Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş öncelikle üzüldüğümü belirteyim.Bende telefonu aldığım 3. günü güncelleme yaparken telefon kendiliğinden kapandı ve bozuldu.Servise götürdüm ve garanti kapsamında olduğu için benden herhangi bir ücret talep etmeden yeni yazılım yüklediler.
  • Araç şarj cihazı tavsiye ederim..özellikle gps kullanıyorsan araçta sık sık

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

ya bu telefonu şarj etmekten bıktım ya normal kullanımda 2 gün gidiyor az müzik foto girdi mi işin içine 1.5 gün anca gidiyor.Bu süreyi uzatmak için az kurcalamaktan başka ne yapabiliriz? Sizin batarya süreleriniz nasıl?

Sabah şarj aletinden çıkartıyorum atlıyorum arabaya GPS açık filan işe, fring üzerinden skype ile wi-fi ile konuşmalar yapıyorum tüm gün ondan sonra normal telefon konuşmaları derken akşam eve dönerken batarya zayıf diyor bendede 10 saat filan dayanıyor hergün full şarj bende

Normal Ni-MH pillerde 2700 MA çıktı piyasada zebil heryerde var, şu telefon gibi şarjın uzun gitmesi gereken cihazlara 1000 MA pil takıyolar lütufmuş gibi satıyorlar anlamıyorum , 2500 lük yapta sat be kardeşim 1 Milyar para verdikte aldık telefonu, içindeki pilde 1 gün değil 3-5 gün gitsin bari hayret yani.

• teli servise vericem şimdi yalnız bir kaç sorum olacak güvenilir ve yakın dostumdan aldım telefonu servisten ne kadar sürede gelir ve servise yollarken telefon ile birlikte hafıza kartı şarj aleti falanda yanında vermem gerekiyormu yani hafıza kartını servisteyken çalabilirler
  • birileri birşey söylesin yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

teli servise vericem şimdi yalnız bir kaç sorum olacak güvenilir ve yakın dostumdan aldım telefonu servisten ne kadar sürede gelir ve servise yollarken telefon ile birlikte hafıza kartı şarj aleti falanda yanında vermem gerekiyormu yani hafıza kartını servisteyken çalabilirler

o kadar fazla sürmez max 3gün tahminimce.hafıza kartın telefonda olsa bile çıkartıp veriyo kvk.ama herihtimale karşı onuda yanında bulundur.şarz aletini zaten istemezler.koskoca kvk müşterinin şarz cihazınamı kalmış ki.

• quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

teli servise vericem şimdi yalnız bir kaç sorum olacak güvenilir ve yakın dostumdan aldım telefonu servisten ne kadar sürede gelir ve servise yollarken telefon ile birlikte hafıza kartı şarj aleti falanda yanında vermem gerekiyormu yani hafıza kartını servisteyken çalabilirler

o kadar fazla sürmez max 3gün tahminimce.hafıza kartın telefonda olsa bile çıkartıp veriyo kvk.ama herihtimale karşı onuda yanında bulundur.şarz aletini zaten istemezler.koskoca kvk müşterinin şarz cihazınamı kalmış ki.

ben denizlideyim tel servise şehir dışınamı çıkar yoksa burdamı yaparlar

• quote:

quote:

quote:

ben denizlideyim tel servise şehir dışınamı çıkar yoksa burdamı yaparlar

kvk denizlide varmı bilmiyorum varsa orda yapılır yoksa en yakın serviste yapılır bildiği kadarıyla

• teli elden taksitle aldım kredi kartı yoktu ve 1050 ytlye 3 taksitle aldım ama arkadaşım şöyle birşey dedi faturayı taksit bittiğinde keseriz şuanda faturası yok ve garantisi varmıdır gerçi arkadaş var dedi ama bilmiyorum.
  • quote:

teli elden taksitle aldım kredi kartı yoktu ve 1050 ytlye 3 taksitle aldım ama arkadaşım şöyle birşey dedi faturayı taksit bittiğinde keseriz şuanda faturası yok ve garantisi varmıdır gerçi arkadaş var dedi ama bilmiyorum.

faturaya gerek yok garanti belgesinide soracaklarını sanmam(kullanma klavuzunun arkasında yapışık halde mevcuttur).imei ile herşey ortaya çıkıyo zaten
  • arkadaşlar bu videodaki gibi sizinde telefon kutusundan çıktıktan sonra yanlarınla koruma bandı varmıydı?
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/5746efa5c8cc858127615fecda450e394ff38820d2db3fd7ddb593cf142f1e29603d034ad9280aa99e285489782bacf376d53c5813a496c517255

sanli koruma bandı değil telefonun bir parçasıymış gibi duruyorlar yandaki bandlar
  • ya süper bi telefon bende istiyorum
  • Birşey demeyeceğim diyorum ama sonunda söyleyeceğim.

