Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oLgan

saatlerdir tüm mesajları okudum kafam allak bullak aslında ben n73me almaya karar verdiydim ancak ne bileyim bu telefonda sanki onu alma beni al diyor özellikleriyle canımı sıkan tek nokta tuş takımı ben çok mesaj yazan ve chat yapan biriyim o nedenle tuş takımı parmaklarımı acıtır gibi bi his var içimde .. kararsız kaldım deneme şansım olursa deneyerek alıcam.. tuş takımı ve ses çok önemli benim için birde tabiki wi fi .. kullanan arkadaşlar ses ve tuş takımı hakkında biraz daha detaylı bilgi verseler çok sevinirim sayfalardır 2 si için tam anlamıyla ikna edici bir yanıt bulamadım.. kulaklıkla dinleyecem müziği dış hoparlörler pek önemli değil 6630 a çok alıştım ondan daha kalitelidir heralde dimi sesi? :/

valla günlük 100e yakın mesaj yazıyorum ilk başta zor gibi gelse de araları açık olduğundan tuş takımları rahat kullanılabilir telefonu kullanan herkes gibi çok memnunum ses kalitesi ise biraz vasat kulaklıkla özellikle iyi bi kulaklıkla çok güzel ses alabiliyorsun ama kendi hoparlörleri diğer çift hoparlörlü nokiaların altında kalıyor ne yazık ki,wi fi oldukça rahat hiç bir sorunu yok kendi tarayıcısı güzel, resmi msn sürümünü yüklediğin zaman msne girmek çok zevkli oluyor oldukça rahat anlayamadığım nokta n73 ile n82 kıyas edilebilecek özelliklere sahip değiller kamera yapısı, wi fi olması, hatta ses kalitesi n82yi gösteriyor bence

• arkadaslar dun cok sukur n82 yi alidm:D
    telefon mulemmel bi sey ama size 2 sorum olcak!
    1-)bu telefonun son versionu kac?
    2-)pc suite cdsi dvdmi?
  • Hadi hayırlı olsun

1-son versiyon v20.0.16
    2- Dvd o disk .Ancak nokia.com.tr den yeni pc suite versiyonunu indirmeni ve kurmanı öneririm
  • cok tesekkr ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_06

arkadaslar dun cok sukur n82 yi alidm:D
    telefon mulemmel bi sey ama size 2 sorum olcak!
    1-)bu telefonun son versionu kac?
    2-)pc suite cdsi dvdmi?

hayırlı olsun
  • arkadaşlar benim n82 v11 v20 yaparsam ne değişir yapan arkadaşlar varsa izlenimlerini söyleyebilirler mi aceba bir zahmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasaprap

arkadaşlar benim n82 v11 v20 yaparsam ne değişir yapan arkadaşlar varsa izlenimlerini söyleyebilirler mi aceba bir zahmet.

Hoparlör sesi artıyormuş.
    Flash Lite 3 desteği var yani youtube'den direk video izleyebiliyorsun..
    Hiçte beğenmeyen olmadı yeni versiyonu galiba..
  • Yok ya benim şuana kadar Nokia'larda gördüğüm en güzel sürüm. Ses yerinde bug yok gayet güzel.
  • 0,05 mp için beni neden bozuyon
    quote:

Orjinalden alıntı: CaKıN

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

nokia n78 kaç mp acaba

3.15
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

0,05 mp için beni neden bozuyon
    quote:

Orjinalden alıntı: CaKıN

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

nokia n78 kaç mp acaba

3.15

haha ben seni düzeltmek istemedim aslında tam ben yazıyordum o ara sen göndermişsin kasten değildi :D
  • sağol.hemen güncelleyim o zaman

quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

quote:

Orjinalden alıntı: kasaprap

arkadaşlar benim n82 v11 v20 yaparsam ne değişir yapan arkadaşlar varsa izlenimlerini söyleyebilirler mi aceba bir zahmet.

Hoparlör sesi artıyormuş.
    Flash Lite 3 desteği var yani youtube'den direk video izleyebiliyorsun..
    Hiçte beğenmeyen olmadı yeni versiyonu galiba..

• arkadaşlar bi sorum olacak. ( habire soruyorum ama kusura bakmayın )
    130. sayfada notmoke varya onu indirdim pluginini de indirdim plugini kuruyor notmokeyi yüklemiyor sertifika hatası veriyor.ne yapabilirim arkadaşlar.
    teşekkürler
  • Programı imzalaman gerekiyor.Gerekli açıklamalar burda

http://forum.donanimhaber.com/m_22540038/tm.htm
  • Selam arkadaşlar.
    Telefona cevapsız çağrı geldiğinde veya mesaj geldiğinde arada bir titreşim takılı kalıyor.
    Benzer sorunu yaşayan var mı? servise mi götürmem gerek.

Ayrıca divx video seyrederken altyazı nasıl ekleyebiliriz. Belki bu konu yazılmıştır ama...
  • Titreşimin takılı kalması olayı 3 kere geldi başıma, çok güldüm telefonun o haline ama demek ki yalnız değilmişim
  • Telefonu 1 aydır kullanıyorum ama bende de 3-4 defa takılı kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

Selam arkadaşlar.
    Telefona cevapsız çağrı geldiğinde veya mesaj geldiğinde arada bir titreşim takılı kalıyor.
    Benzer sorunu yaşayan var mı? servise mi götürmem gerek.

Ayrıca divx video seyrederken altyazı nasıl ekleyebiliriz. Belki bu konu yazılmıştır ama...

ben hiç rastlamadım

alt yazıyı göm filme
  • Reis
    Altyazıyı filme nasıl gömeceğimizi de söylersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKA1881 -- 13 Mayıs 2008; 23:44:58 >
  • Gerekli olan program;

Pocket Divx Encoder
    http://rapidshare.com/files/114694959/PocketDivXEncoder_0.3.60.exe

Programı açınca sana cihaz soracak. Soldan 2.'yi PDA'yı seç. Ekran çözünürlüğü 320*240 çünkü PDA'da. O resimler & modeller temsili. Sadece çözünürlükle alakalı.

En üstte klasör zımbırtısına bas videonu seç yanına gel gözat de alt yazıyı ekle.

sonra aşağıdan (tavsiyem) görüntü kalitesi 15 yap (1-20 arası) kaliteyi daha da düşürebilirsin fark etmiyo o kadar çünkü
    seside 2 veya 3 yap kalite olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 14 Mayıs 2008; 0:00:25 >

• Teşekkürler Reis
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.