ÖNEMLİ BİR İSTEĞİM OLACAK??yardımcı programlar klasörünü ana menüye nasıl taşıyabilirim?? klasör içindeki klasörler dışarı alınmıyor yardım edin beni çok sinir ediyo
N95'in sürgüsü için verdim abi. Kızağı değiştiriyorlar. (Dediklerine göre)
@Reis-i Eagles yok abi açık değil işte
ayarlardan bak wi-fi yi her 5dk da 1 tara falan diye 1 ayar olacak bağlantıda sanırım.
bende cihaz yok (servis) nokta atışı söyleyemiyorum.
onla alakası yok o zaten hiçbir zamana ayarlı başka bişey olabilir virüs olabilir mi mesela
Fazla önemli değilse programları yeniden tanıtmak hard format at
hard format ı nasıl yapıyoruz ve sonrasında programları tekrar yüklemeyle filan uğraşıcak mıyım
reis uzuldum yaw gecmis olsun bende sandim n82 aldin ona bisey oldu neyseki eski telinmis
wifi sorunu icin otomatik taramayi acip sonra tekrar kapamak yazilim takilmis olabilir acik yeri tekrar ac diyip sonra kapa dersek duzelebbilir belki en kotu version atabiliriz nasil olsa bilgiler kaybolmuyor. benden bu kadar kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: furkanesref
hard format ı nasıl yapıyoruz ve sonrasında programları tekrar yüklemeyle filan uğraşıcak mıyım
* 3 yes ve açma lapama tuşlarına basılı tut cihaz kapalı iken yedek al öncesinde
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhant
reis uzuldum yaw gecmis olsun bende sandim n82 aldin ona bisey oldu neyseki eski telinmis
eyw kardeşim. yok daha almadım 82 alıp-almama arasındayım. birazda black varya.
bide PHI etkeni var.
bnnm versyon 11,0,117 10-12-07 rm-313 n82 (02.01)
son versyon mu bu arkadaşlar ama ekrandayken sağ seçim tuşuna bastıgımda ses komutlarına girerken cihaz kndini resetlio ya neden olabilir
Evet son sürüm o.
O resetleme olayıda bu sürümdeki 1 bug. Yada yüklediğin yazılımlar sorun çıkarmış.
yuklediğim yazılımlar olabilir diosun yane reis
quote:
Orjinalden alıntı: tirannosaurus
yuklediğim yazılımlar olabilir diosun yane reis
Belki diyorum...
anladım reis ama telde de hane öle yuklediğim bi program yok yuklu olanlar divx player n-gage var bide 2. surumu yane 1 si zaten yuklu gelioda bn versyon yukselttim anlamadım ama neden oldugu aynı surumde olup deneyen varmı acaba arkadaşlar