Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia zamana yavaş yavaş ayak uydurmaya başladı...

• yorumlar amacını aşarcasIna saçmalaşmış bi görün yakından inceleyin sonra bu kadar gaddarca eleştiri yapın. hersey bi yana ben 2007 den bu yana nokia kullanmıyorum hatta alacak olanada alma diyorum fakat şu cihazada takoz benzetmesi yapmışsınız çok ilginç kardesim olmamis de gec ne bu kadar abartı

• Güzel bir inceleme olmuş ama bundan sonra Nokia'nın bir şansı olsa bile W8'in bir şansı olur mu bilemiyorum iki gün önce Google'ın yeni motorola telefonları duyurmak için yaptığı etkinlikde günde bir milyon üç yüz bin android'in aktivite edildiğini söyledi ve şu an 480 milyon android cihazın aktif kullanıldığını açıkladı. Bu kadar büyük pazarın içine W8 nasıl girer bilemeiyorum çok da şans vermiyorum. Tabi bundan önce nokia vardı bu gün android var piyasa heran değişebilir ama daha önce bu kadar büyüyen bir piasa olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

bu windows 8'in arayüzünü beğenmeyen tek benmiyim acaba.ekrana doluşmuş kutucuklar var.android veya iosun arayüzü daha kullanışlı ve iç açıcı bana kalırsa...

Bana ise daha kullanışlı ve sade geldi. Her simge dirimleri o simgenin içinde gösteriliyor. Bu simgeler devamlı kendini yeniliyor.
    Ben göre oldukça akıllıca bir fikir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Phone arayüzü bana garip geliyor.Alışamadığımızdandır herhalde.Ama şu cihaza Android koysalar;Peynir ekmek gibi satılırdı.

• Bu telefon nokia'nın image stabilite sini Dslr ile çekip insanlara telefonla çektik diye yutturmaya çalıştığı ve sonra gerçek camdaki yansımadan anlaşılınca tüketicilerden özür dilediği reklamındaki telefon değil mi?bu kafayla nokia pazarda yükselmeyi boşa beklemesin!

• tam kamerası iyi diyecektim,sahte görüntü olduğunu öğrenene kadar
  • klasik donanımhaber mantığı. tost makinasına çift çekirdekli işlemci koysalar ona da satış rekorları kırıyor dersiniz.
  • Bakın bakın bakın!

Finlandiyalı telefon üreticisi Nokia’nın, yeni Windows Phone 8′li akıllı telefonları Lumia 920 ve Lumia 820’nin fiyatı, ne zaman duyurulacağı bilinmiyordu. Çarşamba günü gerçekleştirilen lansmanda bu bilgiler kamuyoyuyla paylaşılmadı.

Reuters’ın haberi, Lumia’lar hakkındaki cevapsız sorulara gün ışığı tutacak nitelik taşıyor. Habere göre, Lumia 920’nin çıkışı Avrupa ülkelerinde kasım ayında olacak. Şirket haber hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor olsa da, Reuters bu bilgileri telekom operatörlerinden elde ettiğini ileri sürüyor.

Kasımda çıkması beklenen Lumia 920, 1.5 GHz Snapdragon S4 işlemciye ve 8.7 megapiksel PureView kameraya sahip. Fakat Lumia 920’nin en önemli özelliği, daha önce de bahsettiğimiz kablosuz şarj yeniliğinde yatıyor.

Amazon’un akıllı telefonu ve Apple’ın iPhone 5’i tanıtmaya hazırlandığı şu sıralarda, Nokia’nın Lumia 920’si, şu zamana kadar rakiplerinin yapmadığı kablosuz şarj gibi bir yenilikle karşılarına çıkacak. Bu özellik, Nokia açısından oldukça büyük bir gelişme olarak görülüyor.

