Şimdi Ara

Nokia N78 ve Nokia N81 8gb arasında kaldım arkadaşlar yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia N78 ve Nokia N81 8gb hız, ses, tasarım ve fiyat olarak baktığımızda hangisini önerirsiniz arkadaşlar ??

n78 in ram i ve işlemcisi n73 e göre baya artırılmış diye biliyorum.ayrıca n78 de fm radyo yayını olması da artısı

n81 8gb hafızası olması cazip geliyor.ama dolu olunca da kağnı gibi olmasını istemiyorum.ayrıca ses kalitesi de baya iyiymiş.

Önemli:bu iki telefona verceğin parayla şu telefonu al diyenler varsa da tavsiyelerini bekliorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

• şimdi sana söliim kardeşim
    1-n81 berbat foto çekio
    2-genellikle mennun deiller ama n78
    1-kamerası süper
    2-daha güzel görünüyo
    3-bu benim düşüncem
  • Bana da sesi en çok çıkan nokianın N serisinden bir telefon önerirmisiniz
  • n73ün sesi çok çıkıyor ama menüsü yavaş
  • king öneri için teşekkürler... yarın öğleden sonra almaya gidicem golddan bana uygun geldi fiyatlar...

daha çok öneri bekliorum şimdiden ellerinize klavyenize sağlık
  • Ses istiyorsan N81 kesinlikle hem hoparlör hemde kulaklık sesi bakımından

öyle eşşek gibi anırmyor ancak yüksek ve çıkarttığı sese göre kaliteli
  • En çok N73 ün mü sesi çıkıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

En çok N73 ün mü sesi çıkıyor ?

kimse n73 ten çıkan sesi övmüyor ama o fiyata alınabilecek cep telefonları arasında ii bence (yavaş olması dışında)
  • Ben N serisinden fiyatı uygun bir telefon almak istiyorum ama sesi en çok çıkanı alıcam bana önerin bi kaç model :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

Ben N serisinden fiyatı uygun bir telefon almak istiyorum ama sesi en çok çıkanı alıcam bana önerin bi kaç model :D

git kendine konu aç kardeşim
  • Haklısın ama benim konularıma nedense bakılmıuyor o yüzden popüler bi kaç konudan kendime sonuç çıkarmaya çalısıyorum
  • O kadar para verip 2mp fotoğraf çekebilen bir telefon alacağıma f/p oranı yüksek olan N78 alırım. Müzik olarak da N81'den çok geride kalacağını sanmam
  • Ben iki gün önce N78 aldım. Tuş takımı yüzünden telefonu kullanırken eziyet çekiyorum. Anlayacağınız pişmanım N78 aldığıma.
  • İkiside değil W960i öneririm
  • Nokia alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

İkiside değil W960i öneririm

güzel demişsin de önerdiğin cihaz iphone la kapışcak özellikte ve fiyatınında 1100 ytl den aşağı olcağını da düşünmüyorum
  • n85 desem olur mu aacaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.