Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozziii

türkçeleştirme tamam reis sağolasın.Yalnız birşey daha sorcam.
    Ben telefonu aldığımda usb kablo ile bağlantı yaptığımda bilsayarımı tıkladığımda N82 be N82 bağlantı ucu diye iki tane ikon çıkıyordu.
    Ama artık çıkmıyor.Ayrıca kuzene aldım bir telefon.Onun telefonu bağladığımda o zaman çıkıyor.
    Sorun ne olabilir?saol...

Anlamadım valla? Yani dediklerinden 1 şey anlamadım. Uç ney, nerde çıkıyo?
  • telefonu bilgisayara bağlıyoruz Pc suite yi şeçiyoruz telefondan.Sonra windowsta bilgisayarımvarya;C yi D yi falan gördüğümüz
    orada n82 nin ikonu çıkıyor ve çift tıkladığımızda hafıza ve memory kartını gösteriyor.Bu bir telefonda çıkıyor.
    Ama diğer telefonu bağladığımda çıkmıyor.

Umarım anlatabilmişimdir?
  • Heee evet, diğerini de PC Suite ile bağladığında çıkması lazım?

Nokia Phone Browser'dan bahsediyosun, anladım olayı da garip...
  • heh işte.birinde çıkıyor reis diğerinde çıkmıyor.Bende anlamadım.Aslında bundada daha önce çıkıyordu...
    Bu nasıl iş yaw...neden bir bilsem.ulen hep benim başıma geliyo...

Reis aklına birşey gelirse yazarmısın lütfen..Saol
  • çıkmayanı bilg.e bağla yardım pc suite desteğini bilg.ime yükle de öyle dene 1
  • onu denemiştim.olmamıştı yaw..neyse boşver dostum..saol
  • Arkadaşlar merhaba .

Diğer konunun hepsini bu konunun ise 4 te 1'ini okudum sayılır . İnceleme leri yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

N82 almayı düşünüyorum Gittigidiyordan bir adamla anlaştık . 725 ytl ye vericek . Yurtdışı , kullanılmamış , kayıtlı , made in finland.

Herneyse , telefonu almayı düşünüyorum . Sizce bu telefon şu anda alınacak telefonlardan birisimi . Elbette daha iyileri çıkar ama ben uzun süreli birşey istiyorum.

Telefon değiştirmekten sıkıldım açıkçası. iPhone hoşuma gitmedi sattım mesela .

N95 8gb'ında görünüşü hoşuma gitmiyor. Bu durumda en iyi seçim N82 olabilirmi ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Kardeş gg den denedin mi doğubankta yok kristal kapak... istersen ben sana bi adet doğubanka yollayabilirim orda bi arkadaşım var...
    quote:

Orjinalden alıntı: afd92

yaa beyler şu an doğubanktayım.
    Kristal kapak hiç bi yerde yok.bilen varmı

abi valla çok makbule geçer.tam olarak ne kadara mal oluyo??
  • ben şu an kullanıyorum.tavsiye ederim.daha evvel n95 8gb ım vardı.sattım.8gb ın ekranı güzel ama çok büyük oldugu için sattım.n82 in fotograflarıyla n958gb ın fotolarını karşılaştırsanız.n82 alırsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: synx

Arkadaşlar merhaba .

Diğer konunun hepsini bu konunun ise 4 te 1'ini okudum sayılır . İnceleme leri yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

N82 almayı düşünüyorum Gittigidiyordan bir adamla anlaştık . 725 ytl ye vericek . Yurtdışı , kullanılmamış , kayıtlı , made in finland.

Herneyse , telefonu almayı düşünüyorum . Sizce bu telefon şu anda alınacak telefonlardan birisimi . Elbette daha iyileri çıkar ama ben uzun süreli birşey istiyorum.

Teşekkürler.

• N82 şuanda en iyi fotograf çeken 5 mp.ekran boyutu dısında herhangi bi kötü yanı yok.ekran boyutu da küçük değil ama n95 ve n95 8gb nin yanında küçülüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: synx

Arkadaşlar merhaba .

Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

ben şu an kullanıyorum.tavsiye ederim.daha evvel n95 8gb ım vardı.sattım.8gb ın ekranı güzel ama çok büyük oldugu için sattım.n82 in fotograflarıyla n958gb ın fotolarını karşılaştırsanız.n82 alırsınız...

Ben vermiştim karşılaştırmayı zaten.

Hele N95 8GB başlığında verdim, yemediğim laf kalmadı.

Böhüüü

• quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

hacı şuna bi bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_21398064/tm.htm

Fake'ti bu nasıl kırıldı ki?

Şaka 1 yana geçmiş olsun abi.
  • Midgàrd Senin ki bu yoksa başka mı???
    quote:

hacı şuna bi bakın

• PM at görüşelim bilseydim kendime alırken sana da alırdım kargoyu bölüşürdük neyse zaten çok fazla değil 11ytl+kargo...devamı pm den
    quote:

quote:

Kardeş gg den denedin mi doğubankta yok kristal kapak... istersen ben sana bi adet doğubanka yollayabilirim orda bi arkadaşım var...
    quote:

yaa beyler şu an doğubanktayım.
    Kristal kapak hiç bi yerde yok.bilen varmı

abi valla çok makbule geçer.tam olarak ne kadara mal oluyo??

• quote:

Midgàrd Senin ki bu yoksa başka mı???
    quote:

hacı şuna bi bakın

Başlıkta yazdığına göre kendinki...
  • gelen sms ler açılmıyor pc suitle okuyabılırmiyim gelen sms lerimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf16

gelen sms ler açılmıyor pc suitle okuyabılırmiyim gelen sms lerimi ?

Evet, açabilirsin.
  • arkadaşlar bnm telefonda ses komutunu açınca hane ana ekrandayken sağ seçim tuşuna basılı tuttugumuzda ses komutu çıkıyor ya tel kendini resetliyo sizdede yapıomu bunu denermisin
  • Denedim reset atmadı... versiyon kaç ? yeni versiyon çözüm olur
    quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

arkadaşlar bnm telefonda ses komutunu açınca hane ana ekrandayken sağ seçim tuşuna basılı tuttugumuzda ses komutu çıkıyor ya tel kendini resetliyo sizdede yapıomu bunu denermisin
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.