Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: klasör x

reis yine banlandı ya.acaba kendinimi banladı kota yüzünden

neyse 2 sorum var
    1-garmindeki bazı resim dosyaları neden galeride özüküyor.silsem bişey olurmu acaba...
    2-telefonu şarz ederken şarz aleti acayip ısınıyor.neden olabilir.

Evet yine banlamışlar yakında bandan dolayı gelmeyecek

1- Bende de görünüyor üstelik galeri açamıyorda uzantıları açabileceği bir dosyalardan, ben silmedim
    2- Bazen cihazların sıcak çalışması soğuk çalışmasından daha verimlidir belli bi seviyeye kadar güzel şekil olur ortam ısınır vb. Yüksek amper çeken cihaz adaptörü ısıtır

• Yok hayır yanlarda koruma bandı yok.

Ekranda , tuş takımında,Arka kısımda kameranın üstünde ayrı ve batarya kapağında ayrı koruma bandı var.Bu kadar

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar bu videodaki gibi sizinde telefon kutusundan çıktıktan sonra yanlarınla koruma bandı varmıydı?
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/5746efa5c8cc858127615fecda450e394ff38820d2db3fd7ddb593cf142f1e29603d034ad9280aa99e285489782bacf376d53c5813a496c517255

sanli koruma bandı değil telefonun bir parçasıymış gibi duruyorlar yandaki bandlar

• quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

reis yine banlandı ya.acaba kendinimi banladı kota yüzünden

neyse 2 sorum var
    1-garmindeki bazı resim dosyaları neden galeride özüküyor.silsem bişey olurmu acaba...
    2-telefonu şarz ederken şarz aleti acayip ısınıyor.neden olabilir.

silebilirsin ben sildim sorunsuz bi şekilde çalışmaya devam ediyor
  • quote:

delfy
    ve
    quote:

Starforces

cevaplarınız için sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Birşey demeyeceğim diyorum ama sonunda söyleyeceğim.

@sorry_for_kill_you

Her yere msj atmışsın maşallah tam gaz.

Bütün mesajlar da bir cümleden oluşuyor, buraya da boşuna yazıyorum ama neyse.

Tekrar gelip bakacağını düşünmüyorum.

o da güzel yaa belki ilgisi vardir gercekten alicaktir
    ama ayip ya bukadar msj kasilmaz ki

• dün nokiadanismahatti'na n82 black in ne zaman satışa çıkacağını sordum 2-3 dk sonra telefon ettiler ama kesin bir tarih yokmuş onu söylediler.

acaba herkes sorsa bu soruyu tr'ye gelmesi hızlanır mı dersiniz??
  • Bu siyah modeli Türkiye haricinde hatta N78 de heryerde satılıyor , Türkiyedeki stokların tükenmesini bekliyolardır , bizim insanımıza hiç birinin değer verdiği yok hepsi yalan dolan!! Finlandıya'yı zengin etmekten başka bişey yapmıyoruz ya neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Yok hayır yanlarda koruma bandı yok.

Ekranda , tuş takımında,Arka kısımda kameranın üstünde ayrı ve batarya kapağında ayrı koruma bandı var.Bu kadar

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar bu videodaki gibi sizinde telefon kutusundan çıktıktan sonra yanlarınla koruma bandı varmıydı?
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/5746efa5c8cc858127615fecda450e394ff38820d2db3fd7ddb593cf142f1e29603d034ad9280aa99e285489782bacf376d53c5813a496c517255

sanli koruma bandı değil telefonun bir parçasıymış gibi duruyorlar yandaki bandlar

o yanlardaki bandlar telefona ayrı bir hava katmış öyle değilmi?
    sencede türkiyeye gelecek siyah n82 nin yanlarındada böyle bantlar olsa iyi olmazmı

HATTA ŞU VİDEO DA TELEFONUN ETRAFINDA ÇOK GÜZEL BİR KORUMA KAPAĞI VAR YA SADECE YURT DIŞINDAMI VAR BÖYLE ŞEYLER YOKSA TÜRKİYEDE DE VARMI YA

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/615bdd6d61eb9cef533b2f5406e6c2801292abdef2d0c19c7420531358c5dc91e982ae73a0929ad617266

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 25 Temmuz 2008; 19:09:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

dün nokiadanismahatti'na n82 black in ne zaman satışa çıkacağını sordum 2-3 dk sonra telefon ettiler ama kesin bir tarih yokmuş onu söylediler.

güzel bir yaklaşım.eğer nokia müşteriye değer veriyorsa bizim istediklerimizi önemsiyorsa dediğin gibi herkes arayıp sorarsa tr ye gelmesi hızlanır
  • quote:

dün nokiadanismahatti'na n82 black in ne zaman satışa çıkacağını sordum 2-3 dk sonra telefon ettiler ama kesin bir tarih yokmuş onu söylediler.

Pek 1 etkisi olmaz heralde.

starforces:
    yanlış anlaşılma olmuşta
  • Af çıkmış arkadaşlar; Reis burada.
    Hoşgeldin Reis.
  • Sırf siyah rengini bu kadar geçiktirdiler diye soğumaya başladım telefondan. Zorlamı gri satacaklar kardeşim ben siyah istiyorum. Nokia tr yetkililerine kocaman bir
  • Accelerometer için bir program denemek isterseniz indirin Program su terazisi programı fakat cihazınızda Python yükü olması gerekiyor. Linkler aşağıda.

Magic Level

Python

• Çok karizma bir cihaz özendim şimdi
  • kozyatagi carrefourda bu aksam inceledim. bekledigimden daha hafifti. birde arkasindaki camin guvenligi iyiymis. maps olayinida ineledim guzeldi. az kalsin aliyordum ki.... guzel telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Sırf siyah rengini bu kadar geçiktirdiler diye soğumaya başladım telefondan. Zorlamı gri satacaklar kardeşim ben siyah istiyorum. Nokia tr yetkililerine kocaman bir

cidden acaayip geçikti yahu

biz mayıs dioduk en fazla

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Af çıkmış arkadaşlar; Reis burada.
    Hoşgeldin Reis.

• quote:

Ben 2 ay önce sormuştum aynı yanıtı vermişlerdi. Ben ümidi kestim artık .
  • ne çabuk geçti reisin cezası.banlanması dün gibi .
    bu arada garmini kullanmayı artık öğrendim denilebilir.nokia maps nasıl birde onu öğreneyim diyorum.
    titanyum rengini de gerçekten sevmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 26 Temmuz 2008; 0:42:26 >
  • arkadaşlar kulaklık ses kalitesi nasıl acaba aklıma takıldı herşeyi cezipte yardımcı olursaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiderman 3

arkadaşlar kulaklık ses kalitesi nasıl acaba aklıma takıldı herşeyi cezipte yardımcı olursaniz sevinirim

ilk sayfaya bak.bana oldukça iyi geliyor
  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.