Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Al PaC

Şu ana kadar nette dolaşan hemen hemen bütün incelemelere baktığımda şu karara vardım;
    Fotoğraf kalitesi N82>N95>N95 8GB.
    Gündüz veya açık hava çekimleri hemen hemen eşit hepsinin. Fakat iç mekan çekimlerinde tartışmasız N82.

Şu anlık Rusça fakat tamamen olmasa da, bazı çeviri eksikliklerine rağmen Altavista.com dan "Babel Fish Translation" ile Rusça'dan İngilizce'ye çevirmeniz mümkün.
    N82 nin Mobile-Review tarafından detaylı incelemesi;
    http://www.mobile-review.com/review/nokia-n82.shtml

link verişmişti hacı yine de saol

@Midgàrd: ilk bağlanış çok usun sürer.sabırla bekle bence dışarıda

• abi garmini yükledim calistirdim .. gps verilerini kontrol etmek icin .. suan baglanti problemi yasamiyorum .. ama 114'lük haritayi atip ilaclamama ragmen haritaya girdigimde araba sarı bos bi zeminde duruor sag alt kosede de no map yaziyor .. napmaliyim ?
  • direkt garmin klasörüne attıysan görmesi lasım...
  • direk garmini klasöründe şuan .. zaten görmese şifre sormazdı abi .. ama girdiğimde harita yok ..
  • seni ingilterede gösterio olabilir.
    ve bağlanmadıysan ingilterede olucaksın.ve haritada da saten avrupa haritası yok.TR haritası o
  • ironman

link ölmemiştir :D rapid ile share in arasında - var onu kaldır.

Gerçi programa gerek yok. Şuan için kırmızı ile yazdığım ayarları yaparsan telden girebilirsin. Benim bu kadar detaylı anlatma sebebin proxy ölünce yenisini bulmanız içindi.
    Yakın kopya sunucusu: 66-133-116-201.musegateway.com

Port no: 80

Bunları girdiğinizde hem wi-fi hemde turkcell erişim noktalarından girebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKI -- 23 Ocak 2008; 14:44:22 >
  • spot cihazları halen 980 ytl ye satıyorlar.garantilisini almak daha iyi tabiyki.1.059 kvk da
  • arkadaşlar n82 nin n95 ten daha düşük özelliklerimi varki.çıkış fiyatı düşük.

teşekkürler
  • Malzeme bakımından (kalite anlamında kullanmıyorum) N95 daha pahalıya mâl oluyordur diye düşünüyorum.
  • ekran farkı var eksik olarak
  • fazlası var eksiği yok :) .. reis benim gps patladi abi anlamiyorum .. bi gidio bi gelio .. gerci htcdede ayni sorun yasiyorum ama onda bu kadar cok sorun olmuyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 23 Ocak 2008; 16:12:06 >
  • Su an itibariyle bende N82 sahibi oldum. Su an sarj ediyorum.
    Reis garmin programi icin avrupa haritalarini nereden bulabilirim. link varmi sende?
  • Hayırlı olsun FoRA
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRA

Su an itibariyle bende N82 sahibi oldum. Su an sarj ediyorum.
    Reis garmin programi icin avrupa haritalarini nereden bulabilirim. link varmi sende?

bende link yok şahsen... ama forumda vardı...

garantili mi garantisiz mi?

hayırlı olsun ayrıcanada
  • Benim eski nick alamanyadan.

Evet garantili olarak 445 euroya aldim.
    msn de görüsmemiz mümkünmü? pm atarmisin vaktin varsa:)
  • reis bu gpsi napmak lazım ya .. elemana parasini geri vericem cozemessem .. gerci farketmezde cocuga ayip olcak cok
  • ya arkadaşlar kardeşime bi cep tel almayı düşünüyoruz 700 tl si var ustunu de ben tamamlayıp n82 almayı düşünüyorum yanlız bir kaç sorum var size

şimdi tercihim görerek almaktan yanadır her zaman ancak teknoloji mağzalarında yok ya hiç bi yerde var mı bildiğiniz bir yer ?

nette var baya bi yerde ama açıkcası netten tel almak pek istediğim bir şey değil

kısa bir araştırma yaptım

Hepsi burada: 1075 YTL 10 taksit (2gb kart dahil)

Hızlı al: 1046 YTL 10 taksit (2gb kart dahil)

KVK Shop: 1166 YTL 10 taksit

Şengüller: 1095 YTL 10 taksit Nakit:986 YTL (kart ?)

Ereyon: 1175 YTL 10 taksit

valla en aklıma yatan Hizlial oldu ner dersiniz güvenilir mi ? iade prosedurlerini de inceledim 8 gün içinde iade edebiliyormuşuz sizce sorun çıkar mı öyle bir durumda ?

• şans meselesi .. 8 gün bişey olmaz 9 ncu patlayiverir alet .. ama endise etme nasil olsa bu urunun garantisi var ..

N82 için yeni firmware yayındadır arkadaşlar hayırlı olsun ...

Yeni sürüm: 11.0.117

1 - Camera application:
    a) Improvements of ‘Unexpected error…’ probability when starting up with quick succession of camera lens cover open/close

2 - Music player (Music player stability):
    a) Fix for music player freeze when operating app from accessory remote controller e.g. BT headsets, AD-54 etc.

3 - Map application:
    a) Reset fix when opening Map app from landmark app
    b) Long Map app closing time
    c) Address search in Chinese character

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 23 Ocak 2008; 17:11:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

N82 için yeni firmware yayındadır arkadaşlar hayırlı olsun ...

istersen NSS ileTR kodunu gir update et programı kur belki aGPS falan hıslanmıştır
  • yok dokunmamislar gps le ilgili felan biseye .. ben flash lite 3 bekliodum .. hayal kirikligi oldu ..
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.