Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

hani kapak falan değişir diyordu bazılarınız? Ne oldu o iş?

Ver oguzhant'a değiştirsin sana...

Siyah cidden mükemmel görünüyor.

oğuzhant değiştirebiliyo mu ki? onda siyah kapak var mı ki?

• siyah gerçekten harika.Oguzhant elinde kapak varsa yakında kapını çalarım kendin mi yapıyorsun kapakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 24 Şubat 2008; 22:11:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

arkadaşlar n82 nizin kıymetini bilin ben sattım
    çekiyorum su an 5. n82 imle yakında aranızda olurum kesin

Ya sen neden üst üste N82 alıp satıyorsun?

Merak ettim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinjin

arkadaşlar ben bir iki soru soracağım N82'de sesli yön tarifi ve gps bulmak istediğimiz yeri direk yazıp aratabiliyor muyuz?

Evet. Telefonun içerisinde yüklü gelen Nokia Maps uygulamasında bu hizmet veriliyor. Telefonun kutusunun arkasında İstanbul, Ankara ve belli başlı karayolları için sesli navigasyon içerir (3 ay için). 2 GB microSD kartında İstanbul, Ankara ve belli başlı karayolları, Büyük St. Petersburg ve Moskova, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Polonya, Hırvatistan, Slovenya ve Yunanistan haritası mevcuttur. yazıyor.

Daha güncel Türkiye haritalarını ve başka ülke haritalarını yüklemek için kutu içerisinden çıkan DVD içerisindeki veya netten indirebileceğin Nokia Maps Loader programı ile telefonuna yükleyebilirsin.

Şu an beta (tamamlanmamış yazılım) halindeki Nokia Maps 2.0 uygulamasını dahttp://www.nokia.com/betalabs/maps adresinden indirip telefonuna kurabilirsin. Nokia Maps 2.0 ile telefona kurulan İstanbul haritasının, eski sürüme nazaran çok daha detaylı olduğunu deneme şansım olduğunu da ekleyeyim.

Kişisel tavsiyemi sorarsan, bir diğer navigasyon uygulaması olan Garmin XT, 108 MB'lık Türkiye haritası ile Nokia Maps 2.0'dan çok daha iyi bir iş çıkarıyor. Forumda aratarak ilgili konuya da ulaşabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

arkadaşlar n82 nizin kıymetini bilin ben sattım
    çekiyorum su an 5. n82 imle yakında aranızda olurum kesin

Ya sen neden üst üste N82 alıp satıyorsun?

Merak ettim de.

ticaret ...
  • quote:

Benim cihaz N95...

Sürgü için verdim ben. Kızak değişcek yazıyodu... Değiştirirlerse tabi.

benim dgstirmislerdi aynı sekilde parca dgsimi kızak yazıyodu üst seviyeydi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

reis uzuldum yaw gecmis olsun bende sandim n82 aldin ona bisey oldu neyseki eski telinmis

eyw kardeşim. yok daha almadım 82 alıp-almama arasındayım. birazda black varya.

bide PHI etkeni var.

Bana ne git ne alırsan al. Ben senin iyiliğini düşünüyorum.Mantık çerçevesinde tabi.

• arkadaşlar ben bişey ogrenmek istiyorum ..yurtdışından alınan bazı n82lerde n95 8gb kumanda ve kulaklıgı cıkıyomus ..hangı ulkelerde boyle ?? vede dogubankta yada baska bı yerde bu kumanda+kulaklıgı temın etme olasılıgımız var mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurçenli

quote:

Orjinalden alıntı: realcem

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: endyfox

quote:

Pc ne nokia pc suite yükle
    sonra Nokia Software Uptade i yükle
    güncelleme için NSU çalıstıracaksın ve güncellemeyi NSU dan yapacaksın orda anlatıldıgı gibi
    yanlız dikkat et yanlıs yaparsan telefon acılmayabilir
    cihaza ciddi sorunlar da verebilirsin
    ona göre dikkatli davran ve orda yazılan herseyi iyi anla ve uygula

2. aşamaya geçince bu telefon modeli desteklenmiyor diyor bunun nedeni ne olabilir acaba...

bende sürümü güncellemek istiyordum lakin 2. aşamadan ileri gidemedim.Bu telefon modeli desteklenmiyor uyarısı veriyor.
    V 10.0.046 24-10-07 RM-313 (O2.01) BEnim telefonum.En son yazılımı nasıl yükleyebilirim?

