Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok artık amfi takın alete öle dolaşın bari .. Abi o kadar ses neyine yetmiyo? Konser mi vericen aletle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emevi

quote:

Orjinalden alıntı: afd92

dışa verdiği ses çokmu az??

meselaa N73 e göre nasıl??

n73 ün o ilk versiyonu vardı sesi inletiyordu resmen ondan elbet düşük ama ondan sonraki versiyonlarla hemen hemen eşit sayılır.gecende n73 me vardı onunla aynı nerdeyse

o zaman bana yeter yhaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Yok artık amfi takın alete öle dolaşın bari .. Abi o kadar ses neyine yetmiyo? Konser mi vericen aletle?

haklısın midgard telefonda eksik bişey yok işte böle yoktan nedenler üretiyoruz ne doyumsuz varlıklarız böle ya adamlar herşeyi koymuş işte daha ne istiyoz ki
  • Ben bazen telefonu kaybediyorum çağırınca gelen bişey yapsalarmış iyi olurmuş aslında
    quote:

Orjinalden alıntı: emevi

quote:

Yok artık amfi takın alete öle dolaşın bari .. Abi o kadar ses neyine yetmiyo? Konser mi vericen aletle?

haklısın midgard telefonda eksik bişey yok işte böle yoktan nedenler üretiyoruz ne doyumsuz varlıklarız böle ya adamlar herşeyi koymuş işte daha ne istiyoz ki

• daha demin şengüllere gittim
    bi tane adam ve iki kızı(biri 17 biri 19 yaşlarında)
    adam birine N82 birinede wievty aldıonları görünce ağlayasım geldi.
    bi biz alamadık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 25 Ocak 2008; 16:56:02 >

• alakası yok abi bende de N95 var daha üniv.e gidiyorum yasın çalıştım aldım
    hem 6230i'm var hem N95im
    6230iYide 630a almıştm
  • Reis pardon düzelttim
  • bugün itibariyle n82 lenmiş bulunuyorum...şehir dışında olacağım için buraya bilgi veremeyeceğim ama alet süper..genpa garantili 1050 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedambian -- 25 Ocak 2008; 17:27:40 >
  • Nokia shopta N82 için 1020 YTL dediler

İnşallah bende alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedambian

bugün itibariyle n82 lenmiş bulunuyorum...şehir dışında olacağım için buraya bilgi veremeyeceğim ama alet süper..genpa garantili 1050 ye aldım

hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Nokia shopta N82 için 1020 YTL dediler

inş. ikimizde alırız B o S c Hve diğer almak isteyenlerdee...
  • Telefonu bugün yakından gördüm keşke görmeseydim çok çirkinmiş yaa(;

Baist iyidir ama APPLE gibi becerebilirsen yoksa ortaya N82 cıkıyor..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 25 Ocak 2008; 17:38:09 >
  • Apple? Baglantiyi kuramadim? Apple ile ne alakasi var konumuzun.
  • quote:

Apple? Baglantiyi kuramadim? Apple ile ne alakasi var konumuzun.

Basit bir görünümü olunca baglantı kurdum ikisi arasında ne Oo hayırdır BOMBA var demişiz gibi tepki verdiniz
  • Uzun zamandır takip etmiyordum burayı kaldığım yerden okudum ve konulara yetiştim:)

Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanan birisi olarak n82 dururken başka telefon düşünmek hata inanın en ufak bir problem oluşmadı en çok metalik renk olan yerlerden korkuyodum ama hiçbişi olmadı alıcak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim başka bir telefonla arasında kalmasınlar bile bana çok dua edersiniz.Bir tavsiye telefonunuza kılıf almayı unutmayın parmak izi kalmasını istemiyosanız kılıfın içi süet olduğu için kılıfa sokarken parmak izini falan temizliyo
  • quote:

985miş galiba üsküdar/şengüllerde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

985miş galiba üsküdar/şengüllerde...

galiba diil abi öyle
  • sen mi demiştin 1i demişti ben öle hatırliorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Uzun zamandır takip etmiyordum burayı kaldığım yerden okudum ve konulara yetiştim:)

Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanan birisi olarak n82 dururken başka telefon düşünmek hata inanın en ufak bir problem oluşmadı en çok metalik renk olan yerlerden korkuyodum ama hiçbişi olmadı alıcak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim başka bir telefonla arasında kalmasınlar bile bana çok dua edersiniz.Bir tavsiye telefonunuza kılıf almayı unutmayın parmak izi kalmasını istemiyosanız kılıfın içi süet olduğu için kılıfa sokarken parmak izini falan temizliyo

abi ben 95 8gb la bunun arasında kaldım.
    bütün yorumları okudum,herkese sordum
    ama hala karar veremedim

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

sen mi demiştin 1i demişti ben öle hatırliorum...

evet O benim
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.