Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekleme modunda hiç1 şekilde dönmüyor ekran.

RotateME ile dönerse döner.

• ben de ondan tırsıyorum zaten yine de saol.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

probramları bozmaz da senin navigasyon var mı 3 aylık gider mi gitmezmi bilmiyorum onu yani

eğer yaparsan düzelir muhtemelen
  • quote:

Bekleme modunda hiç1 şekilde dönmüyor ekran.

RotateME ile dönerse döner.

abi zaten rotateme den bahsediyoruz
  • yha reis bu rotateme nin yanında olan signsis programı nasıl oluyor yapıyorum cer dosyasını key dosyasını seçiyorum 0123456 yı giriyorum oluyor ama tele atıp açınca "yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor" uyarısını alıyorum neden acaba? REİS yardım et bana
  • bu telefona 8gb kart taksak n95 8gb tan yavaşmı çalışır?

ve sizce n95 8gb almakmı yoksa bunu alıp 8gb kart takmakmı mantıklı?
  • cok farkli kategoride 2 soru bence..8gb kart alsan daha hızlı calısır bence.ama n95 8gb modelini almak daha farklı bişi.goruntu,kızak ve ekran buyuklugu dısında pek bişeyde farketmiceksin bence.ama 8gb hafıza bile cok

Edit: duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 16 Mart 2008; 16:14:27 >
  • 4 gb kart ile kullanıyorum ve eskisinden hızlı tel.
    Arkadaşımızın da dediği gibi 8gb ile hızlı olacaktır.
    Seçim tamamen senin. Büyük ekrana ve slider modele önem veriyorsan n95 8gb; fotoya ve bar modele önem veriyorsan n82 almalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

arkadaslar bir arkadasım özelden pm atmıs belki faydası olur anlatacagım konunun forumdaki arkadaslara , garmin veya nokia maps te uyduya baglanırken veri gitmesini önlemeyi ben turi arkadasımızın anlattıgı yöntemle gercekleştirdim.
    öncelikle araclar-ayarlar-genel kısmından konumlama kısmını acıyoruz, orda konumlama yöntemleri var ,ordan sebeke tabanlı kısmı deaktif ediyoruz.ve de gecici bi süre internet ayarlarını silip tele reset atıp ,
    nokia maps veya garmin e geri dönüyourz , programı actıgımızda bizden baglantı isticek ben o zaman garmin i acmıstım baglantıyı tanımlamadım. ve de son kez araclar ayarlar genel konumlama kısmından sunucu kısmında baglantı sekli tanımlamalıdır yazması olcak ona son kez 1 bakın isterseniz
    ve sonraki uydu baglantımız biraz sabır işi .bulundugunuz yerde acık 1 alana gidip nokia mapste uydu bilgilerini acıp bir 5 dk beklemek gerekecek. nedeni ise sebeke baglantılı gps i kapattıgımız icin konumlamada veri önbelleği haliyle silinmiş olcak . uydu bilgileri dolduktan sonra görceksiniz ki baglantı da veri alısverişi kaybolmus olcak . inş kolay 1 sekilde anlatabilmişimdir.
    saygılar bütün n82 camiasına

Dostum turkcell-internet ve cepten-internet ayarlarını sildim peki şimdi tekrar yüklemek istersem ne yapıcam?
    Birde şu n-gage oyunlarını telefona nasıl yükliyecem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 16 Mart 2008; 18:40:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dj.system32

yha reis bu rotateme nin yanında olan signsis programı nasıl oluyor yapıyorum cer dosyasını key dosyasını seçiyorum 0123456 yı giriyorum oluyor ama tele atıp açınca "yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor" uyarısını alıyorum neden acaba? REİS yardım et bana

Sertifika dosyasının senin olduğuna emin misin?
  • hayır benim değil peki bu symbiansigned.com dan email adresi olmadan sertifika alınabiliyor mu dosya olarak eğer alınamıyorsa biri bana e-mail versin yada ufff nası olucak bu yaa
  • aramızda yiğit yok mu yaa yeni rotateme yi yukleyip sağa da donuyo mu diye bakıcak ???

Reis yiğidimiz değil o yuklememiş bile
  • boşuna uzulme istersen kardeş..yaz imei no.nu pm den bn sana yeni rotateme yi imzalarım yaa

quote:

Orjinalden alıntı: dj.system32
    hayır benim değil peki bu symbiansigned.com dan email adresi olmadan sertifika alınabiliyor mu dosya olarak eğer alınamıyorsa biri bana e-mail versin yada ufff nası olucak bu yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

aramızda yiğit yok mu yaa yeni rotateme yi yukleyip sağa da donuyo mu diye bakıcak ???

Reis yiğidimiz değil o yuklememiş bile

Ne yüklicem ya sola dönüyo ya bana yetiyo işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

4 gb kart ile kullanıyorum ve eskisinden hızlı tel.
    Seçim tamamen senin. Büyük ekrana ve slider modele önem veriyorsan n95 8gb; fotoya ve bar modele önem veriyorsan n82 almalısın.

ya tel hafıza kartıyla nasıl hızlanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: godfather09

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

4 gb kart ile kullanıyorum ve eskisinden hızlı tel.

ya tel hafıza kartıyla nasıl hızlanıyor?

Fotolar arası geçiş, önizleme, fotoyu çekip kaydetmen (h. kartına tabi), video çekmen yine ona keza...

Bunlar hep hafıza kartının yazma / okuma hızı ile alakalıdır.
    Kaliteli bir marka ile bunlar hızlanır. Çok basit bir marka ile işkenceye de dönüşebilir.

• Dikkat-Dikkat!!

70 Adet N82 fotosu eklenmiştir. Bilgilerinize...

http://forum.donanimhaber.com/m_19062588/mpage_5//tm.htm#21913378

• alınırmı arkdşlar ii bişemi almayı düşünüyorum yurtdışından bi bahsetsiniz kısaca cok makbule gececek valla
  • N-GAGE OYUNLARI NASIL YÜKLENİYOR BU TELEFONA YA
  • quote:

Dikkat-Dikkat!!

70 Adet N82 fotosu eklenmiştir. Bilgilerinize...

http://forum.donanimhaber.com/m_19062588/mpage_5//tm.htm#21913378

reis super olmus daha cok ben ekliyodum senin gelmen cok iyi oldu diger arkdaslarıda tetikler umarım supersin kardesim

aynı sekilde gece ve icmekan cekim yapman dilegiyle

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.