Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
7
Favori
80.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • microsoft'un çift çekirdekli işlemci kullanımına windows phone 8 sürümüyle anca izin vermesi lumia 920 için genel cep telefonu sektöründe amiral gemisi niteliği taşımamaktadır kanımca. tasarımıyla ve ek bir kaç özgün özelliğiyle ön plana çıkması muhtemeldir. donanım anlamında ne iOS telefonlar ne de windows telefonlar android kadar çıtayı hızlı yükseltemeyecektir. umarım donanım kadar yazılımıylada ön plana çıkacak bir android işletim sistemi görürüz gelecekte. lumia 920'ye dönecek olursak windows phone seçenekleri arasında albenisi en yüksek olan telefon olacağına inandığım telefondur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Donanimhaberi anlarim.
    Sonucta gizli yada acik sekilde reklam alip bindigi essegin isligini caliyor ancak ben hala milletin bu NOKIA askini anlamiyorum.
    Symbian doneminde tekel oldugu icin milleti bir ozellik ekleyip milletti kazikladigi gunleri nasil unuttursunuz.
    Meego da millete attigi kazigi nasil unutursunuz.
    Onceki LUMIA serisine bir yillik olmadan sirtini donup guncelleme vermeyecek olan nokiayin bu haltlarini nasil unutursunuz anlamak mumkun degil.
    Cok mu hosunuza gidiyor kaziklanmak.
    Sony en ozgun dizayn ile ne guzel arayuz ile yeni yeni teller cikariyor ama millet BU MU AMIRAL GEMISI deniyor burun kivriliyor ama bunu nokia yapinca NOKIA GERI MI DONMUS oluyor ?
    Bakin acik konusuyim. Batan bir gemi var ve hala yolcu almaya calisiyor.
    Kim binmek isterse buyursun binenede mani olmamak lazim.

    Aynen öyle. Bizim millet anlamıyor. Kazığa da bayılıyorlar.

    Bence de kurtarmayacak ve batacak. Şu cihazın fiyatı 1800 veya 2000 liralardan da fazla çıkınca bu öten kuşların hepsi susacak.

    Alanlar da artık takoz niyetine kullanırlar.

    Tekrar söylüyorum. İyi okuyun:

    Razr HD Maxx ın pili 3300 lük ve bundan çok daha ağır. Ekranı da bundan daha büyük.
    Cihazın ağırlığı bundan daha hafif. Ve genişliği de daha az. Nokia tam bir takoz yapmış.
    Yapamıyor işte. Bıraksın bu telefon işini ve Pureview gibi teknolojiler üretsin ve onları lisanslasın.
    Eminim ki batmaz ve çok iyi de para kazanır...




  • telefonun ekranını sola hiç çekip menüye girmediler sadece ana ekranı gösterdiler neden acaba :(
  • bu cihaz için söyleyebileceğim donanim iyi olabilir ancak tasarımı tek kelime ile berbat.. işletim sistemini kullanmadım yorum yapamıyorum.

    nokia, htc, samsung ve diğerleri, unutmayın ki iphone yüksek donanımları ve sunduğu inanılmaz özelliklerle değil, daha çok sunamadıkları ile gündeme geldi.

    peki nedir iphone u tüm olumsuzluklarına rağmen çekici kılan şey?

    tabikide kalite.

    ilk kutusunu eline aldığınızda anlamaya başlarsınız apple da kaliteyi, ios un sunduğu deneyimse kusursuzdur. yani her şeyiyle kalitedir iphone..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brksnr


    quote:

    Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

    arkadaşlar ben telefonu beğendim .beğenmemdeki en önemli sebep android den kurtulması nokia kendi tarzını oluşturmayı seviyor baktığımızda androidi samsung motorola sonny vs vs herkes kullanıyo artık 200 tllik basit tabletlerde bile kullanılıyo ancak windows phone u sadece nokia benimsemiş diğer markalarında win phoneu var mesela samsung lg vs ancak nokia windows phone ile yeni bi tarz olşturdu.1.5 ghz işlemci var samsung galaxy s3te 1.4 ghz işlemci var yani piyasadaki her telefonla yarışabilir yalnız nokianın tekbir dez avantajı var fiyat appledan alışığız yüksek fiyata buna nokiada dahil durumda mesela ilk çıktığında n95 2000 tl falandı n9 n8 lumia serisine falanda baktığınızda nokia fiyatları biraz yüksek tutuyor videoda yok ama bu telefonun yaklaşık fiyatı 1800 tl dir bu benim görüşüm tabi nokianın ne yapacağı belli olmaz

    Samsungun WP 8 li cihazi var yalniz (Bkz:Samsung ATIV S)
    lütfen dikkatli oku




  • Nokia yapilabilcek en iyi seyi yapti windowsla anlasarak ama reklaminda bile cirkeflik yaptigin bi cihazi nasi satabilirsin ki? Bana gore microsoft kendi bi cihaz yapmali artik apple'dan eksigi yok fazlasi var bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obahadir -- 7 Eylül 2012; 22:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir cihaz. Alternatif işletim sistemleri tüketicinin lehine olacaktır. Oyun konusunda ne durumda olacağını bilmiyoruz.

