Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana sorduysan henuz hiçbirini..akşam denemelere başlıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Arkadaşlar elimde 8 gb orjinal san disk micro sd kart var, kutusunda, sorunsuz çalışıyor.. singapur'dan almıştım tel ile.. ancak bana fazla diye 2 gb'lik kullanıyorum.. isteyene 90 liradan verebilirim.. ikinci el kısmında da yazdım ama buraya da yazayım dedim, belki düşünen vardır..

Bugun itibariyle de n82 ile programcılık hayatına başlıyorum..hadi hayırlısı

ankaradasınız sanırım elden werebilir misiniz ?
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı n82 1 gb hafıza kartına nokia maps poragramıdan kart rader ile tr haritasını sesli olarak yükledim sorun şurda 2 gb hafıza kartını değiştim şimdi aynı yöntemle yeni karta haritaları yükleyemiyorum harita programı kartı görmüyor herhalde telden eski yüklenen haritaların datasınmı silmek gerekiyor yardılarınız için teşekkürler
  • Elden teslim edebilirim ankaradan arkadaşlara..hatta deneyerek de almış olurlar

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

quote:

Arkadaşlar elimde 8 gb orjinal san disk micro sd kart var, kutusunda, sorunsuz çalışıyor.. singapur'dan almıştım tel ile.. ancak bana fazla diye 2 gb'lik kullanıyorum.. isteyene 90 liradan verebilirim.. ikinci el kısmında da yazdım ama buraya da yazayım dedim, belki düşünen vardır..

Bugun itibariyle de n82 ile programcılık hayatına başlıyorum..hadi hayırlısı

ankaradasınız sanırım elden werebilir misiniz ?

• Neyse beyler uzatmayalım tüm pisko alerjim altüst oldu yani
    N82 GPS yazılımını 3 ay sonda satın alınca ömür boyu kullanılıyormu yoksa gene her ay belli bir ucretmi ödeniyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

Neyse beyler uzatmayalım tüm pisko alerjim altüst oldu yani
    N82 GPS yazılımını 3 ay sonda satın alınca ömür boyu kullanılıyormu yoksa gene her ay belli bir ucretmi ödeniyor?

Yok yine belli süreliğine satın alınıyor.
  • GPS pahalı bişeymi olur acaba bilgisi olan var mı
  • 3 yıllık Nokia maps üyeliği 70euro ydu bir değişiklik yoksa eğer
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheva777

GPS pahalı bişeymi olur acaba bilgisi olan var mı

nokianın sitesinde ücretler yazıyor kardes.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Beyler Garmin ucretsizmi yani öle ilaç filan istiyomu?Bide surelımı?
  • Garmin ilaçlı kurulumla ücretsiz ve süresiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 9 Temmuz 2008; 17:44:50 >
  • @ Moqoko : Bulamazsan yardım ederiz pm le ama ancak gece 11-12 gibi olur bugün
  • arkadaşlar n82 deki kalem işaretli tuş yok kes yapıştır tuşunu yani kalem işaretli tuşun görevini kare tuşuna basılı tutunca kopyala kes işlemi yapılabiyor bilmeyenlere duyrulur
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar n82 deki kalem işaretli tuş yok kes yapıştır tuşunu yani kalem işaretli tuşun görevini kare tuşuna basılı tutunca kopyala kes işlemi yapılabiyor bilmeyenlere duyrulur

teşekkürler kardeşim paylaştığın için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheva777

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar n82 deki kalem işaretli tuş yok kes yapıştır tuşunu yani kalem işaretli tuşun görevini kare tuşuna basılı tutunca kopyala kes işlemi yapılabiyor bilmeyenlere duyrulur

teşekkürler kardeşim paylaştığın için saol

Evet işin ilginç tarafı nokia # tuşunun altına hiç bir işaret koymamış kalem tuşunun işlevinin onun gördüğünü anlatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 9 Temmuz 2008; 19:07:13 >
  • Arkadaşlar garmini yukledim ancak tr haritasını sadece garmin içine attım.. ne işe yarar o tr haritası?
  • harita olmadan bulundugun yeri ve gitmek istediğin yerleri sadece koordinat olarak görürsün ... yani göremessiniz ... hangi sokakta hangi şehirde oldugunu görmene yarar harilar .. harilar cok yer kapladıgı için genellikle ülke ülke olarak veriliyor ... yani işine yapamacak ülkeleri yada sehirleri bosuna yüklemene gerek kalmıyor .. garmini kısaca bu hariları acmana yarıyan bi program olarak düşünebilirsin .. garmin olup hartan yoksa bişi göremessin .. haritan olupta garmin yoksa haritaları acamassınız... kolay gelsin....
  • Yalnız ben gitmek istediğim yeri filan görüyorum.. ok filan da çıkıyor.. yüklemişmiyim acaba?

Bir de telefon güncellersem garmin silinirmi? yedeklemek mümkünmü
  • quote:

Yalnız ben gitmek istediğim yeri filan görüyorum.. ok filan da çıkıyor.. yüklemişmiyim acaba?

Bir de telefon güncellersem garmin silinirmi? yedeklemek mümkünmü

bi sorun yok gibi görünüyor yüklenmiş o zaman ... ben telefonun versiyonunu güncelleyince programlarla ilgili bi sorun yasamadım .. demek istegiğin format falan atmaksa zannerdersem soft formatta bi sorun gene yok ama hard format atınca tabiki programların ( senin yüklediklerin ) ucuyor ... yedekleme bende aldım ama daha kullanmaya gerek duymadım ... ama burdan okudugun kadarıyla zannersem yedeklemeye programlar girmiyormus .. resimler rehber müzikleri falan yedekliyormus sadece... ama emin değilim belki programlarıda yedekleyen vardır burda ...

• Hafıza kartına kurduysan gitmez bildiğim kadarıyla. Ama telefondaki tüm programlar uçar.
  • 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.