< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksastommiks -- 2 Aralık 2018; 0:56:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 26 Ağustos 2020; 22:32:45 > |
|
ulan 2 saat yazdık boş mesaj mı gelmiş yani... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 5 Nisan 2022; 20:28:51 > |
|
Ben varım hocam. N8 i araç içi kamera Fm verici OBD2 okuma cihazı olarak kullanıyorum şu anda. Hepsinin uygulaması var. Bir ara youtube un alternatifi jtube vardı. Telegramın alternatifi kutegram var. Bir dönem bisiklet sürerken yol bilgisayarı olarak kullanırdım. Kaç km gittim kaç durdum vs kaydedirdi bir program. Destek verilse halen iş yapacak bir cihaz. |
![]() ★★★ SAPPHİRE KULLANICILARI ★★★ <blockquote class="instagram-media" style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(255, 255, 255, 1); border: 0; border-radius: 3px; margin: 1px; max-width: 658px; padding: 0; width: calc(100% - 2px)"><div style="padding: 8px"> <div style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(248, 248, 248, 1); line-height: 0; margin-top: 40px; padding: 62.5% 0; text-align: center; width: 100%"> </div></div></blockquote> |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() ★★★ SAPPHİRE KULLANICILARI ★★★ <blockquote class="instagram-media" style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(255, 255, 255, 1); border: 0; border-radius: 3px; margin: 1px; max-width: 658px; padding: 0; width: calc(100% - 2px)"><div style="padding: 8px"> <div style="background-image: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: rgba(248, 248, 248, 1); line-height: 0; margin-top: 40px; padding: 62.5% 0; text-align: center; width: 100%"> </div></div></blockquote> |