Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.024.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: superlative

Bu ozellik opsiyonel birsey, varsayilan olarak kapali geliyor ve her N* de var siz acinca aktif oluyor. Ingilizcesi breathing diye geciyor. Benim menuler ingilizce turkcesini bilmiyorum nefes alma gibi birsey herhalde

Arkadaşlar bu özellik her N serisinde var demişsiniz N82 de böyle bi özellik ben görmedim ayarlara da baktım yok. N82 de yokmu acaba bu özellik?
  • Her N serisinde yok dostum. Sanırım yeni modelleri kastetmişler. N79, N97, N86, N85 vs.
  • wlan el ile seçili
    wlan taraması kapalı
    ama ne işse kapalı çarşının oralarda geçen gün şifresiz bir wlana bağlanmıştım ordan her geçtiğimde o wlanı blup bağlanıyor
    wlan taraması kapalı olmasına rağmen yapıyor bunu hiç sormadan.wlan taraması kapalıyken nasıl görüp bağlanıyor ona anlayamadım varmı bir bilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

telefonu bugün pil performans testi için servise veriyorum.

vermeden önce bu konuya bir göz at sharpie
    http://forum.donanimhaber.com/m_40595946/tm.htm

telefona kurdum programı telefon şarjda.bitince bi denicem bakalım ne çıkıcak.bu programı n8 de daha önce kullanan varmı?

• en sonunda dayanamadım gittim aldım teknosa dan peşin 999 tl kredi kartı 12 taksitli 1049 tl alanlara ve kendime hayırlı olsun dark grey kvk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Her N serisinde yok dostum. Sanırım yeni modelleri kastetmişler. N79, N97, N86, N85 vs.

Eyvallah dostum sağol cevap verdiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @2101

en sonunda dayanamadım gittim aldım teknosa dan peşin 999 tl kredi kartı 12 taksitli 1049 tl alanlara ve kendime hayırlı olsun dark grey kvk

güle güle kuulan :)
  • telefon kapalı şarj olurken hep %10 diye gösteriyor.sizdede böylemi.
  • quote:

Her N serisinde yok dostum. Sanırım yeni modelleri kastetmişler. N79, N97, N86, N85 vs.

N78'le başladı galiba bu özellik. S60 arayüzünün fp2siyle birlikte geldi hatta. Bu arada N8'e yeni bir arayüz gelecek mi yoksa eski arayüz kalacak mı?
  • Arayüz derken? Symbian^3 FP1 gibi mi mesela? Sanmıyorum, Nokia bu zamana kadar öyle bir şey yapmadı yapacağını da düşünmüyorum.
  • quote:

telefon kapalı şarj olurken hep %10 diye gösteriyor.sizdede böylemi.

4-5 mesaj yukarda ben de sormuştum..ses çıkmaıştı..evet..bende de öyle....bugmış bu.
  • nokia n8 e meego yüzü göstercicek mi yok yani n8 için meego güncellemesi çıkarsa harbi alınası bir telefon olurda
  • quote:

Aynen N85te var bu özellik Ayarlarda Nefes diye geçiyo. Onun kapatılıyor olması gerek, o kapatılsa bile bence arama yada yeni mesaj olup bakılmadığında yanıp sönmesi lazım normalde ama N8 de durum ne bilemiyorum.
  • Bence Symbian^3 çok güzel. Bilmiyorum S60v5'i sevdiğim için belki de ama bana gayet kullanışlı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

N78'le başladı galiba bu özellik. S60 arayüzünün fp2siyle birlikte geldi hatta. Bu arada N8'e yeni bir arayüz gelecek mi yoksa eski arayüz kalacak mı?

gelicek, Symbian^4 iptal edildi ve onun yerine S^4le gelmesi planlanan her güncelleştirme direk S^3lü cihazlara yüklenebilecek nokia'nın duyurusuna göre böyle olucak.
    MeeGo gerçekten heyecen verici bakalım nisan-mayıs'a doğru N9 yaz sonlarına doğruda MeeGo'lu N8-01

• quote:

Orijinalden alıntı: @2101

en sonunda dayanamadım gittim aldım teknosa dan peşin 999 tl kredi kartı 12 taksitli 1049 tl alanlara ve kendime hayırlı olsun dark grey kvk

hocam teknosada gorunmuyor bu telefon stoklarında nereden aldınız acaba yarın birde ben bakayım bizim buradaki supelerine
  • quote:

Arayüz derken? Symbian^3 FP1 gibi mi mesela? Sanmıyorum, Nokia bu zamana kadar öyle bir şey yapmadı yapacağını da düşünmüyorum.

Symbian^3 zaten Series 60 5th Edition Feature Pack 2 olarak geçiyor.
  • N8 imi ilk çıktığında ,Antalya nokiashop tan almıştım.sadece yeşili kalmıştı son telefondu,hemen almıştım.1089 tl.6 taksit.yeşil bu telefona çok yakışıyor.tavsiye ederim.hiçbir sorunla karşılaşmadım.çok memnunum.süper birşey.kılıfsız kullanmak daha güzel.bataryası normal kullanımda 3-4 gün rahat gidiyor.bataryadan şikayet edenler için söylüyorum:henüz daha gelişmiş bir teknoloji dünyada yok.çabuk bitiyor diye şikayet etmenin anlamı yok.birde olur olmaz servise telefon vermeyin.bozulmuş olarak alabilirsiniz.herkese keyifli kullanımlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

telefon kapalı şarj olurken hep %10 diye gösteriyor.sizdede böylemi.

4-5 mesaj yukarda ben de sormuştum..ses çıkmaıştı..evet..bende de öyle....bugmış bu.

açık şarj ederken de batarya simgesine bastığınızda "batarya zayıf" yazıyor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

quote:

telefonu bugün pil performans testi için servise veriyorum.

vermeden önce bu konuya bir göz at sharpie
    http://forum.donanimhaber.com/m_40595946/tm.htm

telefona kurdum programı telefon şarjda.bitince bi denicem bakalım ne çıkıcak.bu programı n8 de daha önce kullanan varmı?

hocam ben kurdu şimdi programı ama henüz N8 ile uyumlu değil galiba.. "all measurements are not posible, channel is reserved by another application" diyor ve batarya ile ilgili değerlerde hep 0 gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomBringer -- 1 Aralık 2010; 22:20:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Arayüz derken? Symbian^3 FP1 gibi mi mesela? Sanmıyorum, Nokia bu zamana kadar öyle bir şey yapmadı yapacağını da düşünmüyorum.

Symbian^3 zaten Series 60 5th Edition Feature Pack 2 olarak geçiyor.

Sadece örnek vermiştim. Ya da FP3 gibi bir şey de olabilir. Ama öyle bir güncelleme olursa çok güzel olurdu tabii.
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.