Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben telefonuma seffaf ve kalıtelı bır kılıf almak ıstıyorum. Bır klıma fabrıkasında boyahane bolumunde calıstıgım ıcın geneldede hep cebımde oluyor yanı toz falan olsun ıstemıyorum. Nasıl temın edebılırım eger forumdan bır arkadas temın ederse ucretını yollarım. Telefonum servıste pazartesı aksam alıcam ve sıfır ıcınde hıc bırsey yuklu degıl bana hangı programları onerırsınız msn garmin vb bu tur yararlı programlar yani birde beni o meshur n82 kullanıcı lıstesıne eklersenız sevınırım ayrıca kacıncı sayfada okudum bılmıyorum titanium renkli telefonu olan birisi siyah kasa getirtmişti finlandiyadan Reisti sanırım ve bir arkadaşa almıştı benimde siyah kasa temin edebilme sansım varmı Reis bu konularda sana guvenıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

@ aliass

O ibare sadece resmi yollarla Türkiye'ye giriş yapmış N82'ler içindir. Diğer ülkelerin de kendilerine göre farklı ibareleri vardır.

BU TELEFONU YASAL YOLLARLA GÜMRÜKTEN FALAN KAYIT YAPILARAK SOKSAK YİNE KVK GARANTİLİ FALAN OLMAZMI YA
  • Olmaz, hiçbir şekilde mümkün değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

@ aliass

O ibare sadece resmi yollarla Türkiye'ye giriş yapmış N82'ler içindir. Diğer ülkelerin de kendilerine göre farklı ibareleri vardır.

BU TELEFONU YASAL YOLLARLA GÜMRÜKTEN FALAN KAYIT YAPILARAK SOKSAK YİNE KVK GARANTİLİ FALAN OLMAZMI YA

Sadece ithalatçı aracılığı ile yurda getirilen telefonlar garanti kapsamında diye biliyorum. İthalatçı firma ithal ettiği ürünlere teknik destek için herhangi bir teknik servisle anlaşıyor (Genpa, KVK vb). Telefonların imei numaralarını anlaştığı teknik servise veya servislere bildiriyor. İşte bu telefonlar garanti kapsamına giriyor. İşlemlerin bu şekilde yürüdüğünü duydum; doğrumudur yanlışmıdır bilemiyorum.

Kişilerin yurt dışından getirdiği telefonlar garanti kapsamına girmiyor. Ayrıca gümrükte kayıt olayı diye bir şey yok. Kayıt işlemi operatörler aracılığı ile yapılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

quote:

@ aliass

Sadece ithalatçı aracılığı ile yurda getirilen telefonlar garanti kapsamında diye biliyorum. İthalatçı firma ithal ettiği ürünlere teknik destek için herhangi bir teknik servisle anlaşıyor (Genpa, KVK vb). Telefonların imei numaralarını anlaştığı teknik servise veya servislere bildiriyor. İşte bu telefonlar garanti kapsamına giriyor. İşlemlerin bu şekilde yürüdüğünü duydum; doğrumudur yanlışmıdır bilemiyorum.

ithalatçı firma da para alır belki kvk garantili yaptırınca üzerine yine para veririm sonunda yine türkiyedeki aynı fiyata gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: @kii

n82 kullanıcıları.
    n82 kulaklık sesi n91 yada n81 kadar iyi mi?

2sinden de dinlemedim
  • quote:

N82 BLACK NE ZAMAN GELECEK YAW DELİ OLDUM VALLA.UMARIM GELDİĞİ ZAMAN PAHALIYA GELMEZ YANİ METAL RENGİNDEN DAHA PAHALIYA GELMEZ UMARIM.HEM SAMSUNG DA ATAK YAPTI YENİ MODELLERİ ÇIKACAK 1 AY İÇİNDE.İNŞALLAH FİYALARI DÜŞER BU NOKİALARIN.

