Şimdi Ara

===> Nokia N79 | Ana Başlık, SSS, Destek, Paylaşım <=== (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.097
Cevap
18
Favori
744.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşıma n79 aldık ..fakat benim n79 umdan bazı grafikleri filan farklı .. örneğin video merkezinde bende daire iiçinde tv varken onun video merkezi sadece tv resmi ile biçimlendirilmiş .. neyse bunun yanında en büyük farklılık sensör ayarlarında benim telefonumda DÖNDÜRME KONTROLÜ menüsü yok ama onunkinde var bu neden kaynaklanıyor benim sürüm 11. hiç güncellemedim sürümü bununlamı ilgili ?? acil bir cvp atarsanız sveinirim saygılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar bir arkadaşıma n79 aldık ..fakat benim n79 umdan bazı grafikleri filan farklı .. örneğin video merkezinde bende daire iiçinde tv varken onun video merkezi sadece tv resmi ile biçimlendirilmiş .. neyse bunun yanında en büyük farklılık sensör ayarlarında benim telefonumda DÖNDÜRME KONTROLÜ menüsü yok ama onunkinde var bu neden kaynaklanıyor benim sürüm 11. hiç güncellemedim sürümü bununlamı ilgili ?? acil bir cvp atarsanız sveinirim saygılar ...

Sürümden Dolayı Olabilir.. Eğer Güncelleme Yaparsanız Belki Çözülmüş Olabilir , Çözülmezse Size Yine Yardımcı Oluruz.. Ama Şunu Unutmayınız , Telefonunuzun Bataryası Tam Olsun ve Telefondan Hiçbir İşlem Yapmayınız .. Özellikle Kablosunun Çıkmamasına Dikkat Ediniz .. Telefonunuzu ve Arkadaşınızın Telefonunu İyi Günlerde Kullanmanız Dileğiyle ..

• quote:

Orijinalden alıntı: acinar_66

N79'umu güncelledim ama ne tercihler sorunu düzeldi ne de resim düzenleme sorunu. ayrıca telde sürüm adından başka bi değişiklik yok. uygulamlr falan herşey eskisi gibi. bunların başa dönmesi gerekmiyormuydu. napmalıyım? bide hard format atmsam düzelirmi

Hard Format Atmayı Denemelisiniz.. Ama Güncelleyip Yinede Düzelmediyse Bu Donanımsal Değildir Bir Kere , Yazılımsal Bir Sorun .. Siz Yinede Hard Format Deneyiniz..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 22 Eylül 2011; 15:46:37 >
  • reis abi aslında sana PM atacakyım ama senin mesajlarda PM seçeneği çıkmıyo
    aşağıdaki programları ilk sayfaya eklersen sevinirim

http://rapid-share.com/files/281350225/brightlight.sis.html => led lambaları el feneri gibi kullanabilirsiniz
    http://rapid-share.com/files/281351054/Cep_ae_ngilizce_v1.6.jar.html => türkçe ingilizce çeviri programı
    http://rapid-share.com/files/281351450/winRAR_PlUGIN_s60v3_.sisx.html => winrar dosyalarını açabilirsiniz
    http://rapid-share.com/files/281351663/KuranArapca.jar.html => bütün KUR'AN sure sure ayet ayet mevcut
    http://rapid-share.com/files/281351886/ezan.rar.html => istediğiniz şehrin ezan saatlerini görebilirsiniz
    http://rapid-share.com/files/281352150/msn.rar.html => bildiğimiz messenger(yalnız baya bi eski sürümü)

bilmeyen arkadaşlar için aradaki - yi kaldırarak dosyayı açın

• quote:

Orijinalden alıntı: shakaci_yunus

quote:

Arkadaşlar bu n79'la birlikte gelen hafıza kartının içindeki Private klasörünün içinde 101ffcc31 klasörüne girdikten sonra glxmdstn die bi dosya war we boyutu da 47 mb felan. Yabancı sitelerde okuduum kadarıyla(google dan baktıımda 1 yerli site hariç hiç sonuç yoqtu,bütün sonuçlar yabancı sitelerden çıktı) bu dosyanın başlarda çok küçük boyutlu olduu we boyutunun gittikçe büyüdüğü yazıyodu.Bi kişi bende 88 mb a kadar yükseldi die sölüyor.
    Bu dosya ne işe yarar?Ya da silsek bi sorun olur mu acaba?Biri, silmeyin ; glxmdstn yi glxmdstn_old yapın demiş ama bn yapmadım.Ne yapcaımı da bilmiyorum ...
    Yardımcı olursanız sewinirim..

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yoq mu?