Kaynak:http://sosyalmedya.co/lumia-920-cikis-tarihi/

• İphone 5 in çıkmasına gerek kalmadı. Çünkü Lumia 920 ile rekabet edemez. Bence direkt iphone 6 yı çıkartsınlar
  • Bu sahtekarlığı ortaya çıkaran verge ye teşekkür etmek lazım.Vergenin kendi sitesine girdim baktım adamlar reklamların profesyonel kamerayla yapıldığını fakat lumia yı kendilerininde test ettiğini gördüm.Düşük ışıktakı foto çekimi gerçekten iyi sonra galaxy s3 ün gece çekimi geliyor.Artık tüketici çok bilinçlendi.En önemlisi makina çıktıktan 2 veya 3 ay sonra alınması bence en mantıklısı(BENCE)
    En başta donanımhaber olsun tüm teknoloji siteleri bu makineleri her konuda test ediyor.buradaki yorumları ve testleri okuyarak telefonları almak en mantıklısı.
    Fiyat konusu da hemen hemen belli Avrupa çıkış tarihi Kasım ın il haftası fiyatı ise 600 Euro Türkiye'ye girişi de kasım gibi olur 1800-2000 Tl arası olur.
    Samsung'un Ativ s ve Htc'nin Zenith modelleri iç donanım açısından aynı.Sanırım bunu Microsoft belirledi.Nokia'nın tek avantajı Pureview.Okuduğum yabancı makalelere göre de htc nin kamerasının da çok iyi olduğu söyleniyor.
    Wp8 haricinde ise Lg Optimus G ve Htc nin 5 inch lik Full hd ekranı geliyor.Özellikle bu iki modele dikkat.

• ?

Nokia ozur dilemis, bu reklamdan sonra.

• Hala android diyen var!

Nokia boyle özgün tasarımı, androide teslim mı etseydi? Windows 8 phone arayüz olarak androidi tokatlar her türlü.. Bir widget ekleyince ekrana özgürlük diyenler olduktan sonra çok normal aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android bol miktarda cihazda var ve takılma, donma yavaşlama konusunda az işkence çekmiyoruz. Ulan altı üstü rehbere gireceğim 10 sn bekliyorum 1.4 ghz işlemciyle. Acil arama yapmam lazım cihaz iki saatte yanıt veriyor. Mümkünse Nokia bu hataya düşmesin ve iOS gibi stabil çalışan işletim sistemi olan Windows Phone'da kalsın hep. Ayrıca arayüzü, grafikleri falan çok şık tadından yenmiyor :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahubey

quote:

Orijinalden alıntı: electROck35

quote:

Orijinalden alıntı: mahubey

Şimdi bir bakalım telefonu eline alamadı ve ayrıntılı incelemesine izin verilmedi. New Yorka bu insanlar neden toplandı sadece şu görselleri yayınlamak için mi? Neden hala tamamlanmamış bir sistem ile çıkılıyor insanların karşısına? Bence bu bir problem ve tek sebebi de işin bir ucunda Nokia diğer ucunda Microsoft olduğu için...Ve bu iki firmanında kullanıcıyı hiçe saymasıdır. Bunlar ne donanım kullanırsa kullansın kesinlikle yazılımcılarla iyi işler çıkaramazlar çünkü zihniyetleri ve zeka seviyeleri buna yetmez. Yetmiyor da gördünüz yaptıkları kendilerince uyanıklıkları daha tamamlanmamış bir sistemle resim çekemezlerdi ya Bu firmalara güvenilip telefon alınır mı ya? Lumia 700 aldım geçen elime bir resim çektim ve nasılmış inceleyim dedim telefon resetledi kendini. Ha Türkçe dili olmaması da ayrıca problem. Türkiyeye satacakları telefona Türkçe koymayı unutmazlar umarım.

1. Windows Phone bu, öyle Android gibi zırt pırt tökezlemez,
    2.si ve en önemlisi Lumia 700 diye bir telefon yok yemiş olmasınlar seni iyice bi kontrol etseydin cihazı :)

Öğren ondan sonra görüşelim. Daha eleştiri yazacak bilgiye bile sahip olmayan insanlar sahip çıkıyorsa bir ürüne o ürün fazla tutmaz... Bay nokia fan boys...

