Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes manyak yemin ediorum bu forumda :) lostu gecti anasını satim teoriler hehe
  • slm arkadaşlar.

hızlı al com da kdv dahil 899 ytl ve 2gb hafıza kartı hediyeli ve de kvk genpa netcell ve dora garantilerin tümünü kapsıyor diyor.

ne diyorsunuz ? gold kuruluşudur diyor bu mağaza. güvenilirmi? valla ben dayanamayacağım alacağım galiba..teknik ve cep tel sapığı olarak

evet..nedersiniz üstad-ı azamlar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 21 Ocak 2008; 22:29:21 >
  • e al bakalim
  • allah allahhhhhhhh bu site reklam yapiyor bayagdir saglam olmasa reklam vermez
    quote:

Orjinalden alıntı: radyocu

slm arkadaşlar.

hızlı al com da kdv dahil 899 ytl ve 2gb hafıza kartı hediyeli ve de kvk genpa netcell ve dora garantilerin tümünü kapsıyor diyor.

ne diyorsunuz ? gold kuruluşudur diyor bu mağaza. güvenilirmi? valla ben dayanamayacağım alacağım galiba..teknik ve cep tel sapığı olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

allah allahhhhhhhh bu site reklam yapiyor bayagdir saglam olmasa reklam vermez
    quote:

slm arkadaşlar.

evet hata bende kabul etmeyelim sevgili yegoadam, mesajın bana olduğunu sanarak bencillik ettim. o yüzden özürdilerim.

cidden bu siteye güvenilir mi sorumu tekrarlayım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyocu -- 22 Ocak 2008; 0:17:16 >

• H ı zlıal.com da 872 YTL peşin (KDV Dahil -Havale indirimli)
    Üstelik 2GB hafıza kartı hediyeli
    Nokia kafayı yedi
    N73 bile 1200 den çıkmıştı.
    Saygılarımla.

Ekleme : 512 €+KDV olan fiyat, nasıl 872 YTL KDV dahil e dönüşüyor onu anlamadım ama

Edit :"Ekleme" eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 21 Ocak 2008; 22:46:58 >
  • yegoadam hızlı alın reklam yapan firma olduğunu söyledi gibi anladım ben, sana bişey demedi radyocu. (ara buluyum)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

allah allahhhhhhhh bu site reklam yapiyor bayagdir saglam olmasa reklam vermez
    quote:

slm arkadaşlar.

sevgili yegoadam,

donanımhaberi birkaç yıldır takip ediyorum. hızlı al com denen siteyi emin ol ki bugün gördüm.

acayip gıcık olurum bir sitenin veya herhangi bir şeyin tellallığını yapmak veya yalakalık bayrağını taşımaktan.

sadece arkadaşlardan görüş istedim hepsi bu. vallahi şimdi canım sıkıldı yav. pm atacak kadar üyeliğimi de pek geliştiremedim vaktim dar.

inşallah anlatabilmişimdir. kendim öğretmenim ve elimden geldiğince başta kendim olmak üzere etrafımdaki herkese dürüstlük ve onurlu yaşamayı prensip edinmeyi aşılamaya çalışıyorum. hepimizin, bu ülkenin ihtiyacı bu.

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: merhum
    yegoadam hızlı alın reklam yapan firma olduğunu söyledi gibi anladım ben, sana bişey demedi radyocu. (ara buluyum)

Ben de öyle anladım hocam. ( Yardımcı olayım )
    Saygılarımla.
  • 872 YTL peşin

Yazım hatası olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze
    872 YTL peşin
    Yazım hatası olabilir.

Wallahi yahu. Şimdi baktım (22:45 dolaylarında)
    Bi sakatlık var ama nerede , anlamış değilim.
    Saygılarımla.
  • taksit seçeneklerinde bile 899 ytl yazıyor. bir yanlışlık yapılmıştır muhtemelen. normalde taksit seçenekleri kısmında kdv dahil fiyat yazar. ama bu siteden siparişi verdikten sonra yok o kadv dahil olmayan fiyatıydı diyebilirler mi ki
  • Arkadaşlar yukarıda soru sormuştum ama sanırım kayle alan dostlar cıkmadı topiği yakından takip edmiş olanlara soruyorum bu telefona n95'ten sonra geçilirmi ses kalitesi nasıl mp3 ve radyo bakımından ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Arkadaşlar yukarıda soru sormuştum ama sanırım kayle alan dostlar cıkmadı topiği yakından takip edmiş olanlara soruyorum bu telefona n95'ten sonra geçilirmi ses kalitesi nasıl mp3 ve radyo bakımından ?

arkadaşım eğer ince bir telefon istiyosan n82 geçilir. ama kalın olsun iyi olsun diyosan n95 le devam
  • Tavsiyeler bölümünde yorumlamıştık.

-Daha iyi kulaklık ses kalitesi
    -Daha iyi bir kamera, xenon flaş
    -128MB SD RAM
    -Daha iyi çeken WLAN ve GPS bağlantıları
    -Daha iyi pil ömrü

gibi.
  • YİNE W960İ İLE N82 ARASINDA GİDİP GİDİP GELİYORUM
  • arkadaşlar ben sakatlıı açıkladım ama okumadınıs galiba:

adamlar kdvyi eklememiş her ne kadar ekledik deselerde

1060a falan gelio

hatta N73ün bilem bu fiyattan çıkmadıını söyleyim şoka girmiştim
  • @ cyclone_34

W960i'yi tavsiye etmem. Daha öncede dediğim gibi Sony Ericsson artık ses kalitesini bozdu ve W-LAN kullanışsız. Uğraştırır. Hızlı bir model de değil. Bunun yanında N82'nin bir çok artısı var.
  • 512.00 * 1.750 = 896

896 * 1,18= yaklaşık 1.060 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

arkadaşlar ben sakatlıı açıkladım ama okumadınıs galiba:

adamlar kdvyi eklememiş her ne kadar ekledik deselerde

1060a falan gelio

hatta N73ün bilem bu fiyattan çıkmadıını söyleyim şoka girmiştim

bence n98 den önce son bomba bu bundanda az para kazanırlar artık dünyanın 7, harikası n98 piyasaya girer :) çünkü daha iyisini yapamadılar :D çünkü nokia yapmadı :D
  • Parmak izi olmasın diye dokunamam ben buna ya.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.