ŞÖYLE Bİ 750 YTL YE FALAN DÜŞSE NE GÜZEL OLUR

aliass hani g810 alacam o daha iyi fotoğraf çekiyor diyordun n82 nin çektikleri nokia nın oyunuydu öyle yazmışsın samsung forumuna
    orda samsung fanatikliği yapmışsın burada n82 alacam diyorsun
    anlayamadım vallahi
    forumda sony ericssonda da böyle fanatiklik yapılıyor
    sırf inadına mı yapıyorsunuz
    yani banane tabi ne alırsan al ama insanlar düşencelerinizden etkileniyor
    biraz tutarlı olsak daha iyi olmaz mı?...

quote:

arkadaşlar her telefonda olduğu gibi samsungda da iso ayarları var iso ayarlarını yükselttiğin zaman aynı nokia gibi çekiyor hatta nokia dan daha güzel çekiyor.nokianın fabrika çıkışında kamera ayarlarında iso ayarı yüksek olarak kayıtlı ama samsungda öyle değil.ilk önce çekeceğin resme bakıyorsun hoşuna giderse çekiyorsun gitmezse iso ayarını yükseltiyorsun daha canlı daha güzel çekiyor.nokia nın yaptığı direk göz boyama.ama samsungun öyle bir niyeti yok.ilk önce resim soluk çıkıyor sen kafana göre iso yu yükseltiyorsun kameranın netliğini güzelliğini ayarlıyorsun.öyle her gördüğünüz resme inanmayın lütfen ya ilk önce bi bakın araştırın ondan sonra bir şey hakkında yorum yapın

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

N95 950 küsür genelde de aynı fiyatı takip ediyo N82

daha var düşmesine

ankaradan (n82 yi bulduğum ilk dükkandan) 850 ye aldım (peşin)kvk garantili.made in fınland ve nokia a.ş garantisi.
  • iyi almışsınız, iternet satışı var mı acaba
  • ===> Her Kategoriden 1413 Duvarkağıdı <===

Tüm resimler 320*240 pikseldir. Tema yaparken ya da direkt duvarkağıdı atarken kullanabilirsiniz.
    Nokia S60 3rd'lerde tema ile tam ekran yapmak için Zensis Theme DIY programını indirin:
    http://rapidshare.com/files/132686628/Zensis.Theme.DIY.v1.2.rar (Ücretsiz)

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/132684719/Duvarkagitlari.by.Reis-iEagles_.rar

• reis naptın yaaa sil şu limonu
  • Kemal Sunal'ın filmi geldi aklıma, korkusuz korkak mıydı ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

arkadaslar ben telefonuma seffaf ve kalıtelı bır kılıf almak ıstıyorum. Bır klıma fabrıkasında boyahane bolumunde calıstıgım ıcın geneldede hep cebımde oluyor yanı toz falan olsun ıstemıyorum. Nasıl temın edebılırım eger forumdan bır arkadas temın ederse ucretını yollarım. Telefonum servıste pazartesı aksam alıcam ve sıfır ıcınde hıc bırsey yuklu degıl bana hangı programları onerırsınız msn garmin vb bu tur yararlı programlar yani birde beni o meshur n82 kullanıcı lıstesıne eklersenız sevınırım ayrıca kacıncı sayfada okudum bılmıyorum titanium renkli telefonu olan birisi siyah kasa getirtmişti finlandiyadan Reisti sanırım ve bir arkadaşa almıştı benimde siyah kasa temin edebilme sansım varmı Reis bu konularda sana guvenıyorum

soyledıklerım hakkında bana yardımcı olacak bır ademoglu yokmu...
    ayrıca Reis ile telefonlarımız aynı 6610i ve tabikide n82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlizlik1905 -- 27 Temmuz 2008; 9:31:47 >

• N82'de 8GB micro SDHC desteği varmı ? Yoksa En fazla kaç GB lık kart takılıyor. Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

