Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.372
Cevap
90
Favori
1.145.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu biz instagram beklerken whatsapp uçmuş, bugün 1 saat önce az daha alıyordum biraz beklemekte fayda var demek ki, Nokia'nın sonunu da Microsoft hazırlamazsa iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Bende haberlerde okudum. Telefon donuyor reset atıyor demişler. 3 gün oldu başıma gelmedi böyle bir şey.

yurtdışı at&t kullananların başına geliyormuş ve yazılım güncellemesi ile çözülüyor, navifirm ile.

hiç düşünmemiştim...navi de varmı 920 dosyaları? hmmm ilerde flaş atarık eheheh
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

yahu biz instagram beklerken whatsapp uçmuş, bugün 1 saat önce az daha alıyordum biraz beklemekte fayda var demek ki, Nokia'nın sonunu da Microsoft hazırlamazsa iyidir

valla habere bakmamıştım neden kaldırmışlar. ama yükleyenler çatır çatır kullanıyor geri gelmesi an meselesidir.
  • Whatsapp uygulaması sapıtık durumda. İşe yarıyor yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

yahu biz instagram beklerken whatsapp uçmuş, bugün 1 saat önce az daha alıyordum biraz beklemekte fayda var demek ki, Nokia'nın sonunu da Microsoft hazırlamazsa iyidir

valla habere bakmamıştım neden kaldırmışlar. ama yükleyenler çatır çatır kullanıyor geri gelmesi an meselesidir.

iOS'a ara vereceğim iOS 7 ye kadar android de bana hiç güven vermiyor (Sahte Apple uygulamaları ile ayyuka çıktı) bu platformun arkasında Nokia (ki donanımı hep taş gibidir) ve Microsoft gibi iki dev var dedik ama tam gelişmeden oturmadan piyasaya çıkmak bu şekilde hiç akıllıca değil, ben zamanla gelişir lafına karşıyım iki büyük markasınız ve sizin adınızla piyasaya ürün çıkarıyorsunuz bunu yapmış olmanız gerekiyor idi kaldı ki Windows Phone daha dün gün yüzüne çıkmış birşey değil Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram bunları en azından çözmeleri lazım gelirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Kablosuz şarj cihazı ile şarj etmek istediğimizde NFC gibi herhangibir modun aktif olması gerekiyor mu acaba?..

Yoksa her türlü cihaz şarjı başlatıyor mu?..

Herhangi bir özellik açmanız gerekmez.
    Üzerine telefonunuzu koymanız yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Kablosuz şarj cihazı ile şarj etmek istediğimizde NFC gibi herhangibir modun aktif olması gerekiyor mu acaba?..

NFC NİN ACIK OLMASI GEREKLİ .
  • Pil Tasarrufu Modu - Tavsiye Edilmez Seçeneği

Pil tasarrufu modunu açtığınızda tavsiye edilmeme sebebi kilit ekranında uygulamaların uyarılarını alamamanızdır doğru ancak bu sadece batarya belli bir seviyenin altına düştüğünde pil işareti üzerinde kalp logosu varsa bu şekilde çalışır. Yani %100-%20 arası (aşağı yukarı) bu problemi yaşamazsınız, sonrasında da zaten pil tasarrufu aksine işinize yarayacaktır.

Sim Kart Takıldığında Okumama Problemi

Sim kartı cihaz açık iken çıkarıp tekrar taktığınızda cihazın görmemesi benim de başıma geldi fakat, ardından operatör ayarlarına girip hücresel veriyi açıp kapamanız veya 2G-3G seçimi yaparak tekrar şebeke aramasını sağlamanız yeterli oluyor.

Veya cihazı kapatıp tekrar açarsanız sorununuz çözülecektir. En azından benim başıma her geldiğinde bu şekilde tekrar aktif edebildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

NFC NİN ACIK OLMASI GEREKLİ .

NFC ile şarj ediyor diye biliyordum ben de, şarjı tek başına yiyen bir modun sürekli açık kalacak olması veya her şarda öncesinden açılıp sonrasında kapanacak olması biraz kullanışlılığı düşürebilir..

• ALDIK BİR TANE AMA CİHAZ SİM KARTI GÖRMÜYOR ANLAMADIM GİTTİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

ALDIK BİR TANE AMA CİHAZ SİM KARTI GÖRMÜYOR ANLAMADIM GİTTİ...

mesaja bakın
    quote:

Sim Kart Takıldığında Okumama Problemi

Sim kartı cihaz açık iken çıkarıp tekrar taktığınızda cihazın görmemesi benim de başıma geldi fakat, ardından operatör ayarlarına girip hücresel veriyi açıp kapamanız veya 2G-3G seçimi yaparak tekrar şebeke aramasını sağlamanız yeterli oluyor.

Veya cihazı kapatıp tekrar açarsanız sorununuz çözülecektir. En azından benim başıma her geldiğinde bu şekilde tekrar aktif edebildim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 22 Kasım 2012; 12:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

İlk parti malları alanlara kötü oldu o zaman. Biraz bekleyip daha sonra almakta fayda var.

aralık son haftası 4.parti gelecek hemde çok farklı ?
    ben o zaman alıcağım !
  • quote:

sizin sıkıntınız bence sim kartınız eski yada turkcell tim den işlem hızı yüksek bir kart almanız ile düzelir skıntıonız
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbocVI

quote:

sizin sıkıntınız bence sim kartınız eski yada turkcell tim den işlem hızı yüksek bir kart almanız ile düzelir skıntıonız

128 kb lik sim kart avea ama turkcell taktım onuda görmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

wp platformunda uygulamalar güncellenmek üzere bazen store dan çekilir bu normal

• whatsapp için link Whatsapp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

whatsapp için link Whatsapp

Bu tip linklerdeki fotoğrafları görüntüleyemiyorum, daha doğrusu bu site üzerinde.. Aynı problem var mı sizde de?
  • quote:

quote:

Bu tip linklerdeki fotoğrafları görüntüleyemiyorum, daha doğrusu bu site üzerinde.. Aynı problem var mı sizde de?

Yanılmıyosam DNS ayarlarından kaynaklanıyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

quote:

Evet DNS'den kaynaklı. DNS kullanmayarak bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

quote:

Evet DNS'den kaynaklı. DNS kullanmayarak bakın.

Teşekkür ederim arkadaşlar, işe yaradı..

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.