Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Ericsson modelleri daha fena. K810i, K850i gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Parmak izi olmasın diye dokunamam ben buna ya.

bende paso silerim :D
  • arkadaslar yarin Allah in izniyle galiba alacam ben kamera ve mp3 onem veriyom... yani baska biseyden pek anlamam mesel Sybian diye bisey varmis ne ise yariyor

peki ya WLAN evde internet varsa bedaba N82 den internetemi giriyoruz yani kontorler gitmiyormu cevap verirseniz sevinirim
  • Symbian, bir işletim sistemidir. WLAN ile internete doğrudan kablosuz olarak bağlanabilirsin. Kesinlikle GPRS ile ilgisi yoktur. Ayrıca N82'de GPS navigasyon sistemi var.
  • sonkez WLAN SIMDI bisey yapmay gerek yok degilmi yani normal sadece internette girecez otamatikmen kablosuz baglaniyor yani ayri bis isleme grek yok degilmii

eee acemiyiz tesekurler
  • galiba en baştan başlamamıs gerekio
  • Bence sen N82 alıp aleti ziyan etme kardeş
  • aaa iyiki sorduk ne yapalim teknologi ye yetirmiyoruz ben soyle ilk konulari bakim en iyisi:)))):(((
  • WLAN bağlantısı ile internete girmek istediğinde otomatik olarak kablosuz ağları algılar ve istediğini seçersin (tabi varsa). Ondan sonra gerisi kendinden gelir.
  • quote:

sonkez WLAN SIMDI bisey yapmay gerek yok degilmi yani normal sadece internette girecez otamatikmen kablosuz baglaniyor yani ayri bis isleme grek yok degilmii

eee acemiyiz tesekurler

Telefonda WI-FI desteği bulunuyor. WI-FI aracılığıyla kablosuz bağlantı noktalarından (hotspot) internete bağlanabilirsin. Bağlantı noktaları ise büyük alışveriş merkezleri, havaalanları, üniversite kampüsleri ve kafeteryalarda sunuluyor.

quote:

arkadaslar yarin Allah in izniyle galiba alacam ben kamera ve mp3 onem veriyom... yani baska biseyden pek anlamam mesel Sybian diye bisey varmis ne ise yariyor

Symbian OS bir tür işletim sistemidir. Telefona farklı uygulamalar yükleyerek kişiselleştirme olanağı sağlar.

• sagol tsk
  • quote:

sagol tsk

Rica ederim. Cep telefonlarıyla ilgili başka merak ettiğin teknik sözcükler olursa:http://forum.donanimhaber.com/m_10734019/tm.htm
  • nokmote yi yükledim programa tıklıyorum çalışmıyor nasıl yapacaz bu işi n82 de
  • Dışarı çıkıp gelelim dedik 3 sayfa kanguru gibi zıplamışsınız yahu. Reis alıyor musun sen şimdi N82'yi.Net bir cevap bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Dışarı çıkıp gelelim dedik 3 sayfa kanguru gibi zıplamışsınız yahu. Reis alıyor musun sen şimdi N82'yi.Net bir cevap bekliyorum.

alırsam alcan mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Bence sen N82 alıp aleti ziyan etme kardeş

yaw konudan saptırmak istemiyorum başlığı ama buna bittim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Dışarı çıkıp gelelim dedik 3 sayfa kanguru gibi zıplamışsınız yahu. Reis alıyor musun sen şimdi N82'yi.Net bir cevap bekliyorum.

alırsam alcan mı

BEN ALICAM

• Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

oohh bea rahatladım...

KDV dahil deil o fiyata... üstteki euro'yu çarp istersen kdvyide ekle 1060YTL edio

Hakket yaa, 1060-1070YTL ediyo.
    bu ne biçim işş?? üstte ayrı,altta ayrı fiyat veriolar..olmas ki
    (h.ı.z.l.ı.a.l.c.o.m)

• bende alacam bunu n81 düşünüyordum ama ama buna döndüm. ama ben haziran da alacam. gelsin biraz otursun bi bakalım yazılımları filan nasıl öyle yaz başı alırım. hemde o zamana kadar ekonomik olarak daha rahat alırım. şimdi taksitli alacağıma haziranda peşin alırım. yada belli olmaz elimdeki telefonları satarsam hemen de alabilirim. ki hemen almak daha ağır basıyor. çünkü bu aleti çok sevdim
    edit: bu kadar mesajı okuyunca gaza geldim bende böle bişi yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaksoy1 -- 22 Ocak 2008; 0:43:07 >
  • reis bilmiyor musun bu arada dün size iphone dan bahsetmiştim bugün gidip 2.tel olarak n82 aldım iphone başıma dert oldu kayıtlı aldım gg dan kayıtlı görünüyordu ve 1 hafta geçmedi kayıtsız duruma düştü neyse bir pasaport bulup verdim abone merkezine bu seferde abone merkezindeki adam cihazı kaydedemiyorum hata veriyor diyor sizce önceden sahte kayıt yapıldığı için olabilir mi
    quote:

Orjinalden alıntı: invaze

nokmote yi yükledim programa tıklıyorum çalışmıyor nasıl yapacaz bu işi n82 de
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.