Dostum pc suit ile nsu'nun en güncel versiyonlarını yuklemen gerekli önce eski olanları komple kaldır yenileri kur

ben zaten telefonun kutusundan çıkan cd den yükledim pc suiti ve telefonum kvkdan aldığım 2 haftalık makine
    silerim silmesinede sonra nereden yükliycem en yeni sürümleri?

bende son sürümü yüklemek istiyorum n82 ye komple sildim pc suiti şimdi söylermisiniz nasıl yapmam gerektiğini

• slm arkadaşlar sonunda aldım n82yi ilk etapta bana önericeğiniz şeyler varmı şu an hiç bişey yüklü değil telde...
  • arkadaşlar telefonuma format atabildim hele şükür.saolun çok yardımcı oldunuz

şimdi yazılımı güncellemeye çalışıyom.bu telefon modeli henüz desteklenmiyor diyo.ne yaoayım.kvk garantili diye aldım.bi anormallik felan mı var.kutusu açıktı.lütfen yardımcı olun acil
  • cibitci telefonu alır almaz kurduklarımı paylaşayım, belki işine yarar:

İnternet: Opera / Opera Mini / Live Messenger / Çevrimiçi Paylaşım / Fring / WidSets
    Medya: Core Player / SmartMovie / DivX Player / LCG JukeBox
    Sistem: Handy Taskman / Best Taskman / ScreenShot / X-plore / Y-Browser / Energy Profiler / FreiMinMon / BT Info / Mobile RAR
    GPS vs: Location Tagger / Google Maps / Garmin XT / IBBTrafik / GSMNavigator
    Diğer: OfficeSuite / Activity Monitor / Sports Tracker / Wellness Diary
  • Bunları hepsini kurmanıza gerek yok sadece mesenger,sreenshot,x-plore,garmin,fring bunlar yeter...bu kadar yükleme yapmak telefonu gereksiz yere doldurmak ve kasılmasına neden olur tabi benim görüşüm...
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

cibitci telefonu alır almaz kurduklarımı paylaşayım, belki işine yarar:

İnternet: Opera / Opera Mini / Live Messenger / Çevrimiçi Paylaşım / Fring / WidSets
    Medya: Core Player / SmartMovie / DivX Player / LCG JukeBox
    Sistem: Handy Taskman / Best Taskman / ScreenShot / X-plore / Y-Browser / Energy Profiler / FreiMinMon / BT Info / Mobile RAR
    GPS vs: Location Tagger / Google Maps / Garmin XT / IBBTrafik / GSMNavigator
    Diğer: OfficeSuite / Activity Monitor / Sports Tracker / Wellness Diary

• Yükleme yapmak değil, aynı anda kullanmak kasar musyun. Her yüklediğimi aynı anda açsam veya çalışacak şekilde ayarlasam işim var işim

Bu arada, rehbere isim ve soyismi ile eklediğimiz kişilerin gösterimini rehberdeki ayarlar altından İsim, Soyisim şeklinde ayarlamış olsam dahi o kişilerden bir SMS veya Mail geldiği zaman isimleri yine Soyisim, İsim şeklinde gözüküyor. Var mı çözümünü bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 25 Şubat 2008; 19:48:46 >
  • selam arkadaslar bende katıldım aranıza 5 günlük bi N82 kullanıcısıyım version bile güncellemedim henüz :)
  • Tümleşik Google Search Videosu...

• quote:

Orjinalden alıntı: rahti

selam arkadaslar bende katıldım aranıza 5 günlük bi N82 kullanıcısıyım version bile güncellemedim henüz :)

versiyonu bende güncelleyemedim.Her şeyi sıfırdan silip yükledim pc ye genede bu cihaz henüz desteklenmiyo diyor.NSU uygulamasını başlatınca pc ile telin baglantısı kesiliyor.NSU yu kapatınca tekrardan bağlanıyor.Bu nasıl iş anlamadım.Neticede çok basit pc suit ile yazılımı güncellemek fakat böyle yarı yolda bırakıyor.
  • quote:

versiyonu bende güncelleyemedim.Her şeyi sıfırdan silip yükledim pc ye genede bu cihaz henüz desteklenmiyo diyor.NSU uygulamasını başlatınca pc ile telin baglantısı kesiliyor.NSU yu kapatınca tekrardan bağlanıyor.Bu nasıl iş anlamadım.Neticede çok basit pc suit ile yazılımı güncellemek fakat böyle yarı yolda bırakıyor.

NSU çalışınca kısa bir süre PC suite ile tel. arasında bağlantı kaybı bende de oluyor , ancak NSU bağlı telefonu ararken tekrar PC suite ile
    bağlantı kuruluyordu. Telefonun kablosunu PC de farklı bir USB portuna taktım . Sorun çözüldü. Deneyin sizde de işe yarayabilir.
    Saygılarımla.
  • reis o programın tam adı nedir ? çok ihtiyacım olan bir program
  • Cep telefonumu harici mikrofondan ve arabanın hoperlörlerinden ses alacak şekilde nasıl arabaya bağlayabilirim?

Arabam Bloothooth olmayan S40 ve arabaya sürekli bırakmayı düşündüğüm cep telefonum Nokia 3310.

Bunun için ne gibi bir aksesuar satın almam gerekir? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.