Bu Konu Hakkında Bişey Bilmiyorum.. Sizde Duydum Denebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: cako94

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

ya beyler bu telefonu almayi düşünüyorumda kararsiz kaldim. yoksa başka bi telefonami yönelsem

Para bol diyorsan IPHONE 3GS veya N97 dururken bu alınmaz ama 800-900 liraya kadar alabileceğin çoğu telefondan iyi bir telefon ve sadece 550 lira.

para bol olsa zaten sorma ihtiyacinda bulunmam
    telefonla pek işim olmuyor ama şimdilik iyi bişey almak istiyorum. N82'yide gördüm oda iyi sanki max 700'e cikarim oda zor gerci

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

quote:

arkadaşlar bir arkadaşıma n79 aldık ..fakat benim n79 umdan bazı grafikleri filan farklı .. örneğin video merkezinde bende daire iiçinde tv varken onun video merkezi sadece tv resmi ile biçimlendirilmiş .. neyse bunun yanında en büyük farklılık sensör ayarlarında benim telefonumda DÖNDÜRME KONTROLÜ menüsü yok ama onunkinde var bu neden kaynaklanıyor benim sürüm 11. hiç güncellemedim sürümü bununlamı ilgili ?? acil bir cvp atarsanız sveinirim saygılar ...

Sürümden Dolayı Olabilir.. Eğer Güncelleme Yaparsanız Belki Çözülmüş Olabilir , Çözülmezse Size Yine Yardımcı Oluruz.. Ama Şunu Unutmayınız , Telefonunuzun Bataryası Tam Olsun ve Telefondan Hiçbir İşlem Yapmayınız .. Özellikle Kablosunun Çıkmamasına Dikkat Ediniz .. Telefonunuzu ve Arkadaşınızın Telefonunu İyi Günlerde Kullanmanız Dileğiyle ..

teşekkür edeirm ama güncellemeyle düzelirmi bilmiyorum .. zannetmiyorum .. çünki sonuçta o menü ilk alındığındada bulunan bişey ama eksik bir menü dosyası koymaları anlamsız bunu bilen varsa cevaplarsa sevinirim !!
    ... Sorumu Düzelteyim sensör ayarları bölümünde bende sadece DÖNDÜRME Kontrolü var dier seçenek yok o (( ters çevir kapansın sensörü )) filan seçeneğinden bahsediyorum bu yazılım güncellemeyle yerine gelirmi ???????????? yoksa ben bunu direk servise vercem .. ...

birde bende usp içinde bir dosya var rehber isim listesi .. dosyanın türü vCard dosyası (.vcf) bunu telefona nasıl kopyalayabilirim rehber isimleri bunlar .yani rehbere kopyalıcam.. pc suityle denedim olmadı karta direk attım gene olmadı dosya halindegörüyo rehberde gözükmüyo isimler
    cevap veren olursa sevinirim teşekkürler şimdiden ..Saygılar........

• slm arkadaş yeni üye oldum gri n79
  • arkadaşlar bnmtelefon 0573950 kodlu hala v30u görmüyor aynı kodlu olan varsa onlarınki görüyor mu?
  • V11 de döndürmek kontrolü yok V20 ve V30 da var !! sakin ol arkadşaım sen telefonu güncelle eğer V20 buluyorsa hemen yükle
  • arkadaşlar şunu söylemek istiyorum telefonumuz n serisi içeresinde en iy kameraya(n86 hariç) sahip.yaptığım karşılaştırmada n79,n95,n95 gb,n82 vardı gerek bilgisayarda gerek baskı olarak en iyi n79 çıktı 2. n95 3.n82 4.n95 8gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

V11 de döndürmek kontrolü yok V20 ve V30 da var !! sakin ol arkadşaım sen telefonu güncelle eğer V20 buluyorsa hemen yükle

tamam rahatım şu dosyalarıda rehbere yüklesem isim olarak süper olcak ha ..
  • arkadaşlar telefonun hard reset attım hafıza kartını çıkarıp.ngage gitti bunu biliyordum gerçi o sorun değil hadi.indirme menüsünde karşıma türkçe menüler çıkıyordu eskiden sosyal ağlar falan.şimdi sadece ovi çıkıyor.oviden de windows live messenger indirmeye çalıştım ordada yok.ama formattan önce sosyal ağlardaydı sanırım ordan rahatlıkla indirebiliyordum..bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilicek bir arkadş varmıdır???
  • slm arkadaslar
    -v20 de hack yöntemi nedir.mümkünse imeisiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 19 Eylül 2009; 6:08:05 >
  • Reis-i Eagles benide eklersen sevinirim siyah bir n79 'um var
  • quote:

birde bende usp içinde bir dosya var rehber isim listesi .. dosyanın türü vCard dosyası (.vcf) bunu telefona nasıl kopyalayabilirim rehber isimleri bunlar .yani rehbere kopyalıcam.. pc suityle denedim olmadı karta direk attım gene olmadı dosya halindegörüyo rehberde gözükmüyo isimler
    cevap veren olursa sevinirim teşekkürler şimdiden ..Saygılar........

