Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (10 Mobil) - 3 Masaüstü10 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ÖnceLikLe daha önce nokia kuLLanmadlqlml beLirterek sizi güLme krizLerine sokmaktan biraz aLlkoyabLrm beLki :)
    1-Usb kabLosnu pc e baqLadm fakat önme geLen seçenekLerde Music adLl bi dosya göremedm ve müzikLeri nereye atacaqml buLamadm doLaylslyLa kar$tlrmadan sormak istedim :)
    2-Bu kutunun içinden cd çlktl fakat taklyorm pc ye clzlr clzlr ses geLiyor daha sonra okuyamuyor pc cd yi :S
    3-2. soruya baqLl oLaraktan bu NSS dediqnz oLay bu cdnin içinde mi ? :S
  • Nokia Nseries'lerde İstediğimiz Video ve Resimlerin Galeride Görüntülenmemesine İlişkin;

Videolar için;
    Görüntülenmemesini istediğimiz videoları klasörsüz biçimde direkt tane olarak My Videos Klasörünün içine atıyoruz. Eğer kategorizasyon yapıp düzenli görüntülenmesini istiyorsanız bunu karttan değilde programdan yapmak zorundayız. Yoksa My Videos'tan videoları görmüyor. Aynı şekilde galeride de görmüyor. Yalnızca dosya yöneticileri ile ulaşılabiliyor. En sıkı gizleme yöntemi bu şekilde. Eğer yok ben uğraşamam 2 saat dosya yöneticisinden bakmaya V.Merkezinden bakarım diyorsanız önce tane biçiminde My Videos'a atın sonrada V. Merkezinden seçenekler yerinden klasör düzenlemelerini yapın.

Resimler için;
    Resimler nasolsa görüntülenemeyeceği için resimler diye 1 klasör açıp içine resimlerinizi ekleyebilirsiniz. Buraya da yine dosya yöneticisi ile ulaşılabiliyor.

Bilgilendirme: nejaterol Anlatım: Reis-i Eagles™

nejaterol'a sonsuz teşekkürler...

1i deneyebilir mi? muhtemelen 82de de oluyodur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sweet Tears

Arkada$Lar soruLar geLiyor :)
    ÖnceLikLe daha önce nokia kuLLanmadlqlml beLirterek sizi güLme krizLerine sokmaktan biraz aLlkoyabLrm beLki :)
    1-Usb kabLosnu pc e baqLadm fakat önme geLen seçenekLerde Music adLl bi dosya göremedm ve müzikLeri nereye atacaqml buLamadm doLaylslyLa kar$tlrmadan sormak istedim :)
    2-Bu kutunun içinden cd çlktl fakat taklyorm pc ye clzlr clzlr ses geLiyor daha sonra okuyamuyor pc cd yi :S

Hoca sen nerden aldın bunu?

Reis bişeyler söyle
  • quote:

Arkada$Lar soruLar geLiyor :)

1. usb kabloyu pc ye bagla bilgisayarıma gir n82 veya nokia pc suite gorursun ztn gir ona hafıza kartını sec ordan sounds/dijital sound. icine salla parcalarını
    2.sende galiba cd rom var n82 nin icinden cıkan dvd
    3.nss dedgimiz olay telin kodunu dgstirme olayı. yani bunu yapmak icin bi program

ayrıca telefon son versiyonla ucuyo abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 23 Ocak 2008; 19:26:48 >

• abi alet -en az- 5 kat hızlandı! (ama benim gps halen calismior)
  • anLadm abi ke$ke pc yi dei$tirseydm teLden önce nedir bu takozLuk ya :S
    Neyse :G cafeden bi yerden atcaz artlk
    Nss o cdnin içinde varml yoksa indirmem gereken bir yer mi var ? gnceLLeme için
  • Evvveeet version güncelliyoruuuuuumm
    Bu arada şarjım takılı değil ama pilim full dolu
    Bu arada yükleme bittikten sonra sağ alt köşede N95 PC Generic yazdı :S alla alla
    Sonra N82 bağlandı yazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 23 Ocak 2008; 19:52:04 >

