cıhaza secman yuklenmıs olmuyor ne yapmam lazım yardım lutfenn

çünkü bilgisyarla cihazın bağlı değil
    app trk'yı aç kapatma
    kabloyla bilg.e bağla
    pc suite'de bağlan

sonra next de portu otomatik bulur. bulmuyosa sen manuel yazarsın
    bilgisaarım sağ tıkla aygıt yöneticisinden

Anlatıma uysanız hiç1 şey olmicak.
    PC Suite açık olsun. App TRK açık olsun. Kablolar takılı olsun tamm işte

• GnU lisanslı mı lea bu 0dan işletim sistemi yapıyon nerdeyse heryeriyle oynadın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Bu telefonun Bağlantılar kısmındaki Gps Verisi programını kullananlar dikkat ettiyse hesaplama 10m arayla yapılıyor yani her 10m'de bir sayaç artıyor küçük bir hack yöntemi ile mesafeyi 1m'ye indirmemiz mümkün fakat sayaçta 1mt = 10mt olarak görünüyor. yani her 1mt veride 10mt gibi görünüyor. sistemde bunu düzeltip denemesini bir daha yapacağım. Eğer gösterimide 1mt'ye düşürebilirsem size dosyaları yollayacağım. Eğer bu şekildede mahsuru yok bir 0'ın aramızda sözümü olur derseniz size dosyayı yollayabilirim Ben bu Gps Verisi bölümünü kullanmak zorunda kaldığımda sıkıntı yazıyordum acaba kaç mt oldu diye.. sürekli 10 ve katlarını gördüğüm içinde sinir bozuyordu bunu hackleme işlemine başladık bakalım göstergeyide 1mt'ye indirsem süper olacak...

Nokia duy sesimizi ve şu hatayı gider... görünümü 10'ar değil 1'er mt baz al...

kolay gelsin dostumm

• Müzik menüsünde değil müzik çalarda çıkar yenile

müzik onun altında podcast yazar ordayken seçenekler yenileme dicen
  • tamamdır mesajı silmiştim son anda fark ettim
    zaten siz de yazmışsınız
    dediğiniz gibi aynen
    diğer hata zannettiyim şeyi de çözdüm şimdi
    boşu boşuna nokia ya pok attık
  • başka ne hatalar buldun ki?
  • 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.