Bence sen araştır "Nokia 700" olmasın o Lumia' değil o, işletim sisteminden tut dünya kadar fark var reset atan odur kesin. Nokia Lumia 700 diye bir cihaz yok.

• rekabet için iyi güzel nokia nın dönmesi falan da, pazarı domine eden iki firma var, apple ile samsung, izin verirlerse dönersin. Yavaş dönsün, kolay değil bu işler...
    Pazardan 3 sene çekileceksin, sonra yer açın ben geldim diyeceksin, yok öyle...

• bir de "DÜNYANIN EN YENİLİKÇİ TELEFONU" diye lanse edilmiş, vay vay vay.
    Bu nokia adam olmaz arkadaş ya,

müşteri uyutma ve salak yerine koyma taktikleri dosya 21, taktik 5410:
    -Yeni ürünün reklamı profesyonel bir ekibe çektirilir,nokia telefon ile çekilmiş havası verilir. Sonra bunu medya öğrenir, biraz daha reklam olmuş olur.

Evet işte bu daha önce yapılmamış olabilir, bu telefonun yenilikçi başka hiç bir şeyi yok, senelerin microsoft'unun yeni en son işletim sistemli telefonu. Samsung piyasaya "ativ" modelini sürene kadar borusu ötebilir belki.

ya isterim ki adam gibi rekabet olsun, ama milletin nokia'yı terketme sebeplerinden biri olan, "müşteri olarak enayi yerine koyulmak" maddesine adamlar hâlâ köpek gibi sadıklar.

ben samsung cuyum, android çiyim, ama steve amca olmasaydı biz ancak 2020 lerde görürdük android'i, galaxy'i...

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: ax bu windows 8in arayüzünü beğenmeyen tek benmiyim acaba.ekrana doluşmuş kutucuklar var.android veya iosun arayüzü daha kullanışlı ve iç açıcı bana kalırsa...
    Bana ise daha kullanışlı ve sade geldi. Her simge dirimleri o simgenin içinde gösteriliyor. Bu simgeler devamlı kendini yeniliyor. Ben göre oldukça akıllıca bir fikir...

ikon yerleşimi benim de hoşuma gidiyor, wp8'de, wp7 deki ekranın sağ tarafında bulunan gereksiz saçma sapan boşluğu da yok etmişler, şimdi iyi olmuş. Fakat kutucukların ekran kenarına bakan kısımlarında hâlâ gereksiz boşluklar var, ne uyuz tasarımcılar var ya, biraz düşünün arkadaşım, kutucuğu ekranın kenarına kadar taşısanız ne kaybedeceksiniz, ekranın dışı büyük ihtimal siyah zaten, kutucuk ile ekranın kenarı arasına boşluk versen ne olur vermesen...Boşuna ekranı, ikonların kapladığı alanı küçültüyorsun, bilgisayar ekranımı sandın, telefon abicim bu. Microsoft işte, alışığız zaten.

Sonuç olarak çok güzel bir alternatif olmuş.
    Şimdi rekabet için yazılım kanadında koşullar tamamlandı, üç daş.lı firma farkında olmadan biz tüketicileri ihya edecektir. Donanım kısmı için nokia bu politikayla üçüncülü alamaz, samsung ve apple 'ın yanına nokia'dan daha ciddi bir firma lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 8 Eylül 2012; 16:34:55 >

• lumia 920 yi genel olarak begendim begenmesine de, soyle alici gozuyle bakinca, cogu kisinin "nerenize sokacaksiniz" diye elestirdigi note 2 den daha agir ve daha kalin. ki cepde en cok rahatsizlik veren sey genislik degil kalinlikla agirlik. ustune almanyadaki on siparis fiyatlari note2 ile ayni. bu durumda neden giris seviyesi laptoplara denk, zengin bir yazilim arsivi olan note 2 dururken lumia 920 alayim, onu dusunuyorum. sayet nokia fani yada degisiklik arayan marjinal biri degilsem yada kol saatime uyumlu bir telefon aramiyorsam.
  • kamera ve ses kalitesinde nokia nın eline kimse su dökemez.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.