N82'de 8GB micro SDHC desteği varmı ? Yoksa En fazla kaç GB lık kart takılıyor. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Evet N82 de 8 gb lik kart desteği var.
  • benm telefonum her kapanıp acıldıgında basta bi install diyor ondan sonra da ekrana untrested programs you have gibi bi yazı geliyor..yukledigim tum programları forumdan anlatıldıgı sekilde yukledim..bunun sebebi ne olabilir?? su anda taskman trk secman programları var 3 tane de n-gage oyunu mevcut bunlar dısında bisey yok
  • Teşekkürler join .Siyahı çıkacak diye çok bekledim ama geliş tarihi belli değil hala en sonunda dün aldık elime ne zaman ulaşır bilmiyorum. Sony K810i den Nokia N82'ye terfi etmiş olacağım :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

quote:

N82 BLACK NE ZAMAN GELECEK YAW DELİ OLDUM VALLA.UMARIM GELDİĞİ ZAMAN PAHALIYA GELMEZ YANİ METAL RENGİNDEN DAHA PAHALIYA GELMEZ UMARIM.HEM SAMSUNG DA ATAK YAPTI YENİ MODELLERİ ÇIKACAK 1 AY İÇİNDE.İNŞALLAH FİYALARI DÜŞER BU NOKİALARIN.

ŞÖYLE Bİ 750 YTL YE FALAN DÜŞSE NE GÜZEL OLUR

aliass hani g810 alacam o daha iyi fotoğraf çekiyor diyordun n82 nin çektikleri nokia nın oyunuydu öyle yazmışsın samsung forumuna
    orda samsung fanatikliği yapmışsın burada n82 alacam diyorsun
    anlayamadım vallahi
    forumda sony ericssonda da böyle fanatiklik yapılıyor
    sırf inadına mı yapıyorsunuz
    yani banane tabi ne alırsan al ama insanlar düşencelerinizden etkileniyor
    biraz tutarlı olsak daha iyi olmaz mı?...

quote:

arkadaşlar her telefonda olduğu gibi samsungda da iso ayarları var iso ayarlarını yükselttiğin zaman aynı nokia gibi çekiyor hatta nokia dan daha güzel çekiyor.nokianın fabrika çıkışında kamera ayarlarında iso ayarı yüksek olarak kayıtlı ama samsungda öyle değil.ilk önce çekeceğin resme bakıyorsun hoşuna giderse çekiyorsun gitmezse iso ayarını yükseltiyorsun daha canlı daha güzel çekiyor.nokia nın yaptığı direk göz boyama.ama samsungun öyle bir niyeti yok.ilk önce resim soluk çıkıyor sen kafana göre iso yu yükseltiyorsun kameranın netliğini güzelliğini ayarlıyorsun.öyle her gördüğünüz resme inanmayın lütfen ya ilk önce bi bakın araştırın ondan sonra bir şey hakkında yorum yapın

insanların düşüncelerini neden etkileyeyim?

g810 nun piyasaya çıkacağı yok.onu bekledim ama hala o telefonu alıp kullanan yorum yapan yok.ama bu n82 ne zamandan beri piyasada ve çok kişi kullanıyor.g810 nun çıkmasını bekleyip sonra onu kullananların yorumlarını okumak için aylarca bekleyeceğime bu telefonu almaya karar verdim şimdilik.yakında elime 700 ytl civarında para geçecek üzerine de para ekleyip bu telefonu almak istiyorum tabi bi aksilik çıkmazsa

• G810 hepsiburada.com adresinde satışa çıktı. Senin alacağını yine sanmıyorum ama.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcapsamg810
  • quote:

G810 hepsiburada.com adresinde satışa çıktı. Senin alacağını yine sanmıyorum ama.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcapsamg810

internetten ben bişey satın almam.piyasaya telefonculara gelsin telefon ondan sonra gidip incelerim ve sonra yorumlara bakarım karar veririm en sonunda

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.