Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.372
Cevap
90
Favori
1.145.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

Bende resim paylaşmak istedim :)

sıfır ışıkta cekilmiştir-flas açık-hiç bir düzeltme yoktur.

dur tahmin edeyim kablosuz şarj yastığından sonra buda kablosuz nazar yastığı

hehe merak ediyorum bu 129 TL lik kablosuz şarj aletini hanginiz alacaksınız

• cihazı alan arkadaşlara kritik bir soru sormak istiyorum bu internet arama tuşuna bastığınızda yandex arama motoru açılıyor bu arama sayfasını google yapmam mümkünmü bunun ayarı varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbocVI

cihazı alan arkadaşlara kritik bir soru sormak istiyorum bu internet arama tuşuna bastığınızda yandex arama motoru açılıyor bu arama sayfasını google yapmam mümkünmü bunun ayarı varmıdır

Yok olmuyor hocam,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

bunlarda iphone 4S test karşılaştırması soldakiler iphone 4S, sağdakiler lumia 920

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]  [ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]  [ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

bu telefonun muadili 4S değil ama başka telefon yoktu Daha sonra SGS3 ile yapıcam.

benim düşüncem piksel işleme olayı gercekten iyi yüksek ısolarda da bunu gösteriyo fakat renklerde güncelleye ihtiyaç var. Aynı zamanda gündüz çekimlerine acil bi cözüm bulmaları gererkiyo. inşallah en kısa zamanda güncelleme gelir.

Neredeyse bütün fotolarda 4s daha iyi. Demek ki ışıklı ortam çekimlerde lumia şu anda bekleneni veremiyor malesef. Lumia'da iyi fotoğraf çekebilmek için ışıksız ya da az ışıklı ortam kolluyacaksınız gördüğüm kadarıyla. Çektiğiniz fotolardan dolayı kamerası bu kadar iyi olan bir telefonda, ben Lumia'ların kesinlikle fotoğraf yazılımında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Zira çektiğiniz bütün fotolarda telefon sanki sadece ışıksız ortamda çekim yapılsın diye ayarlanmış gibi ışığı sürekli bir patlatma halinde. Ayrıca keskinlik çok çok kötü. Resimler bulanık. Bununda tamamen gece ışıksız ortamda görüntü verebilsin ve bu görüntü oluşurken kumlanma efekti çok bariz görülmesin diyerek bilerek kamera işlemcisi tarafından yapıldığını düşünüyorum. Kameraya bir güncelleme şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 22 Kasım 2012; 10:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

quote:

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

Vallahi benim işime yarar bişey olsa alırdım ama işime yaramaz ki.,,50-60bişey olsa alırdım ama 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Yako2k3

KAfamda kocaman bir soru var;

Bu makınedekı OS ne Windows Phone 8, yani Microsoft. Peki bu makınelerdekı entegre arama modulu nıye YANDEX?

http://www.oncehaber.com/haber/796-lumialar-yandex-ile-geliyor.html

iyi olmuş boşver. google çok kazık attı nokia'ya. ezeli rakibi ios'a her türlü desteği hala verirken symbian^3'e bir çivi bile çakmadı düşene bir tekmede ben atayım diye. çok iyi etmişler yandex kullanmakla. tabi yine kafaları karıştıran bir soru işareti daha doğuyor. amerikan malı microsoft neden rusya malı yandex'i arama motoru olarak kullandırıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben almam ucuz olsa alırdım bak bende. :D 35 lira en fazla

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben almam ucuz olsa alırdım bak bende. :D 35 lira en fazla

zaten masraf olarak 150 liraya kulaklık aldım :D bide yastık mastık alamam

• Benim şahşi fikrim ve kararım
    1- Telefon arama ve rehber menüsü (bu cihaz bir telefon ve telefon özelliği kullanım açısında çok kolay olması gerekli)
    2- Batarya kullanım süresinin kısalığı
    3- Kamera keskinlik sorunu(gündüz çekimleri)
    4- Wmp8 market uygulama azlığı (illaki gelişecektir)
    5- Donma sorunu ve reset sorunu varmış.
    6- Isınma sorunu kullanım sırasında 42 dereceymiş :(
    7- Marketten indirilen uygulamaları çalışmaması ve wmp8 sitemine uyumsuzluğu
    (forumda da yazan arkadaşlardan öğrendim)
    Bunlar den 4. hariç diğerleri düzelmeden Lumia 920 almayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver1978