smartvcard adında bir program var rehberi yedekleyip geri yükleyen, .vcf dosyalarını o kullanıyo ama sanırım symbian 3rd ed. uyumlu olanı yok. Rehber yedekleyen başka program varsa o da işini görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamer

arkadaşlar telefonun hard reset attım hafıza kartını çıkarıp.ngage gitti bunu biliyordum gerçi o sorun değil hadi.indirme menüsünde karşıma türkçe menüler çıkıyordu eskiden sosyal ağlar falan.şimdi sadece ovi çıkıyor.oviden de windows live messenger indirmeye çalıştım ordada yok.ama formattan önce sosyal ağlardaydı sanırım ordan rahatlıkla indirebiliyordum..bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilicek bir arkadş varmıdır???

Live Messenger'ı Reis Arkadaşın Sitesinden Bulup Telefonuna Yükleyebilrisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orijinalden alıntı: zamer

arkadaşlar telefonun hard reset attım hafıza kartını çıkarıp.ngage gitti bunu biliyordum gerçi o sorun değil hadi.indirme menüsünde karşıma türkçe menüler çıkıyordu eskiden sosyal ağlar falan.şimdi sadece ovi çıkıyor.oviden de windows live messenger indirmeye çalıştım ordada yok.ama formattan önce sosyal ağlardaydı sanırım ordan rahatlıkla indirebiliyordum..bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilicek bir arkadş varmıdır???

Live Messenger'ı Reis Arkadaşın Sitesinden Bulup Telefonuna Yükleyebilrisin..

buyur:

http://rapidshare.com/files/258722557/Windows.Live.Messenger.v1.5.1229.FP2.Signed.rar

• Google Earth Pro yada Garmin ile bilgisyarada GPS - harita Kullanımı

Bu anlatımla bluetootlu herhangi bir gps cihazı ile (javalı cep telefonuda dahil) bilgisayarda haritada yada uydudan pozisyonunu görme ve rota takibi kurulumu nasıl olacağından bahsediyoruz.

Lazım olanlar: (bunları google da aratarak bulabilirsiniz)

-En az Javalı ve Bluetootlu Gps özellikli bir telefon
    -Symarctic ExtGPS java telefon programı
    -Bluetoothlu bilgisayar
    -Google Earth Pro 4.2.0180.1134 beta YADA
    -Garmin Nroute 2.7.6 Türkçe ve haritalı (Ş: 5Y96EUCDC6BQ7UXXFJU39G2MF) YADA
    -Garmin MobilePC (bunu yüklemek cep tele Garmin yüklemek gibiydi ama biraz zordu)

Önce telefonunu bilgisayar bluetooth ile eşleştir (“pair” et).bilgisayar ile telefon birbirlerini tanımış olsunlar. Bluetoothu kapat.
    Telefonuna Symarctic extgps kur ve çalıştır. Zaten telefonun bluetoothu çalışır.
    Bilgisayara Gpsgate progmını kur.
    Program açılınca önce searh eder ama bişey bulamaz.
    Input menu listesinde bluetooth gps işaretle. Open de.telefonunu görüyo olması lazım. Telefonunu işaretle. Sağ tarafta listede Symarctic extgps vardır. İşaretle tamam de.
    Output menusununde benimde kullanabildiğim google Earth yada Garmin seçeneklerni yada ikisini birden işaretle sonra add e bas. Aşağıda iki program içinde genel anlatım vardır.

Google Earth için

- Google earth installation folderı sorarsa “c:\program files/google/google earth” klasöründedir. Google earth pro programını çalıştır.Tools/Gps/realtime menusunu izle. Ben Nmea veya garmin şeçeneklerinden hangisini işaretlersem işaretliyim google earthde pnecerenin sağ tarafındaki listenin sonunda yani places(yerler) listesinin sonunda real time yada gps gate başlıkları altında o anki pozisyonu gördüm…

Garmin Nroute için (ve ek olarak garmin MobilePC için)

- Eğer garminide işaretleyebilirseniz size com port sorar. Ben com8 yaptım ve garmin garmin nroute progamında com portu bu şekilde işaretlemeniz gerekir.

Veee sonuç mükemmel.....İster uydudan ister sesli navigasyonlu haritadan o anda nerde olduğumu ve hareketimi görebiliyorum. rota takibi yapabiliyorum.

Teşekkürlerinizi bekliyorum...(Çok bencilimdir :)

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.