Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 Hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, telefon almayı düşünüyorum windows mobile daha önceden hiç kullanmadım İOS ve Android kullandım windows mobile denemek istiyorum sizce lumia 930 alınır mı hala ve temiz garantili olanına 700 lira verilir mi fiyat olarak açıkcası piyasası pek yok diye çekiniyorum ama Nokia eskiden beri sağlam ve kaliteli cihazlar üretiyor ve windows mobile çok stabil deniliyor sizce bu cihaz batarya genel anlamda nasıldır başka model öneriniz var mıdır?(Nokia Lumia 925 filanda baktım ama onlarda sıkıntı oluyormuş galiba)

• Hocam yazın bildiğin soba, o derece ısınıyor, sözde kenarları ve içi alüminyum ama nafiile kamerası bana göre bayağı iyi, çok kullanırsam pili 1 günü çıkarmayabilir herhalde, ben çok kullanan biri değilim pil durumunu bilmiyorum.
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Bende öyle telefonda çok oyun oynayan biri değilim kamerasını kullanırım arada sosyal medya hesaplarına whatsapp vb filan bakarım cihazı kullanan görmedim sadece windows mobilenin iyi olduğunu duydum ve cihazın tasarımı hoşuma gitti ama fiyat olarak sanki bana fazla geldi piyasada bu telefon çok yok sınırlı sayıda gibi 925 filan var ama onlarda çok iyi değiller gibi.
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Dostum wp işletim sistemi telefon alacaksan 640xl, 650 yada 950 serisi bir telefon almalısın..

Nokia logolu modeller kullananlar var ama ben tavsiye etmezdim zira çoğu geliştirici olarak yukledikleri (kararlı-resmi surum değil deneme-resmi surumu yani) sistemden şikayetçi.. O telefonu sadece 8.1 Windows phone surumunde kullanabilirsin.. Onunda desteği yok artık...

Malzeme kalitesi olarak banada nokia logolu modeller sağlam geliyor ama Microsoft logolu modeller de malzeme bakımından sağlamdır...

Özetle o telefon güncel değil. Ben pek tavsiye etmem..

Microsoft telefonların ikinci el piyasası pek yok.. Yinede Sana tavsiyem 2.ci el bir Microsoft logosu taşıyan telefon alıp giriş yapman.. Beğenirsen daha üst model alırsın..

Bana gore tek eksiği mağaza uygulamaları.. Mağzasıı internetten kontrol edip ihtiyacın olan uygulama varmı yokmu bakmalısın.. Sonra pişman olmamak adına.. Ayrıca bazı sosyal medya uygulamaları diğer platformların bir tık gerisindedir.. Ama işmgoremez değiller.. Mesela Facebook live yok.. Mağazada bir ara vardı Facebook kaldırmış.. Bir sonraki sistem guncelleştirmesinden sonra gelecekmiş..

Kamera ince ayar istiyor.. Eğer ince ayarları çözersen Microsoft logolu 2.ci el bir telefondan (ki bu çoğunlukla 640xl olacaktır) tam verim alır android amiral gemileriyle yarışırsın. Ek olarak lumia 950 (950xl değil) kamerasının iphone 7'yi tokatlarkene videoları youtubede mevcuttur..

Velasıl 700 lirayı o eskimiş modele verirsen bnce pişman olursun.. Eğer ille bir denemek istiyorum Windows Mobile'yi diyorsan 200 tl daha ucuza 640xl albilirsin 2.ci el.. Ben yardımcı olurum telefon özellikleri hakkında alırsan zira kullanıyorum..

Mağazasının bir android yada ios mağazası olmadığını tekrar hatırlatayım.. Ama ben herşeye rağmen memnunum.. İhtiyaçlarımı karşılıyor... Siz mutlaka kontrol edin :) Ha bu arada Microsofttan herkes bazı sözlerini yerine getirmemiş olmasından şikayetçiyse de wp10 güncellemelerini alan telefonların (kararlı surumu alabilenlerin) yazılım desteğini 2019'a kadar sürdüreceğini belirtmiş.. Microsoft kullanıcılarına mobile platformda geçerli sebepleri olsa dahi yamuk yaptı... Şuan en son söyledikleri böyle ama ilerde ne olur bilemem kesin. Tahminim bu kullanıcılarına yamuk yapma işini prestijlerimdaha fazla sarsılmasın diye yapmayacakları ve 2019'a kadar software sistem güncellemelerini verecekleri yonunde :)

