Şimdi Ara

Nokia Lumia 930 Hala alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence alınır ,o performansa o ısınma normal ,bu arada 640XL ne kadar alacaksa 930 da o kadar alacak güncelleme, hatta daha fazla alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınmaz wp'ye bu saat'den sonra bulaşılmaz
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi iPhone 6 vardı bende sattım iPhoneden öncede LG G2 vardı yani iki büyük işletim sistemi olan İOS ve Android'i kullandım ama amcam da Lumia 535 vardı bana ayarlamam için vermişti cihazı gördüğümde öyle bir cihaz için beklentimin üstünde hızlıydı yani cihaz birde orta-alt segmentte sayılan bir cihaz olmasına rağmen beğenmiştim sonrasında Windows Mobile işletim sistemi olan cihazlara baktım içlerinde en mantıklı görünen özellik olarak Nokia Lumia 930 gibi gelmişti o yüzden forumda kullananların tavsiyelerini görmek istedim bu platformda bir cihaza çok para vermeninde mantıklı olmayacağını gördüm çünkü piyasası yok elinde kalması muhtemel gibi, İOS mu Android mi dersek hani LG G2 de kullandığım süre takılma vb yaşamamıştım İOS'a geçtiğimde cihaz tamam stabil ama Android'e göre çok kısıtlayıcı açıkçası cihaz seçim konusunda kararsız kaldım aklımda Samsung S7 Edge var ama Samsung sonrasında donma kasma olayı olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama cihaz olarak çok beğenmiştim birde Sonyler var ama son zamanlarda çıkardığı cihaz özellikleri diğer androidlerin gerisinde gibi geliyor iPhone 7 de yurt dışından getirtmek mantıklı burada o kadar para vermek gereksiz çok artısı yok iPhone 6s'e göre.




  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle birşey alamam gibi 3310 forever
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freedom Leader

    Bu gidişle birşey alamam gibi 3310 forever

    Aynen hocam, sözde telefonda akıllı donem var ama adam akılı eskisi gibi 5-6 yıl gidecek telefon yok, apple kısıtlı pahalı, Microsoft mağaza ve eski telefonalar uygulama gelmiyor, android çok açık bir sistem kısıtlılık yok ama bin liralık telfon aldığında her uygulamayı çalıştırıyorsun fakat bu seferde 5-6 sene gitmiyor(tahminimce)

    tavsiye edebileceğiniz 1000 tl ye android telefon var mı? Samsung olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tavsiyem şu şekilde ikinci el alacaksanız LG G4 veya Sony Z3 derim benim tasarım açısından Sonyler daha iyi görünüyor LG de fiyatları uygun ve hızlı cihazlardır yani F/P cihazlarıdr genelde LG G2 den kullandığım sürede çok memnundum yeni bir cihaz alacak olsam Samsung S7 Edge tasarım filan çok iyi ama özelliklerde öyle ama Samsunglarda ileriye yönelik kasma donma problemi oluyor bu yüzden alma tarafında değilim Samsung S7 Edgede ne derece bilemem.
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Üst seviyelerde samsunglar iyi. Ama para mesele :)

    Ben gene size giriş için 640xl tavsiye ederim hocam.. 3310 şimdilerde oturaklı ağır abi telefonu olarak kullanılıyor yeraltı piyasasında.. Kapalı kutusuna 3000tl veren var... Nete bakabilirsiniz.. Şirinevler\İstanbul'da tezgahlarda kullanılmışı 200tl vallaha...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 28 Eylül 2016; 1:15:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst seviye de olsa hocam Samsung yazısı insanın içine şüphe düşürüyor, açıkçası ben Samsung'un daha çok Snapdragon markalı işlemci kullandığı modelleri tercih ederdim ki maalesef bu modelleri Türkiye'de satışa sunulmuyor; hani diğer markaların birçoğu Snapdragon işlemci kullanıyor bu yüzden uzun süre kasma donma olayı çok olmuyor ama Samsung cihazlarda bu durum maalesef var, mesela LG G2 nin kasma olayı olmamasında, Snapdragon'un ve LG arayüzünün etkisi fazlasıyla var. Samsung tasarım olarak cihaz olarak iyi ama işlemci olarak benim kendi düşüncem bir Snapdragon değil arayüzde de biraz geliştirme yapsalar çok iyi olabilir, ekran konusunda kamera özellikle Note serisinde özellikleri çok iyi beğeniyorum ama uzun sürede kullanımında sıkıntı olabilir düşüncesi oluşuyor.
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Ben altından dahi olsa android kullanmam... Param olsa %80 950xl alırım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 830 kullanıyorum adamlar nasıl telefon yaptılarsa daha ne cayır cayır yandığını gördüm nede çoknısınmasını her zaman buz gibi muhabrek ama bu saatten sonra wp alınmaz gidin android alın.pişman olursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddnet

    Ben altından dahi olsa android kullanmam... Param olsa %80 950xl alırım...

    için boş telefona neyin parasını verirsiniz anlamıyorum birde şarjı 1 gün yetiyor diyo ulan kullanacak ne uygulama varda o şarj bitiyo
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Valla bana yetiyor.. Yaşım 30 oldu snapede ihtiyacım yok..

    Dolayısıyla bana gore biçilmiş kaftan. Hem hangi uygulamayı aradın da bulamadın ? Ben yeri geldi daha iyisini buldum :) Eğer yanılmıyorsam androiddeki Youtube uygulamalasında hala video indiremiyorsunuz.. Video indirme için yada mp3 çıkıp başka uygulamaya giriliyor.. Biz direkt izlerken indiriyoruz şahsen.. İki uygulamaya gerek yok.. Aynı şey instagram ve twiter içinde geçerli.. Orjinal uygulamalarda anca resim kaydedersin vs vs..

    Kişisel ihtiyaç meselesi özetle.. Ben elimdeki 640xl ile arkadaşımın galaxy a5 2016'sından aldığı verimi alıyorum.. Niye daha fazla vereyim ki :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 1 Ekim 2016; 16:18:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia Lumia 735 nasıl bir cihazdır ?
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Çok iyi değil.. Artık L550, L650 yada biraz daha bütçe varsa L950 serisi birşey alınmalı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada karşılaştırması var :

    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7612&idPhone2=6639&idPhone3=7859


    Lumia 550 ve Lumia 650'den daha iyi olduğu gözüküyor. Windows Phone 10 güncellemesi de almış.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Ama o donanım açısından öyle görünüyor... Güncellemeyi sanırım geliştirici surumden almış..

    Ayrıca Ms kesti güncellemeyi kesti nokia logolu modellere..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştirici sürüm eksik mi oluyor ?
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Eksik olmuyorsa da buglarla dolu oluyor.. Bende lumia 640xl kullanıyorum. Orda kararlı (yani geliştirici olmayan) surum dahi birtakım buglara sahip. Bugsuz ve en stabil Windows phone deneyimini x50 serisi dediğimiz 550, 650 ve 950 serisinde bulabilirsin. 550 kamera donanımı düşük, 650 ne hikmetse bulunamıyor.. 950 serisi ise pahalı.. 640xl'yi bu yüzden tercih etmiştim. Resmi olarak alıyor wp10'u ama stabilitesi mukemmelin 1 tık altında.. Rahatsız etmiyor fakat olmasa daha iyi olurdu..

    Şimdi benim telefon piyasaya çıkalı 1.5 seneyi geçiyor.. Sizin söylediğiniz model saha eski.. Bende sorun varken sizin söylediğiniz model nasıldır bir düşünün...

    Ha peki niye kullanıyorum? Ben 2.ci el aldım. Butçe oldukça kısıtlıydı.. Ancak Verdiğim 400tl'nin üzerinde verim alıyorum o doğru. Ama param olsa 2000tl kadar ve illede wp tercih edeceksem x50 serisi takılırdım...

    Karar sizin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 2 Ekim 2016; 4:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de ikinci el almayı düşünüyorum. Telefonu kendime değil, bu işlerden pek anlamayan birine alacağım. Sadece görüşme yapmak, fotoğraf çekmek, müzik dinlemek ve bazen internete girmek için yeterli olacağını düşünüyordum. Yoğun kullanan birisi değildir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.