arkadaslar nokia mapi son sürüme yükselttim navi sürem olmasına ragmen seslendirme calısmıyor , ses harita hersey yüklü acaba sorun nerden kaynaklanıyor :(
@ JackSparroW- : Abi selam.Nasılsın ??
Ben de yükledim ama daha deneyemedim.Bugün deneyebilirim.İlaçlı sürümü imzalayıp normal sürümün üstüne kurduysan ve program versiyonları aynıysa (yani 2602 ise) bir sorun yok sanırsam
Saol enigmacım , sorunu hallettim adresi herseyi sectiktikten sonra yürüme kısmını seciyordum , orda sesli yönlendirme yapmıor , sürme kısmını secersen seslendirmeyi yapmaya baslıor .Bütün hersey tmm , yalnız her adres girişinde harita kosulları ile ikinci bir nüsha var orda bölge fln secmek zorunda kalıyorsun
O kadar da olsun abi,kaç zaman bekledik kullanmak için
quote:
Orjinalden alıntı: JackSparroW-
Saol enigmacım , sorunu hallettim adresi herseyi sectiktikten sonra yürüme kısmını seciyordum , orda sesli yönlendirme yapmıor , sürme kısmını secersen seslendirmeyi yapmaya baslıor .Bütün hersey tmm , yalnız her adres girişinde harita kosulları ile ikinci bir nüsha var orda bölge fln secmek zorunda kalıyorsun
allahtan son anda gördüm cvbını yoksa aynısını yazacaktım kardeş
bu devirde telefon fln almınmaz n90 vardı satıp n93i aldım yakında çıkar 10 mp olup full hd oynatan teller ondan alırız öyle gider bu iş
sony 8mp yapti iste belli olmuyo teknolojinin isi
Güzel çeksin de mp i önemli değil.3mp bile yetiyor.Önemli olan lensin kalitesi,yazılım ve mercek büyüklüğü.Gerisi fasa fiso
Ama ekran kalitesi artacak orası kesin
@tugrul82 saol yardım etmiş kadar olsun .. enigma sanırım hemre halletmiş ekran parlaklıgını hackleme olayı ile , bu arada msnde görünmez adamımı oynuyorsun ne , kac zamandır yoksun
Arkadaşalr garminde yuklemem gereken en guncel tr haritası hangisidir?
@avukatkemal 114 veya 111 mb die geciyor garminin haritası kolay gelsin diim simdiden
arkadaslar n82 ye N-gage oyunları nasıl yükleniyor biri bana anlatabilirmi???
arastırdım bu konuda sorun yasayan varsa benim gibi yardımcı olabilirim
Bugün Başıma Ne Geldi.... Bi Çay Bahçesine Gittim Oturdum Dedimki Bi Ağ Taratıyim... Full Çeken Şifresiz Ağ Buldum Dedim Maillerime Bakam...Normalde 2sn Bağlanması Gerekiyi Ama Bi Turlu Bağlanmadı... 2-3 deneme Sonrası Dedim Bi Açıp Kapıyim Teli Bağlanır.Bir Açtım Ana Ekrandaki WLAN taraması Kapalı Yazısı Yok... Menuden Giriyorum Sistem Hatası Veriyor... İlk Şokla Doğru Düşünemedim...Dedim Ben Servise Vermen! Gerekirse Satarım Sonra İlk Şoku Attlatım Dedimki Haluk Sen 7650'den Beri SYMBİAN Kullanıyorsun Donanımda Bişe Olucak Değilya..(düşmedi su Kaçmadı vs.) Kesin Dosya Sisteminde Sorun Var...Hemen Oracıkta Soft Format Attım...Bi Baktım Geri Geldi...Kafamdan Kaynar Sular Aktı Sanki(O Arada Dedim SEnin Neyine Yetmiyor 5610) Hafıza Kartına Yedeklemiştim Tel. Ayarlarını Ama Onlarda Gitmiş Nasıl Oldu Anladım.... Syimbian Oldum İşte Böyle...
quote:
Orjinalden alıntı: thehspeed
Bugün Başıma Ne Geldi.... Bi Çay Bahçesine Gittim Oturdum Dedimki Bi Ağ Taratıyim... Full Çeken Şifresiz Ağ Buldum Dedim Maillerime Bakam...Normalde 2sn Bağlanması Gerekiyi Ama Bi Turlu Bağlanmadı... 2-3 deneme Sonrası Dedim Bi Açıp Kapıyim Teli Bağlanır.Bir Açtım Ana Ekrandaki WLAN taraması Kapalı Yazısı Yok... Menuden Giriyorum Sistem Hatası Veriyor... İlk Şokla Doğru Düşünemedim...Dedim Ben Servise Vermen! Gerekirse Satarım Sonra İlk Şoku Attlatım Dedimki Haluk Sen 7650'den Beri SYMBİAN Kullanıyorsun Donanımda Bişe Olucak Değilya..(düşmedi su Kaçmadı vs.) Kesin Dosya Sisteminde Sorun Var...Hemen Oracıkta Soft Format Attım...Bi Baktım Geri Geldi...Kafamdan Kaynar Sular Aktı Sanki(O Arada Dedim SEnin Neyine Yetmiyor 5610) Hafıza Kartına Yedeklemiştim Tel. Ayarlarını Ama Onlarda Gitmiş Nasıl Oldu Anladım.... Syimbian Oldum İşte Böyle...
*7370 kareden format atsaydın ayarların gitmez di
arkadaşlar başka format çeşitleri vasr mı?varsa onların hepsini yazarsanız açıklamalarıyla beraber iyi olur.:):)en azından benim için iyi olure :))her türlü format şeklini örenmke istiyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare_night36
arkadaşlar başka format çeşitleri vasr mı?varsa onların hepsini yazarsanız açıklamalarıyla beraber iyi olur.:):)en azından benim için iyi olure :))her türlü format şeklini örenmke istiyorum....
bildiğim 2 yöntemi söyleyeyim
soft format : *#7370#
hard format: * 3 Yesil tus ve yukarıdaki Açma Kapama tuşu
quote:
Orjinalden alıntı: tugrul82
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare_night36
bildiğim 2 yöntemi söyleyeyim
soft format : *#7370#
hard format: * 3 Yesil tus ve yukarıdaki Açma Kapama tuşu
başka türlü format yöntemimi var yoksam
quote:
Orjinalden alıntı: thehspeed
benim abimide olmustu o bekleme ekraninda o satir yoktu ayrica baglanti-wlan dedigimde de sistem hatasi diodu