Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim; 1 cihazın fiziki güzelliğine karar vermek için ekrandan fotolara bakmanın yetersiz olduğunu 1 kez daha anladım.

Cihaz sanıldığı üzerine o kadar da tipsiz değil. Hatlar cidden güzel tasarlanmış. Ekran kapağa 0 ve buna çok güzel 1 görünüm kazandırmakta tıpkı N95 8GB gibi...
    O ince tuşlar cidden ince. Çiğ düz-uzun makarna çubuğu (spagetti) inceliğindeki tuşlar güründüğü gibi değil, gayet yumuşak. Mesaj yazmak o kadar zor değil aslında. Yani klavyeden yana şüpheniz olmasın. Ama çok ince olması ilerde nasıl sonuçlar doğurur bilmiyorum.

Dediğim gibi cihazın tasarım makul. Solda sarj aleti ve micro USB bölümü var. Üstte 3.5mm jack'ı ve açma-kapama düğmesi mevcut. Sağda en üst ve en altta olmaz üzere 2 hoparlör var. Ses kalitesine vakıf olamadım. Cihazın hızı nasıldır onuda bilemiyorum. Çünkü açtırmadılar cihazı. Tam kutu gelmişti ki ben geldim ve elemanın elinden aldım. Ve sonra jeatinlenip rafa...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Tekrarlıyorum, cihaza mutlaka elinize alıp bakın. Bu arada fiyatıda baya uçuk söyledi; 1250
    Benim N95ide 700e saydı...

• @Reis;

1250

700

başka hiç birşey demiyorum.
  • reis koydugun fotodaki n82 de kendi orjinal jelatini yok sıfırmı bu cihaz
  • doğum günüme çok az bi süre kaldı artık telefon tercihimi yapmam gerekiyor.nokia n95i teknosada aldım elime inceledim sesi gayet yüksek ve net çıkıyor,tuşlarıda kolay kullanılıyor herşeyini beğendim.ama n82yi inceleme fırsatım olmadı sizce hangisi daha iyi arkadaşlar n82mi n95mi,n95i çok beğendim ama n82de xenon flaş falan var n95tede kayar kapak var n95 kullanıcıları niye n82 almak istiyo bi açıklama yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 24 Ocak 2008; 19:38:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Arkadaşlar N82' nin video çekim kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz? Hangi formatlarda, hangi çözünürlüklerde video çekiyor? Fps değeri nedir? Mümkünse bir de video örneği koyarsanız iyi olur (forumda aradım ama video örneği bulamadım).

640*480 30 fps meg4
  • Asagidaki sitede N82'ye uyumlu temalar bulabilirsiniz. Begendiginiz tema resminin üzerine tikladiktan sonra, acilan sayfada; "Die Datei des Themas downloaden" yazisina tiklayin. Ücretsizdir

http://de.onsmartphone.com/themes-for-nokia-n82/
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeNdiS

@Reis;

1250

700

başka hiç birşey demiyorum.

olm almadım lem ne alıcam 985e var şengüllerde...

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

reis koydugun fotodaki n82 de kendi orjinal jelatini yok sıfırmı bu cihaz

ben ona bakmadım saten.benim incelediğimle bu ayrı dükkanlarda.bunu vitrinde gördüm çektim.incelediğim kadıköyde club nokia servisinde temis 1 telefoncuda idi. tam kutuyu açtı ben damladım anlicaan. ilk be deydim

• arkadaşlar spotları halen 950 ytl 1000 ytl arası satıyorlar.kim alırki bu vakitten sonra kvk sı 985 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

doğum günüme çok az bi süre kaldı artık telefon tercihimi yapmam gerekiyor.nokia n95i teknosada aldım elime inceledim sesi gayet yüksek ve net çıkıyor,tuşlarıda kolay kullanılıyor herşeyini beğendim.ama n82yi inceleme fırsatım olmadı sizce hangisi daha iyi arkadaşlar n82mi n95mi,n95i çok beğendim ama n82de xenon flaş falan var n95tede kayar kapak var n95 kullanıcıları niye n82 almak istiyo bi açıklama yaparsanız sevinirim.

harbi neden??
  • bugnleridemi gorcektim suraya bak n82 topcinde kac kisi var helal

[ TÛRÍ ], cyclone_34, sedambian, Hemre_, nightmare_night36, Biohazard, CILGINLAR, thunderbolt, SEIKO, blacks61
  • quote:

bugnleridemi gorcektim suraya bak n82 topcinde kac kisi var helal

[ TÛRÍ ], cyclone_34, sedambian, Hemre_, nightmare_night36, Biohazard, CILGINLAR, thunderbolt, SEIKO, blacks61

efsane geri döndü :) birkaç gün içinde elimde olacak 82.. bu arada 00.00 dan sonra doğum günüm he
  • Millet bugün

Hizli-al.com'dan

978/10 taksit fiyatıyla aldım. cumartesi gelicek bakalım. İlk defa tabularımı yıkıp netten cep tel siparişi verdim. bakalım insallah sorun cıkmaz.

bu arada vade farkı yok 978 peşin fiyatına 10 taksit piyasada ki en iyi fiyat. 2gb kartta dahil.

şengüllerdeki fiyatta iyi ama taksitte vade farkı baya var. almak isteyenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEIKO -- 24 Ocak 2008; 21:27:49 >
  • quote:

Ben misafirim burda kardeş topic diye geldim
  • @SEIKO
    simdiden hayirli olsun telefonun. insallah güle güle kullanirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 24 Ocak 2008; 20:31:40 >
  • hayırlı olsun seiko güzel tercih
  • darısı benim başıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedambian

quote:

efsane geri döndü :) birkaç gün içinde elimde olacak 82.. bu arada 00.00 dan sonra doğum günüm he

hadi bakalım görüces...

1 efsane daa istermisinis? :P

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

hadi bakalım görüces...

1 efsane daa istermisinis? :P

MİDGARD NEREDE

• quote:

quote:

doğum günün kutlu olsun

• Arkadaslar yeni takip ettim n 82 bölümünü,yaklasık 2.5 ay önce yurt dısından babam N95 aldı.almadan öncede orda söylemısler abi isterseniz n82 alın diye bende tipine bakıp beğenmemiştim n95 aldırdım.Şimdide yazılanları görünce bı garip hissettim kendini acaba aldırsamıydım.

Sizce iyi yapmısmıyım N95 almakla? Yada keşke N82 mi alsaydım?

Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.