Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

Birde Arkadaşlar Telefon Türkiye de Mevcut mu ? ( Telefoncular vb. )

Ocak ayından bu yana var hemen hemen

Ocak ayı mı Ben Telefon Piyasasından Baya Geri Kalmışım Hemde Baya Bi Geri

• MP3 konusunda bir sıkıntı daha ortaya çıktı.

Eskiden sorunsuzca çalıyor, ama bazı sanatçı adlarını "bilinmeyen sanatçı" diye gösteriyordu. Kartı çıkardım, mp3 tag programıyla dosya adlarını ve ID3 tag bilgilerini düzelttim. Türkçe karakterlerden arındırdım.

Bundan sonra takıp denedim, telefon kilitlendi. Öyle ki, pili çıkarmak zorunda kaldım bir kaç defa.

Kartı tekrar çıkardım, bilgisayarda FAT ve FAT32 olarak formatladım. Bütün bilgileri yedekten tekrar yüklemeye çalıştım. Olmadı. Çoğunlukla bazı video dosyalarını geri kopyalarken sistem kartı görmemeye başlıyordu. Kartı okuyucuya tekrar takmak zorunda kalıyordum. Hem dizüstü hem masaüstü bilgisayarımda sonuç değişmedi. Belki de kart bozuktur dedim.

Telefon hafızamdaki mp3leri çalmayı denedim. Galeriden müziğe girince genel sistem hatası deyip atmaya başladı. Ama dosya yöneticisinden veya X-plore ile tıklayınca çalıyordu.

Şimdi, telefona soft-format mı atmak gerekecek?

Versiyonum 11. Onu güncelleyip 20ye çıkarsam düzelir mi?

Daha önce güncellemeye çalıştım, VB hatası verdi. Ne olabilir acaba?

.oO°Oo.

• @ Mesudum : Hocam bi v20 ye geç bence.Zira çok küçük hata vardı v11 de.Bu onlardan bi tanesi olabilir .Hemkadar v20 en ii fw şimdiye kadar geçmediğin hata

@ AnDuLiN : O zaman versiyonu bir daha yükle internetten
  • Bağımlı olmaktan daha iyi bence..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Birde Arkadaşlar Telefon Türkiye de Mevcut mu ? ( Telefoncular vb. )

Ocak ayından bu yana var hemen hemen

Ocak ayı mı Ben Telefon Piyasasından Baya Geri Kalmışım Hemde Baya Bi Geri

• yaw arkadaslar bişe farkettim daha dogrusu farketmiştim öncedende yazmayı unutuyordum hep

ya bazı tusları gıcırdıyor :S aranızda bu olayı yasayan n82 kullanıcısı varmı hani böle bi plastigi falan gerersin son haddine kadarda gıcırdarya ona benzer bi ses cıkıyor

olayı yasayan warmı
  • arkadaşlar mesela evde adls internet kullanıyorum.evde kullandığım internet üzerinden cep telefonunda internete girebilirmiyim wi-fi ile?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar mesela evde adls internet kullanıyorum.evde kullandığım internet üzerinden cep telefonunda internete girebilirmiyim wi-fi ile?

Kablosuz modemin varsa tabiki girebilirsin Wi-fi'nin olayı o zaten
  • @ nc1905 : EVet var ne yazıkki..Yanlış bilmiyorsam çoğunda böyle.

@ aliass : Kablolu adsl modeminle ve bilgisayarında wifi varsa girebilirsin evet.Pm at anlatırım
  • nokia işte birşsey daha buldum yeşil telefon acma tusunun yanındakı onay tusu warya onun üstüne bastırın ordanda menüye giriyor :D
  • Mp3'te TR karakteri gösterme olayı için çözün vardı. sistemin versiyonu ile alaklı idi.

nc1905: senin o tuş ona atanmıştır ondandır
  • mesajı editledim anlatamadım cunku

ya tus yok nokia yazısının alt köşesine bastırın o tusun işlevini görcek kendine özel olan menü tusu warya onun olmadıgı köşeye bastırın ;)

weya sadece bene oluyorrr

şaşırdımmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 26 Mayıs 2008; 19:49:40 >

• eneeem! harbiden hea ama bende menü değil mesaj açılıyo yine

yani tuş olmayan yere basın
  • işte menü degil bendede msj acılıyor o tüşa ne atanmıssa onun görevini yapıyor nasıl ama
  • @nc1905 : Anlamadım ya

@ Reis : Pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@nc1905 : Anlamadım ya

@ Reis : Pm

ya suanda n82 warmı yanında varsa eger özel menü tusunun olmadıgı taraftakı nokia yazısının altına tıkla ;):)
  • Ya ben başta düz N95'e hayrandım almaya karar verdim. Daha sonra w960i'yi gözüme kestirdim. Onun çıkması baya bir geçikti. Çok da pahalı çıktı. Daha sonra N 95 8 GB acayip beğendim. Ama o da çok pahalı bir türlü inmedi. Samsung G810 ilgimi çekti, ama w960i gibi yılan hikayesi olamsından korktum. Sonradan N82 inceledim, yorumlarını okudum. Şeklini içime sindirdim, hatta beğenmeye bile başladım. Özelliklerinin de sorunsuz sunduğunu görünce işte bu kesin dediğim bir telefon oldu. Ama nedense siyah olanı daha bir karizma gibi geldi o yüzden şimdi de onun çıkmasını bekliyorum. Umarım fazla bekletmezler ve fiyat farkı olmaz. Takipteyim. Artık buralardayım.
  • Sol ekran kısayol tuşuna ne atanmışsa o çıkıyor bende.
    Orada tuş falan yok tabiki. Kenara basınca sol alttan sol seçim tuşuna basılmış oluyor herhalde.
  • işte bastıgımız yer o tusun alanına giriyor demekki nokia

• Bende sadece hangi tuşa basıyorsam o çıkıyor.Kenara köşeye bastırdığım zaman sadece bastırmış olmakla kalıyor
  • Malzeme yumuşak orada demek ki...
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.