Şimdi Ara

Nokia N8, Tron: Legacy filminde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bilim-Kurgu sinemasının en başarılı örneklerinden birisi olan Matrix'te, 8110 modeliyle yer alan Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, uzun süredir merakla beklenen ve önümüzdeki ay içerisinde vizyona girecek Tron: Legacy filmiyle de gündemde. Yayınlanan yeni fragmandan da görülebileceği üzere filmin gizli başrollerinden birisi de Nokia'nın amiral gemisi N8'e ait.

Symbian^3 işletim sistemini kullanan ilk telefon olma özelliğine sahip Nokia N8, 12 Megapiksel çözünürlüğündeki kamerası, 3.5-inç büyüklüğünde ve 640 x 360 piksel çözünürlüğündeki kamerası ve HDMI çıkışı gibi detaylarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Tron: Legacy filminin, N8 satışlarına etki edip etmeyeceğini zaman gösterecek ancak daha öncesinde telefonu tanımak ve neler yapabildiğini görmek istiyorsanız, yayınladığımız kapsamlı Nokia N8 video incelemesine göz atabilirsiniz.

• sende bu cihazı alırsan sende bunları yaparsın, gibi bilinç altı oyunlarıyla piyasaya sokulmaya çalışma taktiği gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

sende bu cihazı alırsan sende bunları yaparsın, gibi bilinç altı oyunlarıyla piyasaya sokulmaya çalışma taktiği gibi geldi bana.

Bu telefon bunları bile yapabiliyor heheyyy nabeer? demek gibi geldi
  • umarım değildir ama film bana çok çocuksu geldi.. pek güzele benzemiyor.. (şu anki izlediğim fragman kadarıyla)
  • trona hakaret bu n8 ne yav

ha bu arada efsanedir film ülkemizde pek bilinmez o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 28 Kasım 2010; 22:38:47 >
  • Bu filmi ilk izlediğimde küçüktüm Hatta geçenlerde tekrar indirdim ve izledim ilk filmini. O zamanın teknolojisi ama film çok güzel - Tron 1982
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

trona hakaret bu

şu yukarıdaki fragmanını izlediğim şeye mi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

trona hakaret bu

yok n8 kullanmaları

• sanki matrix de telefon kullanımı biraz daha fazlaydı
    ama filimden pek bişey anlamadım(fragmandan daha doğrusu)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

trona hakaret bu

yok n8 kullanmaları

bence isabet olmuş... öyle filme anca n8 yakışırdı

filmin geneli çocuklara daha çok hitap ediyor sanırım... o telefonuda başkası almaz

• hööyyytt çocukluğum en favori filmidir tron
  • ultra gerzek bir film...ancak kıyafetler süper...
  • ben ilk filmden bahsediyorum

o günün şartlarında müthiş idi..

http://www.imdb.com/title/tt0084827/

bu devam filmi adında anlaşılacağı üzre tron legacy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 29 Kasım 2010; 0:36:36 >
  • N8'e hakaret bu
  • bu filmden önce dexterda kullanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

ultra gerzek bir film...ancak kıyafetler süper...

Haydaa. İnş filmi izlerken hayal kırıklığına uğramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Kasım 2010; 13:40:21 >
  • ulkemizde bilinmez ayri ama ilk tron filmi zamaninin bilim kurgu efsanesidir.
    ama yeni filmin fragmani pek isik vermedi. genede effek ve aksiyon icin sinemada izlenir.

n8e gelirsek nokianin symbian israri olmasa ve biraz daha iyi bir islemciyle gelse direk basa guresecek bir model olurdu. malzeme kalitesi gercekten cok iyi.
  • Yaw film efsane, telefon bahane de, güzelim House'un yandaşı hatunu, şopara çevirmişler...
  • Batman The Dark Knight da Nokia 5800 vardı
  • quote:

bence isabet olmuş... öyle filme anca n8 yakışırdı

filmin geneli çocuklara daha çok hitap ediyor sanırım... o telefonuda başkası almaz

Al bi kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi durumu daha..
    Bende annemden 1 yıllık harçlığımı peşin alıp aldım bir tane N8,çocuk aklı işte..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.