@sorry_for_kill_you

Her yere msj atmışsın maşallah tam gaz.

Bütün mesajlar da bir cümleden oluşuyor, buraya da boşuna yazıyorum ama neyse.

Tekrar gelip bakacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 24 Temmuz 2008; 18:57:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar bu videodaki gibi sizinde telefon kutusundan çıktıktan sonra yanlarınla koruma bandı varmıydı?
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/5746efa5c8cc858127615fecda450e394ff38820d2db3fd7ddb593cf142f1e29603d034ad9280aa99e285489782bacf376d53c5813a496c517255

sanli koruma bandı değil telefonun bir parçasıymış gibi duruyorlar yandaki bandlar

Arkadaşım verdiğin link çalışmıyor ve çalışmaz zaten.
    Direk youtube.com linki verirsen seviniriz..

* youtube.com sorunu tunnelsiz, proxysiz çözüldü.

• Araya kaynamasın arkadaşlar..

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

İlginç, benimkinde 2 tane gözüküyor dediğiniz yolla bakınca:

navcity 1.5 dediği 35,4 mb

Bir de roads basemap demiş 10,5 mb..

Sizce haritalarımda sorunmu var? Ankda sorun yaşamadım gerçi ama..

Tecrübeli arkadaşlar ne önerirler?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Arkadaşlar bu linkteki Garminin son haritası mı deneyen varmı?
    Acil bilgi lütfen bende 4.20 yüklü ve haritada 2007/10, bu haritayı N95 de deneyenler daha iyi çalışıyor filan diyor N82 de deneyen varmı?

Paylaşılan haritaların versiyonları belli olmadığı için haritalar eski midir yeni midir belli olmuyor. Benim şu anda kullandığım haritanın sıkıştırılmış boyutu 75161,6 kb. Senin verdiğin linkteki haritanın sıkıştırılmış boyutu 82400 kb. Sanki daha yeni bir harita gibi ama bilemiyorum. Kotam dolduğu için haritayı indiremiyorum.

Garmin' de kullandığım haritanın adı gmapsupp.img. Herhangi bir versiyon numarası veya haritanın yayınlanma tarihi belli değil. Garmin programını kurcaladım biraz belki yüklü olan haritanın versiyonunu veya yayınlanma tarihini bulurum diye ama böyle bir bilgi yok veya ben bulamadım. Sonuç olarak internetteki haritaların hangisi yeni hangisi eski belli değil. Ancak dosya boyutuna bakarak bir fikir edinilebiliyor.

Garminde haritanın hangi tarihli olduğuna bakmak için;
    Garmini çalıştırıyorsun
    Araçlar > Verilerimi Yönet > Harita Ayarları > Ayrıntılı haritalar E:\Garmin yazan yere tıklayınca
    Navcity 2007.10
    B1,B2,B3,B4,B5,B6
    B7,B8,B9,B10,B11
    E:\GARMIN\
    117,2 mb yazıyor.
    Benim gördüğüm bu, buda reis 'in verdiği harita 111 MByte lık benim verdiğim linkteki harita değil.

• ben reisin anlatımından indirdim haritayı
    2007.10
    117.2mb yazıyor.
    111 denmişti bunun 6.2 si ney anlamadım
  • Benimki 114mb diye bilinen halbuki 114.000 küsür kb olduğu için o adı alan 111mblik harita
    ve çalışan harita

123lük çalışşmıyor ki
  • reis yine banlandı ya.acaba kendinimi banladı kota yüzünden

neyse 2 sorum var
    1-garmindeki bazı resim dosyaları neden galeride özüküyor.silsem bişey olurmu acaba...
    2-telefonu şarz ederken şarz aleti acayip ısınıyor.neden olabilir.
  • quote:

reis yine banlandı ya.acaba kendinimi banladı kota yüzünden

kendini banlasa en az 7'den başlıyo sanırsam Bence yine illegal paylaşımdan gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 24 Temmuz 2008; 23:27:54 >
  • arkadaslar benim de bir sorum olacak

telefonun gps ine nazar değdi resmen:) eskiden 10-20 snde bağlanıyordum google maps ile şimdi bu süre 1 dk yı buluyor neredeyse. nokia maps ve haritalar güncel durumda. sizce ne yapmam gerekiyo en son care sorun devam ederse format atmayı düşünüyorum bide onu deniyeceğim
  • Ya Reis yine uzaklaştırma almış. Üzüldüm.
  • 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.