Benim şahşi fikrim ve kararım
    1- Telefon arama ve rehber menüsü (bu cihaz bir telefon ve telefon özelliği kullanım açısında çok kolay olması gerekli)
    2- Batarya kullanım süresinin kısalığı
    3- Kamera keskinlik sorunu(gündüz çekimleri)
    4- Wmp8 market uygulama azlığı (illaki gelişecektir)
    5- Donma sorunu ve reset sorunu varmış.
    6- Isınma sorunu kullanım sırasında 42 dereceymiş :(
    7- Marketten indirilen uygulamaları çalışmaması ve wmp8 sitemine uyumsuzluğu
    (forumda da yazan arkadaşlardan öğrendim)
    Bunlar den 4. hariç diğerleri düzelmeden Lumia 920 almayacağım.

1 bence kötü değil
    2 güncelleme ile gelişir ama benim kullanımımla galaxy s2 ile aynı
    3 güncelleme gerek gibi.
    4 zaman lazım
    5 bende hiç yok.
    6 şarjdayken whatsapp kullanıken biraz ısınmıştı ama androidden geldim ben bu ısı hiç bişiiii
    7 şehir efsanesi... hiç görmedim bir sürü şey indirdim kurdum beğenmedim sildim. yok değil, 2-3 uygulama vardır henüz denk gelmedim

• Benim bir sorunum var. Rehberde kişiler kısmında sadece rehbere kayıtlı kişileri görmek istiyorum fakat Hotmail hesabımdaki kişilerde araya karışıyor.sadece telefon rehberinde ki kişiler gözükmesi için ne yapmam gerekir?

• Whatsapp 7.5 için olanı wpcentral sitesinin forumlarından iniyor. Şu an kullanıyorum. Uygulama olarak iPhone çok önde ama kendi uygulamaları yeterli benim için şu an. Bir problem tek elle kullanım.iPhone'dan sonra zor geliyor biraz. Mağazadaki Facebook ve twitter uygulamaları şık ve kullanışlı bence. Metro tube bir telefonda Youtube için gördüğüm en iyi arayuzlerden biri. Yemek sepeti de öyle. Bildirimler konusunda bazen whatsapp da sıkıntı olabiliyor. Kullandıkça ortaya çıkar. Nokia mix radio iyi. Cnn Türk app güzel.

• Bende haberlerde okudum. Telefon donuyor reset atıyor demişler. 3 gün oldu başıma gelmedi böyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Bende haberlerde okudum. Telefon donuyor reset atıyor demişler. 3 gün oldu başıma gelmedi böyle bir şey.

nazar değmesin bende de bişey olmadı ..telefon hayvan gibi hızlı :D . galaksy s i9000 e bakıyorum arada. nokia 5800 gibi geliyor.o dereece hiç abartmıyorum
  • İlk parti malları alanlara kötü oldu o zaman. Biraz bekleyip daha sonra almakta fayda var.
  • quote:

quote:

Bende haberlerde okudum. Telefon donuyor reset atıyor demişler. 3 gün oldu başıma gelmedi böyle bir şey.

nazar değmesin bende de bişey olmadı ..telefon hayvan gibi hızlı :D . galaksy s i9000 e bakıyorum arada. nokia 5800 gibi geliyor.o dereece hiç abartmıyorum

Bende s3 ten geçtim. Hiç bir sıkıntı yok.

• quote:

yurtdışı at&t kullananların başına geliyormuş ve yazılım güncellemesi ile çözülüyor, navifirm ile.
  • Browserda şifre kaydetme var mı? Birde android ve iostan geçenleri rahatlatacak bir program var. Apswitch diye. İos ve androiddeki programların muadilini buluyor wp8 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 22 Kasım 2012; 11:22:32 >
  • quote:

Browserda şifre kaydetme var mı?

kaydetme derken.kapattıgında mesela donanıma girdigin de şifreyi sormuyor. fakat ayarlardan geçmişi sil dersen şifre soruyor..

bilmem cevap verebildim mi ?
  • quote:

quote:

Browserda şifre kaydetme var mı?

kaydetme derken.kapattıgında mesela donanıma girdigin de şifreyi sormuyor. fakat ayarlardan geçmişi sil dersen şifre soruyor..

bilmem cevap verebildim mi ?

Yok öyle değil. Otomatik doldurma diyelim. Var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.