Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rahti

selam arkadaslar bende katıldım aranıza 5 günlük bi N82 kullanıcısıyım version bile güncellemedim henüz :)

Hayırlı olsun, gerekli anlatımlar programlar temalar falan imzamdaki linklerde mevcut.
  • @::ExtremE::
    geldimi servisten senin n82
    bayadır uzaktım topikten kusura bakma
    takip ettiğim kadarı ile geldiğini görmedim belkide gözümden kaçtı
  • Herkesin garantiye yolladıgını sanmayın nazar değmesin benim chazım taş gibi artı nokianın tüm modellerinde sık sık reset sorunu yaşarken bu modelde böyle bir sorun yaşamadım pili artık tam oturdu günde 1,2 saat konusma 1,2 saat müzik biraz video ve bir kaç resim çekmeyle kullandıgım halde 2 gün rahat gidiyor pili bu yönüde artı olarak notuma aldım zaten cihazda sallanma problemi hiç yok ben bu cihazdan cok memnunum sadece ve sadece rengi beni tatmin etmiyor açık konusmak gerekirse ama işyerindeki kızlara gösterdim bayıldılar rengi olsun tipi olsun çok şık dediler resim kalitesini biliyorsunuz zaten ses kaliteside süper ekran nazar değmesin gayet iyi görüşme esnasındaki ses kaliteside harika yani cihaz şimdilik dört dörtlük arkadaşlar tabiki yakında daha iyisi çıkacaktır ama şuan için bence en iyi tercihlerden biri

• nihayet yeni versiyonu telefonuma yüklemeyi başardım
    eskisiyle arasındaki fark nedir acaba?Yani ne gibi farklılıklar var menü ve programlar aynısı gene
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

@::ExtremE::
    geldimi servisten senin n82
    bayadır uzaktım topikten kusura bakma
    takip ettiğim kadarı ile geldiğini görmedim belkide gözümden kaçtı

evet telefon sonunda geldi.Ama nasıl geldi bi ben bilirim.Adamlar cumartesi kargoya verdik diyorlar salı oldu hala gelmedi.Aradım sordum kargo numarasını veremediler.Kargoyu aradım böyle böyle anlattım onlar da aradı en sonunda buldum telefonu.Sadece ismimi vermişler Konya deyip yollamışlar telefon numarası falan vermemişler.Araya araya buldum aldım geldim.Bi de kargo parası ödedim üstüne ekranda hala ölü piksel var.Diğerinde 5 tane vardı bunda 1 tane var ama bu hiç belli değil araya araya zor buldum

• ya gece zifiri karanlıkta yaptığım çekimlerde fotoğrafta o noise mi ne diyorlar pürüzler oluşuyor.Normalmidir o?
  • Pürüz (noise) olması normaldir, sonuçta bu da bir dijital görüntüleme cihazı ancak pürüz miktarı ve oranı önemlidir, telefonunun normal olup olmadığını anlayabilmemiz için örnek bir resim paylaşabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 27 Şubat 2008; 15:15:38 >
  • şimdi değil de akşam karanlıkta çekip yolluyum
  • N82 de ana ekranı nasıl yan çevirebiliriz??
  • Siyah N82 İsteyenleri göreyim

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Tümleşik Google Search Videosu...

Uygulamanın zamandan tasarrufuna dem vurmuşlar.

• Ulen ben koyacaktım o resimleri...
  • abi bu proyu daha demin yükledim.güzel
    Adı google search.şu an bilgisayarda değilim.linki veremiyorum.ama maxi-cep.com(aradaki - yi kaldırın) da 3rd edition internet uygulamaları başlığında bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 27 Şubat 2008; 21:26:51 >
  • quote:

Ulen ben koyacaktım o resimleri...

Ulan mulan. Ayıp oluyor ama.
    Ben Koydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Siyah N82 İsteyenleri göreyim

Telefon muhteşem.

• Parlak siyah kaplama, parmak izi endişesi yaratıyor insanda..
  • quote:

quote:

Ben Koydum

koydum moydum ayıp oluyor ama...

• quote:

quote:

quote:

Ben Koydum

koydum moydum ayıp oluyor ama...

Gece gece bayagı güldüm. "Ben koydum" yazdıgını görmemiştim.

Ortak, PHI çok üzerine geliyosa söyle. Şöyle bir dil çıkartırım. Hem ortaklık hangi günler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 27 Şubat 2008; 22:25:07 >

• Eyw ortak. PHI iyidir yaw severim.

Siyah umutlarımız biterken bu resimler yetişti. Nokia adam gibi dağıtım yapmadı mı ne prototipte olsa?
  • beyler şimdi bu n82 nin versiyonunu yükselteceğim ama dilinin ingilizce olması gibi bir durum yok değil mi? sakata gelmeyelim?

ayrıca PHI ye laf yok.Konyalı'yım dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 27 Şubat 2008; 22:39:26 >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.