herşeyi0dan kur derken maps 2.0 sürümünü mü? 5-6 kere kurdum düzelmiyo herşeyi silmenin imkanı var mı hard formatla acaba gider mi yeni sürüm?
en olmadı hard at. kullandığın sürüm ne ise yine o olur
reisim bide dikkatimi cekti snn verdiğin linkte cıkan yerde ben N82 altındaki download tıklıyorum onu indirip pc suitten atıyorum Nokia_Maps_2[1].0_2602_3.1_u.sis adı böle pc suitten bişe atarken oluşan simge var. bunu yüklemeyip direk maps loaderi mi yüklemem gerekiyodu telefonu ilk haftadan bozduk gibi
bide reisim bu mapsleri atarken illa usb kablosundan veri aktarımını mı secmek gerekiyor?
Beyler bu cihazın 8 gb lısı felan cıkarmı?N95 de aynı handikapı yasadım bundada dumur olmayalım
MoqoKo
Dstm black modeli var bunda 3 ay ücretsiz navigasyon onda 1 yıl olacak fazladanda bikaç program yüklü olabilir ama gblısı olmıcakmış
bağlanırken pc suite seçeneği ile bağlan ve öyle yükle sırayı izle
reisim ama pc suit secince telefon bağlanırken maps loader acılmıyorki
No storage medium detected.Connect your device to your computer via USB using data transfer mode or insert the memory card into a card reader and restart Map Loader. yazıyo son kez deniyom reisim olmadı garminin ilaçında işin yoksa yardımcı olur musun buyrdan adım adım yapsak
ilkten programları kur sonra veri depolamaya al haritaları yükle
reisim nese canın sağolsun olmadı ama barş garmini yapayım önce verdiğin ilk linkten dosyayı indirdim winrarlı sekilde buraya cıakrt dedim 2 dosya cıktı garmin ve garmin ilaç diye sdece garminimi hafıza kartına atacam 2sinide mi?
ilkten programları kur sonra veri depolamaya al haritaları yükle
öle ztn bilgisayara kurdum ikisinide maps2.0 olanı pc suitten attım diğerini veri depolamadan ama olmadı takılıyor artık yeni sürümünü dört gözle bekliyecem
kızma hocam ya yapamıyoz ki
kurdum havadurumunu falan gösterşyo ama harşta yok heralde gps bide yşil olmuyo hepsi soluk öle benzinci falan bulamadı haritayı gez diyincede boş alan ve bi araba cıkıyo gps mi bozuk haritamı yüklenmedi acaba cünkü harita dosyasınıda notpad ile ac ddm öle kaldı inş bozulmamıştır dosya tekrar indirdim yine notpad biçimli ama sonu.img
telefonu ucuz diye paralel ithalat alıp sonra bize kızan birisi wardı nerlerde o ..
ben de telefonda bir sorun çıkarsa sizlere kızabilirmiyim.. psikolojik rahatlama sağlanıyor herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
ben de telefonda bir sorun çıkarsa sizlere kızabilirmiyim.. psikolojik rahatlama sağlanıyor herhalde
Arkadaşlar elimde 8 gb orjinal san disk micro sd kart var, kutusunda, sorunsuz çalışıyor.. singapur'dan almıştım tel ile.. ancak bana fazla diye 2 gb'lik kullanıyorum.. isteyene 90 liradan verebilirim.. ikinci el kısmında da yazdım ama buraya da yazayım dedim, belki düşünen vardır..
Bugun itibariyle de n82 ile programcılık hayatına başlıyorum..hadi hayırlısı