Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ultra dandik bi navigasyon tuşu var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Evet ultra dandik bi navigasyon tuşu var :)

MİDGARD HİÇ DEĞİLSE ELİNDE CİHAZ VAR.BENİM O DA YOK. K850İ,W960İ VE N82 BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİNDE GİDİP GELİYORUM...
  • quote:

Evet ultra dandik bi navigasyon tuşu var :)

onada basmanın yontemi var zerre kadar ses gelmiyo bas parmagının tamamını navı tusuna koy oyle sag sol yap bende ztn ses yokta. bikac cihazda karsılastım bu sekilde sornsuz

bu arada arama acma ve kapama tuslarından bahsetmiyosunuz cok iyi konmlandrılms cok rahat mesela n95 8gb ta gore hem daha rahat hemde erismek daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 24 Ocak 2008; 0:48:30 >

• Arkadaşlar N82'de firmware update yapmak için kartı çıkarmak, format atmak, yedek almak gibi şeylerin hiçbirine gerek yok. Nokia bu modelle birlikte bitirdi böyle eziyetli işleri.

Ben telefonu aynen nasıl kullanıyorsam o şekilde, hiçbir yedek almadan ve hafıza kartını çıkarmadan update yaptım. Yeni yazılımla birlikte bütün menü ayarlarım, temam, kontaklarım ve bütün programlar sorunsuz çalışıyordu.
  • standart paket içeriğinde ad-46 gibi aramaları cevaplamaya, sesi açıp kısmaya yarayan kulaklık adaptörü var mı?
  • Olmaz olur mu, var tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sweet Tears

Biraz önce nokia com tr ye girdm de n82 ye uygun yazlLlm buLamadm n95 vs için var onLarl indirsem oLur mu ? dvd rw yok o yüzden açamlyorum eLimdeki cd yi :S

?
  • öle bi kulaklık adaptörü yok yaw öle bi kulaklık var sadece .. zaten adaptöre ihtiyac yok universal çıkışı var aletin ..

benim kutudan cikan buydu:
    http://europe.nokia.com/A4471118

ama Türkiye'deki kutudan hangisi cikiyor bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 24 Ocak 2008; 10:43:24 >
  • tus takimini dandik yapmislar cidden. alismak zaman alicak.
  • arkadaşlar cihaza nokmote yi yükledim ama çalıştıramıyorum nasıl çalıştıracaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: invaze

arkadaşlar cihaza nokmote yi yükledim ama çalıştıramıyorum nasıl çalıştıracaz

nokmote ye hicmi girmiyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 24 Ocak 2008; 12:24:39 >
  • dostum programa hiç girmiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

• Selam millet biraz daha bekleyip siyahı (büyük ihtimal ya müzik edition yada 16 gb versiyonu) cıktıgında almayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl düşünce
  • quote:

dostum programa hiç girmiyor
    quote:

quote:

programa hic girmiyosa accelerometer yuklu dgl bunu yuklemelisin

http://rapid-share.com/files/86196232/N95AccelerometerPlugin.rar.html

aradaki - yi kaldır

• dostum sağol çalıştırdım programı fakat alette kalem tuşu yok kaleme ve c tuşuna basın diyor peki bu işi nasıl yapacaz

quote:

quote:

dostum programa hiç girmiyor
    quote:

quote:

programa hic girmiyosa accelerometer yuklu dgl bunu yuklemelisin

http://rapid-share.com/files/86196232/N95AccelerometerPlugin.rar.html

aradaki - yi kaldır

• quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Selam millet biraz daha bekleyip siyahı (büyük ihtimal ya müzik edition yada 16 gb versiyonu) cıktıgında almayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl düşünce

süper bi düşünce bencede .. sen 1-2 sene bekle bakalim ..
  • arkadaşlar 108 sayfa olmuş telefon çıkmadan.
    artık yeni bir başlıkta detaylı bir inceleme yapma zamanı gelmedi mi?
    bu başlık çıkana kadar olan başlık olsun. kapsamlı bir inceleme ile yeni bir başlıktan devam etsek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

öyle bir adaptör var... paket içeriği olarak kulaklık + ad-54 adaptörü çıkıyor

ad-54 veya ad-43 adaptörü nedir?
    bu adaptör sayesinde gelen aramaları reddedebilir, cevapyala bilir ve müzik dinlerken müziği ileri geri sarabilir yada parçayı dğeiştirebilirsiniz.

quote:

öle bi kulaklık adaptörü yok yaw öle bi kulaklık var sadece .. zaten adaptöre ihtiyac yok universal çıkışı var aletin ..

benim kutudan cikan buydu:
    http://europe.nokia.com/A4471118

ama Türkiye'deki kutudan hangisi cikiyor bilemiyorum

yani kutudan resmini verdiğim adaptör ve kulaklık mı çıkıyor? yanlız sorum türkiye den garantili alanlar için? ben ya kvk yada genpa garantili alacağım.

• bu telefon çok güzel arkadaşımda vardı
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.