Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905
    Allah razı olsun dostum cok sagol ayrıca bir sorum daha olucak benim teli guncellerken sarjı bıtıp kapanmıstı acılmamaıstı servıse verdım servısten geldı duzelmıs tel yenı yazılım guncellemesı yapmıslar hersey tamam ama oyunlardakı yuklu olan fıfa 2007 ile aspahalt 3 oyunu acılmıyor ne yapmam gerekıyor zaten bunları sılıcem ben nasıl sılebılırım ve ozellıkle senden bı oyun arsıvı ıstıyorum bır pm atarsan bununla ılgılı cok makbule gecer

-----------------
    Bizde böyle.

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces
    İnanması çok güç ama iranda , kıbrısta, hindistanda bile siyah renk satılırken Türkiye'de yok, çok terbizyesizleşti bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__

Arkadaşlar bu telefonun ikinci el fiyatı ne zaman 400-500 ytl civarına ulaşır?

• quote:

siyahı çıkınca biraz düşer heralde __VaSsiLi__ ama daha erken o fiyata düşmesi için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

siyahı çıkınca biraz düşer heralde __VaSsiLi__ ama daha erken o fiyata düşmesi için...

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Ok pm attım

quote:

Allah razı olsun dostum cok sagol ayrıca bir sorum daha olucak benim teli guncellerken sarjı bıtıp kapanmıstı acılmamaıstı servıse verdım servısten geldı duzelmıs tel yenı yazılım guncellemesı yapmıslar hersey tamam ama oyunlardakı yuklu olan fıfa 2007 ile aspahalt 3 oyunu acılmıyor ne yapmam gerekıyor zaten bunları sılıcem ben nasıl sılebılırım ve ozellıkle senden bı oyun arsıvı ıstıyorum bır pm atarsan bununla ılgılı cok makbule gecer

-----------------
    Bizde böyle.

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces
    İnanması çok güç ama iranda , kıbrısta, hindistanda bile siyah renk satılırken Türkiye'de yok, çok terbizyesizleşti bunlar

sagolasın tesekkur ettım

• quote:

Orjinalden alıntı: SerumFizyolojik

çok güzel telefon. fiyatı ne zaman düşer acaba?

akp kapanmadı dolar euro eccük düşmüşdolayısıyla fiyatlar düşmüş olabilir..bilmiyorum ama daha n82 öncülüğüni yitirmediği için düşmez.tube midir nedir o çıkarsa düşebilir.
  • enigmaenergy
    senden cok ıstekte bulundum ama bu core playerı yuklemedı telefon guvenılmeyen bır uygulamı dosyamı ne dedı o yuzden yuklenemıyor dedı ne yapmam gerekıyor bı yardımcı olsan senın verdıgın programı yuklemeye calıstım pcdekı vıdeoları ızleyemıyorum hala
  • wi-fi ile ilgili bir sorumvar.bizim apartmanda telefonda wilan taraması yapıp sinyal gücüne bakıyorum %35-37 civarı.bağlanmaya çalışıyorum olmuyor.sonra telefonu yere koyuyorum %40 çekiyor.bu sefer bağlanabiliyorum.hayır yani aradaki fark çok küçük.neden %37 de bağlanmıyorda %40 da bağlanıyor.bir sorun mu var dersiniz.o değil dizlerim çürüdü yerde o bakımdan.
  • quote:

enigmaenergy
    senden cok ıstekte bulundum ama bu core playerı yuklemedı telefon guvenılmeyen bır uygulamı dosyamı ne dedı o yuzden yuklenemıyor dedı ne yapmam gerekıyor bı yardımcı olsan senın verdıgın programı yuklemeye calıstım pcdekı vıdeoları ızleyemıyorum hala

hellocarbide yi araştır bul.c/sys/bın yoluna koyacağın bir installserver hayatını değiştirecek emin olabilirsin.bu arad benim soruya cevap verebilecek kişi yokmudur.nolur

• quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

enigmaenergy

hellocarbide yi araştır bul.c/sys/bın yoluna koyacağın bir installserver hayatını değiştirecek emin olabilirsin.bu arad benim soruya cevap verebilecek kişi yokmudur.nolur

telefona oyun program uygulama yukleme konusunda yabancıyım daha anlasılır bır bıcımde olursa sevınırım...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SerumFizyolojik

çok güzel telefon. fiyatı ne zaman düşer acaba?

akp kapanmadı dolar euro eccük düşmüşdolayısıyla fiyatlar düşmüş olabilir..bilmiyorum ama daha n82 öncülüğüni yitirmediği için düşmez.tube midir nedir o çıkarsa düşebilir.

beklemeye devam. vay be zamanında 6230da da aynısı olmuştu hey gidi günler

• Yinede yükle yada devam seçeneğine basarak yüklemeye devam etmen gerekir sanırım.Ben yükleyeli uzun zaman oldu hatırlamıyorum tam olarak
    quote:

enigmaenergy
  • emre abi cevap yazmayı unuttum senin mesaja;

valla bu kadarıda iyi
    mesaj deüeri kaçta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Ağustos 2008; 0:29:39 >
  • quote:

wi-fi ile ilgili bir sorumvar.bizim apartmanda telefonda wilan taraması yapıp sinyal gücüne bakıyorum %35-37 civarı.bağlanmaya çalışıyorum olmuyor.sonra telefonu yere koyuyorum %40 çekiyor.bu sefer bağlanabiliyorum.hayır yani aradaki fark çok küçük.neden %37 de bağlanmıyorda %40 da bağlanıyor.bir sorun mu var dersiniz.o değil dizlerim çürüdü yerde o bakımdan.

help
  • değişik

ama diğer cihazlarda da oluyor düşükte bağlanmaya biliyo
  • aslında başka birisinden daha denemek lazım ama onlarda şifreli.sağol cevap için.

• zaten şifresiz olsa katlanmazsın o zahmete
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Güzel birşeye benziyor.
    Bakalım ülkemize ne kadara gelicek?

Yüksek Bir Fiyat Olacağı Kesın Gelen Her Telefon Gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Yinede yükle yada devam seçeneğine basarak yüklemeye devam etmen gerekir sanırım.Ben yükleyeli uzun zaman oldu hatırlamıyorum tam olarak
    quote:

enigmaenergy

yuklemeye devam edıyorum devam tusuna basıyorum ama en sonunda guvenılmeyen uygulama telefona yuklenemez gıbı bır uyarı verıyor yuklemıyor offf yaa offffff

• arkadaslar telefondakı yuklu olan oyunları nasıl sılebılırım araba oyunuyla fıfa 2007i nasıl sılebılırım????
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.