Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
742.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delidolu44

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

slm arkadaşlar
    bende 1,5 yıla yakın N79 u kullandıktan sonra 400 tl ye satıp Nokia C6-01 aldım.
    Şimdi ki telimden memnunum fakar N79 un yeri başka gerçekten. sırf dokunmatiğe geçmek ve geniş ekran olsun diye telefonu değiştirdim

400 TL ye ne zaman sattığında önemli. Ne zaman satmıştın ?

evet çok iyi bir fiyata sattım. 2011 mayıs ayında sattım telefonu. o zamana göre de olsa güzel fiyat

O kadar paraya kime sattın arkadaşım bizde satalım

• arkadaşlar selamlar , telefonun arka kapağını tutan şarj kısmın altındaki koğpça varya o kırıldı , o yüzden arka kapak düşüp duruo başına gelen warmı hiç ? komple arka kasa deişmesi gerekio sanırım , önerisi var olanıda dinleyebilirim .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

slm arkadaşlar
    bende 1,5 yıla yakın N79 u kullandıktan sonra 400 tl ye satıp Nokia C6-01 aldım.
    Şimdi ki telimden memnunum fakar N79 un yeri başka gerçekten. sırf dokunmatiğe geçmek ve geniş ekran olsun diye telefonu değiştirdim

400 TL ye ne zaman sattığında önemli. Ne zaman satmıştın ?

evet çok iyi bir fiyata sattım. 2011 mayıs ayında sattım telefonu. o zamana göre de olsa güzel fiyat

O kadar paraya kime sattın arkadaşım bizde satalım

bir arkadaşa sattım
    evet gerçekten iyi bir fiyat o zamanın parasıyla. şimdi olsa en fazla 250 :D

• C510 mu alsam N73 mü, N79 MU? hangisi kamera ve müzik yönünden daha iyidir.
  • 2. telefon olarak kullanmak üzere sıfır ayarında faturalı garantili tamir görmemiş N79 Gri arıyorum. Satmak isteyen iletişime geçsin lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

C510 mu alsam N73 mü, N79 MU? hangisi kamera ve müzik yönünden daha iyidir.

N73 ü kafadan ele bi kere.O hantal telefonla uğraşılmaz.
    C510 ile N79 arasında karar ver, C510 kullanmadım ama 3.2 kamerası var müzik kalitesini bilemem.
    N79 kamerası Carl Zeiss mercekli 5 mp kalitesinde. Dün akşam alışveriş merkezine gittim almayı düşündüğüm Xperia Arc ile şuan kullandığım N79 un kamerasını karşılaştırdım. Tabiki normal çekimlerde Xperia Arc daha iyi olduğu kesin ama bir belge(örneğin;kağıt üzerindeki küçük bir yazıyı) çekmeye çalıştığımda N79 un daha üstün olduğunu gördüm. N79 un makro çekimi çok güzel yeni telefonlara taş çıkarıyor görüldüğü üzere.Müzik kalitesi hoparlörde standart kalite idare eder.İyi bir kulaklık alırsanız müzik keyfine doyum olmaz orası ayrı.

• İyi günler beyaz n79 um war düne kadar çok sewiyordum ama dün durduk yere telefon donmaya başladı sorunu nedir bir türlü bulamadım telefonu düşürmedim bişey etmedim açıyorum mesajlara yada web e giriyorum pat donuyo hiç bişey çalışmıyo tek çare bataryayı söküyorum lütfen yardım edin abilerim bu sorunu nasıl çözerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

C510 mu alsam N73 mü, N79 MU? hangisi kamera ve müzik yönünden daha iyidir.

n79u al rahatına bak.Diğerleri bişey yaramaz.Yani onlarla yanyana bile getirmem.
    Sahibinden.com'da garantili, ucuz ve kaliteli 2.el bulursun...
  • Merhabalar

Bu lanet telefondan bendede var malesef

Normalde PC`ye takar takmaz makina hemen gorurdu ancak 2 farkli PC`de denememe ragmen artik telefonu gormuyor. Nedeni ne olabilir sizce?

Lanet gitsin N97!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Merhabalar

Bu lanet telefondan bendede var malesef

Normalde PC`ye takar takmaz makina hemen gorurdu ancak 2 farkli PC`de denememe ragmen artik telefonu gormuyor. Nedeni ne olabilir sizce?

Lanet gitsin N97!

