Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu N82' nin kasası çok ilginç hakikaten. Özellikle yan çerçeve çok problemli gibi duruyor. Geçenlerde normal bir şiddette sert bir zemine düşürdüm telefonu. Yeşil tuşun olduğu yerden yan çerçeve açıldı. Bastırarak geri kapattım artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nc1905
    nokia işte birşsey daha buldum yeşil telefon acma tusunun yanındakı onay tusu warya onun üstüne bastırın ordanda menüye giriyor :D

bu olay daha önce bir arkadaş tarafından söylenmişti yanlış hatırlamıyosam..ekran kapağını ve tuş takımını çıkartmıştım ben..metal bir tırnakla birbirlerine bağlılar..kapağa bastırınca seçim tuşuna basılıyormuş gibi olabilir..yani telefon öyle hissediyor..ne de olsa çok hissiyatlı bir alet
  • Programlar hakkında bir kaç sorum olacaktı arkadaşlar.
    Dosya şifrelemek için hangi programı önerirsiniz?

Ses kaydı için telefonun kendi kayıt programını yeterli görüyormusunuz yoksa ayrıca bir program kullanılmalı mı? (Ayrı bir program kullanılmalı diyorsanız programın adını yazarmısınız).

Antivirüs programı kullanmalı mı? Kullanılmalı ise hangisi kullanılmalı?
  • Dosya şifreleme programı kullanmıyorum ancak üst konuda vardı bir kaç tane sanırsam oraya bakabilirsin.

Ses kaydı programında ise ultimate voice recorder ı biliyorum.güzel bir alternatif.Üst konuda mevcut yine.

Antivirüs programı da kullanmıyorum..Ama duyduklarıma göre kaspersky ve f-secure en iyileri sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 26 Mayıs 2008; 20:27:13 >
  • mediasafe diye 1 şey var
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Ultimate voice recorder programı nasıl imzalanacak acaba?
    Programı indirdim. Kılasörün içinden programla beraber BİNSign adlı bir kılasör çıktı. Bu kılasörün içinde üç tane dosya var. BİN.key, sign.exe, SignSiS.EXE. İmza için bu dosyaları nasıl kullanacağım?
  • cer dosyan sertifikan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

cer dosyan sertifikan var mı?

O dediklerin yok.
    Daha önceden başka programlar indirmiştim; onların içinde cer dosyası ve sertifika vardı. Bu cer dosyasını ve sertifikayı kullanabilirmiyim? Olmaz gibime geliyor. Her program için ayrı olabilir bunlar.
  • cer dosyası zaten sertifika

senin kendine has olması lazım.

unsigned uygulamaları yükleme yöntemleri dolu forum

en kolayı:http://forum.donanimhaber.com/m_19054971/mpage_196//tm.htm#23508775
    benim officete verdiim hack olayını yap sonra 3 adımı yap
  • Sağ ol Reis; verdiğin linke bakıyorum.
  • Biraz uğraştırdı ama ROMPATCHER' işlemini yaptım ve imzasız programları yükleyebiliyorum şimdi.

• Hallolduuna sevindim.
  • quote:

Malzeme yumuşak orada demek ki...

yapma yaw sağlam gözüküyodu telefon ama.karamanın koyunu sonra çıkar oyunu olmasın
  • ya aslında orası esnek.

ordan dolayı değil el kayıyo tuşun 1 kısmına basıyoruz ondan.
  • quote:

ya aslında orası esnek.

ordan dolayı değil el kayıyo tuşun 1 kısmına basıyoruz ondan.

ok.şimdi tamam.
  • Siyah ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı? Telefonum bozuldu, grisini de almak istemiyorum
  • Bende ilkten öyle sandım ama öyle değil.
  • 9 Haziranda Apple konferansı var. Yeni nesil iPhone'ların tanıtılma ihtimali yüksek.
    İlk seride üstündükte bakalım şimdi nasıl olacak.
    3G ve GPS desteği ile geliyor çünkü. Gerçi bunlar söylenti.

Farkı kalmayacak neredeyse.

S60'ın program & tema -genel manada paylaşım- zenginliği hat safada. Burda mutlak galibiz.

Ekran'da da iPhone ama yiğidi öldür hakkını yeme.
  • Evet aynısı bende ekranın kenardan oldu...
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Bu N82' nin kasası çok ilginç hakikaten. Özellikle yan çerçeve çok problemli gibi duruyor. Geçenlerde normal bir şiddette sert bir zemine düşürdüm telefonu. Yeşil tuşun olduğu yerden yan çerçeve açıldı. Bastırarak geri kapattım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyun -- 27 Mayıs 2008; 20:44:25 >
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.