Şimdi Ara

<<<< NOKİA N-72 PLATFORM >>>> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.877
Cevap
2
Favori
231.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: can3*

quote:

Orjinalden alıntı: Kerub

Norton dan şaşma bence. Baracuda, eski programları kendim geri kurdum(opera hariç, bide adobe(bulsam kurucam :) )) ama ben kendim buldum netten
    süper programlar. -->www.mobilesmania.com/forum/ bi göz at bence. yok yok burada. (not: kodak,lifeblog, search vs felan onları kurmadım tabikide)

Paylaşım için saol ben de telefonu yarın yani sabah gidip alcam...

Bazı söylediklerin beni endişelendirmişti ama sonra telefon canavar gibi filan diyince, keyfim yerine geldi...

Son bir soru Bu Telefonu Gerçekten Tavsiye Ediyor musunuz???

Ben tavsiye ederim, ama beğenmezsen beni suçlama Açık konuşayım beğenmediğim 2 yanı var:
    1.si video kaydederken telefonu hızlı hareket ederek sağa sola çevirirsen çektiği görüntü bulanık görünüyor. 2. ise diyelim mp3 lerini dinliyorsun, telefonda cebinde, kulaklığı taktın dinliyorsun, 2-3 şarkı sonrasına hemen geçeyim dersen, cebinden çıkaracaksın telefonu, basacaksın ileri butonuna vs. Halbuki 6280 deki gibi ileri geri butonları koyabilirlerdi.

• nasıl oluyo yani bi karar verin biriniz vido kalitesi süper dio biriniz başka bişey?? bu telefonun en ii yanı video değilmi zaten

Şimdiden teşekkürler...

Orjinalden alıntı: lionking6060

nasıl oluyo yani bi karar verin biriniz vido kalitesi süper dio biriniz başka bişey?? bu telefonun en ii yanı video değilmi zaten

video kalitesi kötü demedim. oldukça iyi. sadece hzılı hareket ettirirsen telefonu çekim esnasında, o zaman bulanıklıklar oluyor dedim. darbelere karşı dayanıklımı sorusuna cevabım darbesine bağlı demek olur. yani elinden yere düşerse taşa felan bişi olacağını sanmıyorum. en fazla arkasındaki plastik kap fırlar,, belki çatlar.
  • Bugünlerde alan bi arkadaş warmı weya fiyat araştıran yazalım lütfen fiyatını
    Ben peşin ödemeli olarak 810a bulabildim kvk

Orjinalden alıntı: cosbi

Bugünlerde alan bi arkadaş warmı weya fiyat araştıran yazalım lütfen fiyatını
    Ben peşin ödemeli olarak 810a bulabildim kvk

Gayet iyi bir fiyata bulmuşun. Ben 10 gün önce doğubankta baktığımda 820 diyorlardı(garantili tabi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 2 Ağustos 2006; 18:02:27 >
    kanarya
  • Selam Arkadaşlar. Benim N72 (Dayanamadık aldık gene... Hastalık bu hastalık :) ) 512MB Kingston kart var. En iyi kalitede Mpg4 video kayıt yaparken donmalar oluyor. Acaba Hafıza kartından mı yoksa tel den mi kaynaklanıyo.. Bi zahmet denermisiniz.... Zaten kılaklık adaptörüde problemliydi.. Olmadı değiştireyim cihazı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 2 Ağustos 2006; 22:13:37 >

bi video örneği koyabilir misiniz arkadaşlar.video konusu kafama takıldı.tam alacaz diyoruz biri bişe sölüyo

koyduk kardeş, önceki postlara bak. 1. sayfaya sanırım. Öle tam ekran yaparsan tabi kötü, default ölçütlerde seyredersen WMP da görüntü güzel işte..

Orjinalden alıntı: Kerub

quote:

bi video örneği koyabilir misiniz arkadaşlar.video konusu kafama takıldı.tam alacaz diyoruz biri bişe sölüyo

koyduk kardeş, önceki postlara bak. 1. sayfaya sanırım. Öle tam ekran yaparsan tabi kötü, default ölçütlerde seyredersen WMP da görüntü güzel işte..

......

29 Temmuz 2006; 16:36:51

Video:

http://rapid*share.de/files/27442813/30072006003.mp4.html (not: * silmeyi unutma, v,deo yu seyretmek için mp4 codec decoder olması lazım pc nizde. yoksa klite mega codec i indirip kurun)

• Kerub son dediğimi okudunmu?
  • arakdaşlar yarın telefon alcam ama 2 telefon arasında kaldım birisi N 72 dieri W800i hangisini önerirsiniz lütfen yardımcı olun kararsız kaldım n72 nin video çekimi nasıl iyimi yanında 512 mb kart hediye geliyormu arkadaşlar bi yardımcı olun w800i de hosuma gidiyor yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

arkadaşlar N72 temaları arıyorum adam akıllı bide bunun yanında işe yarayacak bikaç program ve belki oyun ama nerden???
  • 512mb gelmio 128 gelio benim bildiim.512mb se'de gelio. bence N72 derim ben daha karizma hem W810i çıktı w800 çaptan düştü
    quote:

Orjinalden alıntı: sardemir

arakdaşlar yarın telefon alcam ama 2 telefon arasında kaldım birisi N 72 dieri W800i hangisini önerirsiniz lütfen yardımcı olun kararsız kaldım n72 nin video çekimi nasıl iyimi yanında 512 mb kart hediye geliyormu arkadaşlar bi yardımcı olun w800i de hosuma gidiyor yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Kerub son dediğimi okudunmu?

Valla ben hergün hiç durma oynuyorum. mp3 felan da dinliyorum. Sabahtan gece 12 ye kadar gidiyor işte
  • arkadaşlar n72 ya da 6280 alıcam gelecek hafta. karar veremiyorum. burda ikisinide kullanan arkadaşlar varsa önerileri hangisi olur acaba hangisi daha ii (video,fotoğraf kalitesi özellikle video,)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.