Bildirim
[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (273. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cihazı alan arkadaşlara kritik bir soru sormak istiyorum bu internet arama tuşuna bastığınızda yandex arama motoru açılıyor bu arama sayfasını google yapmam mümkünmü bunun ayarı varmıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: salihbocVI
cihazı alan arkadaşlara kritik bir soru sormak istiyorum bu internet arama tuşuna bastığınızda yandex arama motoru açılıyor bu arama sayfasını google yapmam mümkünmü bunun ayarı varmıdır
Yok olmuyor hocam,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cank1981
quote:
Orijinalden alıntı: egemen_e
quote:
Orijinalden alıntı: s&y
Bende resim paylaşmak istedim :)
sıfır ışıkta cekilmiştir-flas açık-hiç bir düzeltme yoktur.
dur tahmin edeyim kablosuz şarj yastığından sonra buda kablosuz nazar yastığı
hehe merak ediyorum bu 129 TL lik kablosuz şarj aletini hanginiz alacaksınız
Vallahi benim işime yarar bişey olsa alırdım ama işime yaramaz ki.,,50-60bişey olsa alırdım ama 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yako2k3
KAfamda kocaman bir soru var;
Bu makınedekı OS ne Windows Phone 8, yani Microsoft. Peki bu makınelerdekı entegre arama modulu nıye YANDEX?
http://www.oncehaber.com/haber/796-lumialar-yandex-ile-geliyor.html
iyi olmuş boşver. google çok kazık attı nokia'ya. ezeli rakibi ios'a her türlü desteği hala verirken symbian^3'e bir çivi bile çakmadı düşene bir tekmede ben atayım diye. çok iyi etmişler yandex kullanmakla. tabi yine kafaları karıştıran bir soru işareti daha doğuyor. amerikan malı microsoft neden rusya malı yandex'i arama motoru olarak kullandırıyor?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
ben almam ucuz olsa alırdım bak bende. :D 35 lira en fazla
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ben almam ucuz olsa alırdım bak bende. :D 35 lira en fazla
zaten masraf olarak 150 liraya kulaklık aldım :D bide yastık mastık alamam
-
Benim şahşi fikrim ve kararım
1- Telefon arama ve rehber menüsü (bu cihaz bir telefon ve telefon özelliği kullanım açısında çok kolay olması gerekli)
2- Batarya kullanım süresinin kısalığı
3- Kamera keskinlik sorunu(gündüz çekimleri)
4- Wmp8 market uygulama azlığı (illaki gelişecektir)
5- Donma sorunu ve reset sorunu varmış.
6- Isınma sorunu kullanım sırasında 42 dereceymiş :(
7- Marketten indirilen uygulamaları çalışmaması ve wmp8 sitemine uyumsuzluğu
(forumda da yazan arkadaşlardan öğrendim)
Bunlar den 4. hariç diğerleri düzelmeden Lumia 920 almayacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: silver1978
Benim şahşi fikrim ve kararım
1- Telefon arama ve rehber menüsü (bu cihaz bir telefon ve telefon özelliği kullanım açısında çok kolay olması gerekli)
2- Batarya kullanım süresinin kısalığı
3- Kamera keskinlik sorunu(gündüz çekimleri)
4- Wmp8 market uygulama azlığı (illaki gelişecektir)
5- Donma sorunu ve reset sorunu varmış.
6- Isınma sorunu kullanım sırasında 42 dereceymiş :(
7- Marketten indirilen uygulamaları çalışmaması ve wmp8 sitemine uyumsuzluğu
(forumda da yazan arkadaşlardan öğrendim)
Bunlar den 4. hariç diğerleri düzelmeden Lumia 920 almayacağım.
1 bence kötü değil
2 güncelleme ile gelişir ama benim kullanımımla galaxy s2 ile aynı
3 güncelleme gerek gibi.
4 zaman lazım
5 bende hiç yok.
6 şarjdayken whatsapp kullanıken biraz ısınmıştı ama androidden geldim ben bu ısı hiç bişiiii
7 şehir efsanesi... hiç görmedim bir sürü şey indirdim kurdum beğenmedim sildim. yok değil, 2-3 uygulama vardır henüz denk gelmedim
-
Benim bir sorunum var. Rehberde kişiler kısmında sadece rehbere kayıtlı kişileri görmek istiyorum fakat Hotmail hesabımdaki kişilerde araya karışıyor.sadece telefon rehberinde ki kişiler gözükmesi için ne yapmam gerekir?
Whatsapp 7.5 için olanı wpcentral sitesinin forumlarından iniyor. Şu an kullanıyorum. Uygulama olarak iPhone çok önde ama kendi uygulamaları yeterli benim için şu an. Bir problem tek elle kullanım.iPhone'dan sonra zor geliyor biraz. Mağazadaki Facebook ve twitter uygulamaları şık ve kullanışlı bence. Metro tube bir telefonda Youtube için gördüğüm en iyi arayuzlerden biri. Yemek sepeti de öyle. Bildirimler konusunda bazen whatsapp da sıkıntı olabiliyor. Kullandıkça ortaya çıkar. Nokia mix radio iyi. Cnn Türk app güzel.
Bende haberlerde okudum. Telefon donuyor reset atıyor demişler. 3 gün oldu başıma gelmedi böyle bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Bende haberlerde okudum. Telefon donuyor reset atıyor demişler. 3 gün oldu başıma gelmedi böyle bir şey.
nazar değmesin bende de bişey olmadı ..telefon hayvan gibi hızlı :D . galaksy s i9000 e bakıyorum arada. nokia 5800 gibi geliyor.o dereece hiç abartmıyorum -
İlk parti malları alanlara kötü oldu o zaman. Biraz bekleyip daha sonra almakta fayda var. -
quote:
quote:
nazar değmesin bende de bişey olmadı ..telefon hayvan gibi hızlı :D . galaksy s i9000 e bakıyorum arada. nokia 5800 gibi geliyor.o dereece hiç abartmıyorum
Bende s3 ten geçtim. Hiç bir sıkıntı yok.
quote:
yurtdışı at&t kullananların başına geliyormuş ve yazılım güncellemesi ile çözülüyor, navifirm ile. -
Browserda şifre kaydetme var mı? Birde android ve iostan geçenleri rahatlatacak bir program var. Apswitch diye. İos ve androiddeki programların muadilini buluyor wp8 için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 22 Kasım 2012; 11:22:32 >
quote:
Browserda şifre kaydetme var mı?
kaydetme derken.kapattıgında mesela donanıma girdigin de şifreyi sormuyor. fakat ayarlardan geçmişi sil dersen şifre soruyor..
bilmem cevap verebildim mi ? -
quote:
quote:
Browserda şifre kaydetme var mı?
kaydetme derken.kapattıgında mesela donanıma girdigin de şifreyi sormuyor. fakat ayarlardan geçmişi sil dersen şifre soruyor..
bilmem cevap verebildim mi ?
Yok öyle değil. Otomatik doldurma diyelim. Var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X