Öncelikle telefonunuz Nokia n79 mu yoksa n97 mi?
    Burası N79 ana konu başlığı.
    Maden sormuşsunuz, bildiğim kadarıyla söyleyeyim.
    Ayarlar kısmından bağlantı ayarları, sonra usb' ye gelin ordan depolama birimini seçin...Olmadıysa daha da bilemem.
  • aynı sorunu bende 3 ay önce yaşadım.servise götürdüm önce format atıldı,düzeldi diye bana verdiler açtım baktım aynı sorun devam ediyor.geri verdim daha önce gördüğü tamirin (ki genpada tamir görmüştü) hatalı yapıldığını söylediler tekrar genpaya verdim merkeze gitti.sonuç yaklaşık 2,5 ay sonra telefonu içi dışı yenilenmiş olarak aldım,telefondan soğudummu hayır daha bir sevdim yenilenmiş telefonu.umarım sende bu kadar uğraşmazsın ve basit bir formatla kurtulursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar selamlar , telefonun arka kapağını tutan şarj kısmın altındaki koğpça varya o kırıldı , o yüzden arka kapak düşüp duruo başına gelen warmı hiç ? komple arka kasa deişmesi gerekio sanırım , önerisi var olanıda dinleyebilirim .

Sadece kapak değiştirince olmuyor mu yedek kapak yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rarely009

n79 u degıstırmeyı dusunursem samsung galaxy note ya da iphone 4s almak isterim

Bende değiştirmeyi düşünüyorum değiştircem hatta Samsung Galaxy R almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar selamlar , telefonun arka kapağını tutan şarj kısmın altındaki koğpça varya o kırıldı , o yüzden arka kapak düşüp duruo başına gelen warmı hiç ? komple arka kasa deişmesi gerekio sanırım , önerisi var olanıda dinleyebilirim .

Sadece kapak değiştirince olmuyor mu yedek kapak yok mu ?

warda kardeş , kapağı tutan bi yer var bataryanın altında o kopça kırıldı.
  • bataryanın hemen altındaysa orası sert hocam nasıl kırdın kı
  • selamlar arkadaşlar benim N79um da 3 aydır bozuk olduğu için başka telefonlarla idare ediyorum. ama ben telefonumu çok seviyordum
    3 yıla yakındır da kullanıyodum nazar değdi.
    telefonumu tamir ettirmek istiyorum ama size bi danışmak istedim.
    telefonu açınca bir kaç dk normal kullanabiliyorum daha sonra tuşların hiçbiri basmıyor (açma/kapama tuşu hariç)
    telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama bir kaç dk sonra yine bozuluyor. yazılımsal bir problem olabileceğini düşünüp hard format attım ama bi düzelme olmadı.
    bi telefoncuya götürdüm o da yazılımsaldır biz yaparız dedi. abi dedim format atacaksan olmuyo ben attım olmadı :D
    adam da öle yapacam falan dedi. başka bi telefoncuya götürmeden size bi danışmak istedim. böyle bişey başına gelen var mı? sorunu bilen var mı? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

selamlar arkadaşlar benim N79um da 3 aydır bozuk olduğu için başka telefonlarla idare ediyorum. ama ben telefonumu çok seviyordum
    telefonu açınca bir kaç dk normal kullanabiliyorum daha sonra tuşların hiçbiri basmıyor (açma/kapama tuşu hariç)
    telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama bir kaç dk sonra yine bozuluyor. yazılımsal bir problem olabileceğini düşünüp hard format attım ama bi düzelme olmadı.
    bi telefoncuya götürdüm o da yazılımsaldır biz yaparız dedi. abi dedim format atacaksan olmuyo ben attım olmadı :D
    adam da öle yapacam falan dedi. başka bi telefoncuya götürmeden size bi danışmak istedim. böyle bişey başına gelen var mı? sorunu bilen var mı? teşekkürler

Navi tuşununn altındaki yeri parçalarsan sorun çözülür.Basit sayılabilecek bir problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

selamlar arkadaşlar benim N79um da 3 aydır bozuk olduğu için başka telefonlarla idare ediyorum. ama ben telefonumu çok seviyordum

Navi tuşununn altındaki yeri parçalarsan sorun çözülür.Basit sayılabilecek bir problem.

bu benımde basıma geldı en az 10 kere anlattım burada.vıdeodakı uygulamayı yap duzelıcek tamamen navı tusuyla alakalı onu parcala

• videodaki işlem tuş takımının çalışmasını sağlıyor. herhalde
  • yaklasik 3 yildir n79 kulanicisiyim.
    yeni cikan telefonlarda benğim ihtiyacimi gorecek daha ust bir telefon hala cikmadi. dokunamtik ekran haric .
    simi fazlasiyla ve sorunsu goruyor. lakin 3 yil oldugu icin baya yiprangi ekran ve kenarlari.
    butun kasayimi degistirmek gerekiyor yoksa sadece cam ve krom kismini degistire biliyormuyuz ?
    ikisi icinde nereye goturmemi tavsiye edersiniz ? fiyatlari nelerdir ?
    simdiden tesekurler.
  • 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.