Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkada$Lar bu yeni fw update inin deniyorum fakat bu modeL için gnceLLeme yok gbsinden bi$ey diyor..
    Acaba en son sürümde mi ? Nerden öğrenebiLirim ?
  • TÜHH BE 1 HAFTADA NELER OLDU ŞU FİYATLARA BAK...NEYSE MARCELL FİRMASINA GÜVENMEK GEREKİCEK...
    KVK 1 AYDA TAMİR EDİYOR...GREY 1 HAFTA... İNŞALLAH İŞİMİZ DÜŞMEZ SERVİSLERE...
    quote:

Orjinalden alıntı: acr

ereyonda fiyat 975 ytlye düşmüş
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=90873
  • Su an icin son sürüm V11.0.117 dir.
    Sürümü telefonun *#0000# tuslarina basarak ögrenebilirsin.
    Benim su an kullandigim sürüm: V10.0.046

quote:

Orjinalden alıntı: Sweet Tears

Ya arkada$Lar bu yeni fw update inin deniyorum fakat bu modeL için gnceLLeme yok gbsinden bi$ey diyor..
    Acaba en son sürümde mi ? Nerden öğrenebiLirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 25 Ocak 2008; 10:42:07 >
  • TOPİCİ TAKİP EDENLER BİLİR KUTUDAN ÇIKAN N95 USB KABLOSU MESELESİNİ...MARCELL İLE MSN DESTEK HATTINDAN GÖRÜŞÜP YARDIM İSTEDİM SAĞOLSUN MSN BAŞINDAKİ YETKİLİ ÇOK İYİ BİRİ ÇIKTI ANINDA KARGOYA VERDİLER VE SABAH KARGO İLE EVİME GELDİ...BU ARADA N95 KABLOSUDA BANA KALDI İHTİYACI OLAN VARSA VEREBİLİRİM...
  • pili kac gun gidiyor bunun? normal kullanımda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guerillapirhana

Arkadaslar yeni takip ettim n 82 bölümünü,yaklasık 2.5 ay önce yurt dısından babam N95 aldı.almadan öncede orda söylemısler abi isterseniz n82 alın diye bende tipine bakıp beğenmemiştim n95 aldırdım.Şimdide yazılanları görünce bı garip hissettim kendini acaba aldırsamıydım.

Sizce iyi yapmısmıyım N95 almakla? Yada keşke N82 mi alsaydım?

Saygılar...

N82'nin N95'e göre üstünlükleri şu şekilde arkadaşım...
    - Kulaklık ses çıkışı olarak iki telefonu da kullananlar, N82'nin çok daha başarılı olduğu kanısında. Kamerada olduğu kadar müzik konusunda da çok iddialı
    - Fotoğraf kalitesi olarak her alanda; özellikle gece çekimlerinde N82 N95'i sinek gibi ezer çünkü çok güçlü bir Xenon flaşa sahip
    - N95'te 64 MB RAM bulunurken N82'de iki katı, yani 128 MB RAM var
    - N82 kızak mekanizmalı olmadığı için N95'teki kızak mekanizması problemi de N82'de yok
    - N82'de daha yüksek mAH değerinde batarya var ve buna bağlı olarak pil ömrü daha uzun
    - N82'de hareket algılayıcısı var. Elini yan çevirdiğinde telefon bu durumu algılayıp otomatikmen ekranı da yatay konuma geçiyor
    Sırf tipi için bu kadar özellikten oldun. İyi yapmamışsın ileride çok pişman olursun. Aynen şu smilleydeki gibi >
    N95'in üstünlükleri ise 0.2" daha büyük ekran, müzik tuşları ve kızılötesi (kullanan varmı gerçekten çok merak ediyorum)

Kullandıkları GPS çipi, işlemcileri (330 MHz ARM11 çift işlemci) kullandıkları işletim sistemi (Symbian OSv9.2) video kayıt değerleri (640x480 pixel / 30 FPS, MPEG4) ve ekran çözünürlükleri (240x320 pixel) aynı. Her ikisinde de Wi-Fi (802.11 b/g), A2DP, Bluetooth 2.0, 16 milyon renk desteği, entegre 3,5 mm Jack/Audio girişi, Mini USB girişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 25 Ocak 2008; 14:31:44 >

• N95' mi aldın? N82'yi gördükten sonra üstelik?

ok.
  • Eski sayfaları biraz karıştırdımda, bulamadım.
    Bu telefonun dışı metal görünümlü plastik mi , metal görünümlü metal mi ? Kayma hissi vermiyor mu ? Birde şu yabanancı inceleme sitelerinden birinde çıkan ses desibellerinde gördüm n82 nin ki baya düşük kalıyor hoparlör bakımından . Bu rakamlar üzerindemi böyle yoksa gerçektede böylemi ?
    örnek olarak:
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

ayrıca altında ses deki her 3 puanlık artış 2 kat daha güçlü ses demektir falan yazıyor . Bu tel çaldığında şimdi duyamayacak mıyım ben kalabalık ortamda ?...

Cevaplara,Yorumlara,Görüşlere
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• ben gayet net duyuyorum kalabalık ortamlarda hatta shotgun sms melodim var millet silah patladi saniyo hehe
  • Normal kullanimda 3-4 gün gidiyor. 24 saat acik halde.
    quote:

Orjinalden alıntı: mkafkas

pili kac gun gidiyor bunun? normal kullanımda?
  • p1im var n82 için değiştirilir mi sizce?
  • Güvenliklere falan dikkat et kapıdan girerken mesaj falan gelir, olay çıkar sonra
    Birde metallik soruma cevap alabilirmiyim ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

ben gayet net duyuyorum kalabalık ortamlarda hatta shotgun sms melodim var millet silah patladi saniyo hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmela -- 25 Ocak 2008; 14:58:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

p1im var n82 için değiştirilir mi sizce?

P1i alındıktan sonra bir de n82 alınmaz. p1 insanı idare edecek hatta artacak bir telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

p1im var n82 için değiştirilir mi sizce?

P1i alındıktan sonra bir de n82 alınmaz. p1 insanı idare edecek hatta artacak bir telefon.

N82'nin yanında solda sıfır ama
  • samsuna gidip geldim bu sabah gps hep açıktı ve bağlantı hiç kopmadı nereye gidersem hep gösterdi n95 den daha iyi çekimi.wifi ile sokakta gezerken nete bağlandım gayet hızlı bağlanıyodu nazar değmesin sevmediğim tarafları dışa verdiği ses az,bu tuşlarla msj yazamıyorum
  • dışa verdiği ses çokmu az??

meselaa N73 e göre nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 25 Ocak 2008; 15:37:34 >
  • Sanırsam bir miktar da olsa evet ama ben kullanıcı olmadığım için sadece tahmin ediyorum.Topladığım çeşitli verilerle.
    quote:

Orjinalden alıntı: afd92

dışa verdiği ses çokmu az??
  • quote:

Orjinalden alıntı: afd92

dışa verdiği ses çokmu az??

meselaa N73 e göre nasıl??

n73 ün o ilk versiyonu vardı sesi inletiyordu resmen ondan elbet düşük ama ondan sonraki versiyonlarla hemen hemen eşit sayılır.gecende n73 me vardı onunla aynı nerdeyse

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.