Haydi hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 26 Eylül 2016; 5:48:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmaz. Kronik mikrofon sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom Leader

Bende öyle telefonda çok oyun oynayan biri değilim kamerasını kullanırım arada sosyal medya hesaplarına whatsapp vb filan bakarım cihazı kullanan görmedim sadece windows mobilenin iyi olduğunu duydum ve cihazın tasarımı hoşuma gitti ama fiyat olarak sanki bana fazla geldi piyasada bu telefon çok yok sınırlı sayıda gibi 925 filan var ama onlarda çok iyi değiller gibi.

Ben de dediğiniz gibi kullanıyorum yine de canavar gibi ısınıyor tahminimce işlemcisi çok ısınıyor çünkü full hd film izliyorum ısınma yok ama kamerayı bi açtım mı başlıyor ısınmaya. Dediğiniz gibi tasarımı güzel geliyor ama biraz kalın 9,8 mm.

Ekranın kenarları hafif oval olduğu için insana su damlasına okunuyormuş hissini veriyor. Şunu unutmayın hocam piyasada sorunsuz telefon yok illa bi sorun olacak.

• Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle benim bu cihazı almam piyasa konusunda sıkıntı olur çünkü cihazı satmak zor dediğiniz gibi teknik desteği de kalmamış, baktım zaten Nokia'yı Microsoft almıştı doğal olarak kendi cihazına destek verir. Ben Windows cihazlarına olan ilgim ilk Microsoft Lumia 535 gördüğümde başladı çünkü cihaz orta segmentte ama kasma donma olayı yoktu açıkçası hoşuma gitti, sonra modellere baktım işlemci ve donanım olarak Nokia Lumia 930 fena durmuyordu. Microsoftta bu donanımda cihaz göremedim ve fiyat olarakta o yüzden Nokia'ya bakmıştım belki buradan tavsiyelere göre cihaz alırım aslında uygun fiyat olarak Microsoft Lumia 535 te olabilir hani böyle bir işletim sistemli cihaza çok fazla para vermemek gerekir sadece deneyim için alıyorum da denilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    2.el lumia 925 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunu her cihazda illaki var ama rahtsız edici düzeyde ise sıkıntılıdır piyasada zaten kusursuz cihaz yok denecek kadar az dediğiniz gibi sorunu oluyor. Nokia Lumia 930 almak mantıklı görünmüyor bu koşullarda.
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Şu anda en mantıklın wp cihazı 640xl 2.ci el yada bulunursa 650 Sıfır cihazlar..

Biri direkt wp10 geliyor diğeri wp10 kararlı-resmi surum alabiliyor.. Piyasada garantisi devam eden 640xl 2.ci el bulabilirsiniz yada muser iletişimi arayp 650 ellerinde varmı sorabilirsiniz..

Bu arada Microsoft artık 8.1'e destek vermiyor.. Yazılım desteği yok yani...535 ise kronik bir sorunu vardı onun ama unuttum.. BU forumda 535 başlığını bir kontrol edin...535 artık alt seviye bile değil.. En güncel alt seviye telefon L550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 26 Eylül 2016; 17:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Şu anda en mantıklın wp cihazı 640xl 2.ci el yada bulunursa 650 Sıfır cihazlar..

Biri direkt wp10 geliyor diğeri wp10 kararlı-resmi surum alabiliyor.. Piyasada garantisi devam eden 640xl 2.ci el bulabilirsiniz yada muser iletişimi arayp 650 ellerinde varmı sorabilirsiniz..