• Bu telefonu sanal alışveriş dışında garantili olarak alabilen var mı ????????
  • ben orhan abiden garantili aldim :)
  • quote:

anLadm abi ke$ke pc yi dei$tirseydm teLden önce nedir bu takozLuk ya :S
    Neyse :G cafeden bi yerden atcaz artlk
    Nss o cdnin içinde varml yoksa indirmem gereken bir yer mi var ? gnceLLeme için

guncellemem icin nokia.com.tr den nokia software update i indirceksin cd ye ihtiyacın yok cd deki yazılımları sitesinde bulabilrsin
  • @ Midgàrd

Nokia N82 tekrar mı aldın?
  • hepsiburadada satışta.

edit :

merak ettiğim bir konu var n95 8 gb'a göre malzeme kalitesi nasıl media mark'ta inceledim n95 8gb 'i tuşlar falan tıkır tıkır ötüyor kapak zor tutuyor belki teşhir ürünü diye öyle ama teşhir olsa bile ne kadar orda durmus olabilir bilemiyorum n82 nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 23 Ocak 2008; 19:58:24 >
  • günaydıııııııın günaydın..

quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

hepsiburada da satışta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ Midgàrd

Ya yok arkadaş getirdi telefonu gps calismiyor diye hakkaten calismiyo .. 2 gundur baglanmiyor gps .. Geri alicam napim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ Midgàrd

Ya yok arkadaş getirdi telefonu gps calismiyor diye hakkaten calismiyo .. 2 gundur baglanmiyor gps .. Geri alicam napim

Geçmiş olsun, işin epey zorlaşmış gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

hepsiburadada satışta.

edit :

merak ettiğim bir konu var n95 8 gb'a göre malzeme kalitesi nasıl media mark'ta inceledim n95 8gb 'i tuşlar falan tıkır tıkır ötüyor kapak zor tutuyor belki teşhir ürünü diye öyle ama teşhir olsa bile ne kadar orda durmus olabilir bilemiyorum n82 nasıl ?

editledim ama üstte kaldı cevaplarsanız sevinir.

@oguzhant

sağol arkadasım..
  • Zorlanacak bi durum yok .. Cumartesiye kadar duzelmesse aldigim yere goturucem bende .. Adam problem olursa getir demisti ..
  • Şimdi arkadaşlar bikaç sorum olacak
    1-) N82 ve N95 arasında kalsanız(benm gibi yani)hangisini tercih ederdiniz?
    2-) N82 Ram olayı ne durumda istediğimizi yapabilcekmiyiz telde..Ayrıca telin RAM'i kaç mb?
    3-) N95'ten vazgeçip N82 almak için hangi sebepleri gösteriorsunuz?
    4-) N95 mi daha iyi foto çekio n82'mi?
    5-) Şarj meselesi ne durumda ?
    6-) Türkiye'de telefonun hangi renkleri satışa sunuldu sadece gümüşü mü?

Çok konuştum ama cvplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Dün Ankara'da sordum kayıtsızı 800, kayıtlısı 900 YTL dedi. Biraz daha pazarlık payı vardı anacak işte 900 YTL az değil kaçak bir cihaza güvenemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

Şimdi arkadaşlar bikaç sorum olacak
    1-) N82 ve N95 arasında kalsanız(benm gibi yani)hangisini tercih ederdiniz?
    2-) N82 Ram olayı ne durumda istediğimizi yapabilcekmiyiz telde..Ayrıca telin RAM'i kaç mb?
    3-) N95'ten vazgeçip N82 almak için hangi sebepleri gösteriorsunuz?
    4-) N95 mi daha iyi foto çekio n82'mi?
    5-) Şarj meselesi ne durumda ?
    6-) Türkiye'de telefonun hangi renkleri satışa sunuldu sadece gümüşü mü?

Çok konuştum ama cvplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

1. n82 yi tercih ederdim
    2.n95 te ram 64mb n82 de 128mb bununla kalmayıp kesinlikle daha hızlı
    3.daha iyi foto xenon flas,ram farkı,bar tipi olması kulaklık sesinde bassların daha iyi olması vs.
    4.n82 daha iyi cekiyo
    5.sar meselesi 1050 mAh bataryası mevcut 2-3 gun arası
    6.suan icin tek renk var ztn

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.