Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR henüz satışı yok bahsettiğin modellerin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Abi cihaza program müzik video tema vs atıyorum, yeni kart aldım ya bakamıyorum.

Bu arada Dubai de veya Pekin (Beijing) de N82 yi daha ucuza alma imkanı olur mu? Bir de aldığımız taktirde kaydını yapmada bi sorun yaşar mıyız?

dubai veya pekinde tahmini fiyatı telin 650 lira falan o civarlarda . kayıt konusunda Türkiyeye giriş yapıldıgı zaman 1 ay icersinde kayıt yaptırmanız gerek .

ben 2 ay önce 650 ye aldım şimdi 600 e alır heralde

• Yeni versiyonu artık çıkarsınlar diyorum ben v11 hiç bir yenilik getirmedi acıkcası
  • Hiç1 şeye dokunmasınla, geliştirmesinler bile. Flash Lite 3 getirsinler yeter...
  • Reis öncelikle su mesaj kasma olayını halletmeleri gerek kız arkadaşımda nokianın basit bir modeli var ve 5000 mesaj kayıtlı içinde 2000'inini ben yollamısım 3000 tanede o bana yollamıs la tık yok takılma yok anında giriyor cıkıyor yazıyor la telefonu 200 ytl'lik bişi ben buna 4 katı fazla para verdim kasıyor NOKIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bunu düzelt bir an önce diyorum araya birde Flash Lite 3 ekledilermi tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 15 Mart 2008; 12:20:01 >
  • Abi niye saklıyon ki hergün seni sevdiğini demiyomu zaten ablamız?
  • quote:

Abi niye saklıyon ki hergün seni sevdiğini demiyomu zaten ablamız?

çok yaşa Reis
  • quote:

Kanka öyle deme ya bazen okadar lazım oluyorki eski bir mesaj anlatamam
  • quote:

Anam!! ramaknisnan abide N82'li oluyor...

Henüz karar vermedim Reis. Aslında durumu görünce karar vereceğim. Ben N95 imden memnunum da belki benim hatuna alırım N82 yi. O kızaklı modelleri sevmiyo çünkü
  • arkaadşlar yurtdışndan almayı düşünüyorum telefonun sesi nasıl cıkıo bi acele bildirirseniz cok sevinirim
  • Nokia N82 kulaklık ses çıkışı ile üstün ancak hoperlör ses seviyesi olarak Nokia N95 daha üstün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

quote:

Kanka öyle deme ya bazen okadar lazım oluyorki eski bir mesaj anlatamam

Hee! Kanıt diyosun??

Tama abi sustum.

@ramaknisnan: Ben biliyosun N95'ten geçtim, cidden çok iyi 1 cihaz. GPS çok hızlı, Wi-Fi çekim gücü daha fazla, kamera daha iyi, daha hızlı vs...

Hoparlörde, tasarımda, ergonomide N95'i tek geçerim o ayrı...

• Bazen benim içinde iyi olmuyor ama saklamak ve sonra onlara bakmak güzel bir şey be Reis
  • quote:

Bazen benim içinde iyi olmuyor ama saklamak ve sonra onlara bakmak güzel bir şey be Reis

Yakalanırsan görürüm seni ben... Tabi sende 1 tane var...
  • quote:

quote:

Bazen benim içinde iyi olmuyor ama saklamak ve sonra onlara bakmak güzel bir şey be Reis

Yakalanırsan görürüm seni ben... Tabi sende 1 tane var...

Vay Reis çoklu oynuyoruz he

• Arkadaşlar yok mu bir yol gösteren ????
    Hard reset felan çeksek fab. ayarlarına geri dönünce quickoffice programının orj. haline geri dönebilirmiyiz ??? Resetten sonra Nokia maps bozulur mu?

GURULAR yardım

quote:

Orjinalden alıntı: zogg

Ya arkadaşlar Quıickoffice i update için sign lı web_QuickofficePremierV4_4_0_19_3_pu.sis dosyasını yükledim.
    Sorunsuz yükledi.Yanlız unlock code istiyor.Bilen varsa yada ilaç türü bişey varsa yolluyabilirmisiniz.
    Orjinal quickoffice den de olduk böylece.Yada orj. i geri yüklemenin bir yolu var mı?
    Officesuite 4.5 la işimi görüyorum şu an ama
    quickoffice olayını halletmem lazım.Unsign lar şuan için bir işe yaramıyor.

• arkadaslar soru gelıyor mıcro sd 8gb hc diye bi urunu var sandıskın bu urun n82'mde calışırmı ve performansı nasıl bı kart ? yardımcı olursanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 15 Mart 2008; 15:35:39 >
  • @realcem : Fikrim geldi ..bi yap olacak mı acaba ?

X-plore ile mesajlarına gir .hepsini işaretle kopyala de onceden olusturdugun boş bi dosya ya at,,sonra pc ye atarsın o dosyayı herşey normal okuyabiliyosan mesajları ozmn silersin tlfndan da

@techfash: vlla sandisk bu konuda iyi hem saglamlık hem hız.buyuk ihtimal okucaktır n82 8gb ı
  • quote:

Arkadaşlar yok mu bir yol gösteren ????
    Hard reset felan çeksek fab. ayarlarına geri dönünce quickoffice programının orj. haline geri dönebilirmiyiz ??? Resetten sonra Nokia maps bozulur mu?

GURULAR yardım

quote:

Ya arkadaşlar Quıickoffice i update için sign lı web_QuickofficePremierV4_4_0_19_3_pu.sis dosyasını yükledim.
    Sorunsuz yükledi.Yanlız unlock code istiyor.Bilen varsa yada ilaç türü bişey varsa yolluyabilirmisiniz.
    Orjinal quickoffice den de olduk böylece.Yada orj. i geri yüklemenin bir yolu var mı?
    Officesuite 4.5 la işimi görüyorum şu an ama
    quickoffice olayını halletmem lazım.Unsign lar şuan için bir işe yaramıyor.

Bendekilerin tümü unsigned. 1 tane var sürüm 5 diye onu rapid'e atayım. ama unsigned mı bilmiom.

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@realcem : Fikrim geldi ..bi yap olacak mı acaba ?

X-plore ile mesajlarına gir .hepsini işaretle kopyala de onceden olusturdugun boş bi dosya ya at,,sonra pc ye atarsın o dosyayı herşey normal okuyabiliyosan mesajları ozmn silersin tlfndan da

@techfash: vlla sandisk bu konuda iyi hem saglamlık hem hız.buyuk ihtimal okucaktır n82 8gb ı

Mesajları dün altı saatte olsa atmayı başardım dolsun biz 2,3 günde 1000 yaparız ozaman denicem

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.