Bu arada Microsoft artık 8.1'e destek vermiyor.. Yazılım desteği yok yani...535 ise kronik bir sorunu vardı onun ama unuttum.. BU forumda 535 başlığını bir kontrol edin...535 artık alt seviye bile değil.. En güncel alt seviye telefon L550

535 de dokunmatik ve kilitliyken ekran tuş açma tuşuna basmış gibi açılıyordu,artık olmuyor o da düzeldi en azından bende ki düzeldi

• AndOne kullanıcısına yanıt
    535'in 0'ı 450 civarı... 2.ci el garantili 640xl'de 500... temiz 640xl daha iyi bence :)
  • 535 zaten tavsiye ettiğimden değil,bende 640xl kullanıyorum zaten anneme aldım 0 ı 350 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

535 zaten tavsiye ettiğimden değil,bende 640xl kullanıyorum zaten anneme aldım 0 ı 350 liraya

iyiymiş o halde... denemek için daha uygun.. ama dokunmatik hakikaten düzeliyor mu ?

bende 640xl aldım :)) konu başlığında buluşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

Hocam yazın bildiğin soba, o derece ısınıyor, sözde kenarları ve içi alüminyum ama nafiile kamerası bana göre bayağı iyi, çok kullanırsam pili 1 günü çıkarmayabilir herhalde, ben çok kullanan biri değilim pil durumunu bilmiyorum.

abartmayın ısınıyor nette 3g yada 4 g de evet ama çoğu telefon ısınıyor . wifide hiç ısınma yok. batarya evet çok kullanımda günü çıkarıyor normal kullanımda 2 3 gün gidiyor. ben memnunum. ısınma olayını abartmışsınız o yüzden yazdım
  • Bulaşma, az daha ekle farklı sistemlere yönel ileride hayır duanı alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

535 zaten tavsiye ettiğimden değil,bende 640xl kullanıyorum zaten anneme aldım 0 ı 350 liraya

iyiymiş o halde... denemek için daha uygun.. ama dokunmatik hakikaten düzeliyor mu ?

bende 640xl aldım :)) konu başlığında buluşalım

Sen 640xl aldın, evet bunu sen aldın, sen başardın yani, hatta ne yapalım biliyor musun? İmza olarak ekler misin lütfen ''BEN 640XL ALDIM''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 27 Eylül 2016; 20:45:29 >

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    çaça birkaç gündür ortalıkta yoktun ya sen... özlettin kendini bak bu kadar ara verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Hocam yazın bildiğin soba, o derece ısınıyor, sözde kenarları ve içi alüminyum ama nafiile kamerası bana göre bayağı iyi, çok kullanırsam pili 1 günü çıkarmayabilir herhalde, ben çok kullanan biri değilim pil durumunu bilmiyorum.

abartmayın ısınıyor nette 3g yada 4 g de evet ama çoğu telefon ısınıyor . wifide hiç ısınma yok. batarya evet çok kullanımda günü çıkarıyor normal kullanımda 2 3 gün gidiyor. ben memnunum. ısınma olayını abartmışsınız o yüzden yazdım

Ya sizdeki lumia 930 değil ya da bende ki lumia 930 değil, hocam ortamın sıcaklığına gore ısınması çok değişkenlik gösteriyor, yaşdığınız il neresi bilmiyorum ama Malatya da yazın öyle bir ısınıyor ki özellikle fotoğraf çekme ile uğraşırken 55-65 oluyordur olçum cihazı ile ölçmedim ama tahminimce öyledir, işlemcisi sıkıntılı bence aluminyum kasa bile kar etmiyor, bu arada kışın ise kenarları bayağı bir soğuknoluyor ortama gore bayağı bir soğuk, dediğim gibi ortam ile alakalaı bir şey, bana gore bu telefonu yazın soğuk geçen yerler için yapmışlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Ya sizdeki lumia 930 değil ya da bende ki lumia 930 değil, hocam ortamın sıcaklığına gore ısınması çok değişkenlik gösteriyor, yaşdığınız il neresi bilmiyorum ama Malatya da yazın öyle bir ısınıyor ki özellikle fotoğraf çekme ile uğraşırken 55-65 oluyordur olçum cihazı ile ölçmedim ama tahminimce öyledir, işlemcisi sıkıntılı bence aluminyum kasa bile kar etmiyor, bu arada kışın ise kenarları bayağı bir soğuknoluyor ortama gore bayağı bir soğuk, dediğim gibi ortam ile alakalaı bir şey, bana gore bu telefonu yazın soğuk geçen yerler için yapmışlar

antalyada yaşıyorum

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Diğer lumialara (830 640 640xl 625 535) da baktım hocam onlar da bu kadar ısınma yoktu, yazın resmen elim terliyordu, neyse yapacak bir şey yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.