  • Cihazin tanitimlarinda yaptigi cirkefliklerle objektifligine iyice golge dusurdu nokia benim gozumdede albenisi yitdi ativ s cok daha kibar bir cihaz lumia 920 nazaran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ağır ve kalın batarya düşük almam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifbalyemez

    Lütfen incelemelerinizde telefonların ses kalitelerini (kulaklık) es geçmeyin. Bence birisi telefon alırken en az kamera kalitesi kadar buna önem veriyor.

    Insanlar telefon alirken once kamera bakiyor olsalardi nokia bu hallere dusmezdi. Keza nokia n8 in kamerasi hala son nesil android ios modellerden daha iyi. Ayni sekilde ses kalitesine bakiliyor olsaydi htc beats audio modelleri boyle tokezlemezdi, beats audi htc ortakligi son bulmazdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arra

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka Donanimhaberi anlarim. Sonucta gizli yada acik sekilde reklam alip bindigi essegin isligini caliyor ancak ben hala milletin bu NOKIA askini anlamiyorum. Symbian doneminde tekel oldugu icin milleti bir ozellik ekleyip milletti kazikladigi gunleri nasil unuttursunuz. Meego da millete attigi kazigi nasil unutursunuz. Onceki LUMIA serisine bir yillik olmadan sirtini donup guncelleme vermeyecek olan nokiayin bu haltlarini nasil unutursunuz anlamak mumkun degil. Cok mu hosunuza gidiyor kaziklanmak. Sony en ozgun dizayn ile ne guzel arayuz ile yeni yeni teller cikariyor ama millet BU MU AMIRAL GEMISI deniyor burun kivriliyor ama bunu nokia yapinca NOKIA GERI MI DONMUS oluyor ? Bakin acik konusuyim. Batan bir gemi var ve hala yolcu almaya calisiyor. Kim binmek isterse buyursun binenede mani olmamak lazim.
    Bu görüşleriniz için sizi tebrik ediyorum. Ancak ben Donanımhaberi anlamam. İlk zamanlardan beri donanımhaberi takip ederim. Haksız birşey yazmamak için videoyu iki kere izledim ama adında inceleme geçen bir videoda olumsuz birşey olmaması, sadece reklam olması kabul edilemez. Bu şekilde yapılacaksa inceleme değilde reklam adı geçsin. İlk zamanlarda video incelemelerde olumsuz yanları da söylenirdi. Bu yüzden artık Donanımhaber yöneticilerinin yaptığı videoları hiç önem vermiyorum. Sonuçta insanlar bunları izleyecek ve bu ürünleri alacaklar, nasıl ki Nokia burada insanları aşırı derecede kandırmaya çalışmış, yöneticilerin yaptıkları videolar da artık bu yönde olmaya başlamıştır. Bu okuyuculara reklam değil yansız bir şekilde inceleme sunmaları gerekir. Bu forum takipçilerine önem vermemekten başka birşey olamaz. Bu eşeğe bindim köprüyü geçtim artık size ihtiyacım yok demektir. Ayrıca bu telefondaki tasarımı beğeniyorum diyenleri de anlamıyorum. Telefon tasarımı gazetelerin çocuklar için verilen laptop bilgisayara benzetilen oyuncaklar kadar kaltesiz ve kötü görünüyor. Bu yorumda Sony tasarımıyla ilgili yazdıklarınızda gerçekten sonuna kadar haklısınız, bu telefonda tasarım yok, sanki jelibon ile kaplanmış gibi (renklerinden dolayı) duruyor. Bu telefonu alacak kişinin 6 yaşından küçük olması gerekir. Bir yorumcu fiyat tahmini yapmış 1700 TL diye Samsung Galaxy S3, Iphone 4S, o fiyatlara indi, onun yerine bu telefonu neden alayım, insanları kandırmaya çalışılan kamerası için mi? ya da diğer özellikleri için mi? Yeni çıkan bir şeyin ilk modelleri kolay kolay alınmaması gerekir. Herşey yerine oturur, ondan sonra alınır. Nokianın batmaması için Appleın Samsunun önüne geçmesi gerekir, bu da benim açımdan zor görünüyor. NOKIA bu üçkağıtlıkla benim için kendini öldürmüştür. Ayrıca Mesut Çevik ekrana çok çok daha iyi yakışıyor ve ses tonu da çok daha iyi, Erdi beyin yaptığı incelemeleri dinlerken bir ölüyü dinlermiş gibi hissediyorum, videoyu izlerken sabrımı sınıyorum.

    çamur atmayın bi gün sizinde olabilir.tasarım on numara,donanım on numara, kamera on numara, işletim sistemi on numara.itirazı olan çekemeyen kinci çamur atmayı seven fonboydan başka bi halt degildir.





  • bir s2 s3 ya da one x olacağını zannetmiyorum... ayrıca windows phone 8 inde hiç tutmayacağı düşüncesindeyim...çok karışık bir menüsü var
  • Şimdi bir bakalım telefonu eline alamadı ve ayrıntılı incelemesine izin verilmedi. New Yorka bu insanlar neden toplandı sadece şu görselleri yayınlamak için mi? Neden hala tamamlanmamış bir sistem ile çıkılıyor insanların karşısına? Bence bu bir problem ve tek sebebi de işin bir ucunda Nokia diğer ucunda Microsoft olduğu için...Ve bu iki firmanında kullanıcıyı hiçe saymasıdır. Bunlar ne donanım kullanırsa kullansın kesinlikle yazılımcılarla iyi işler çıkaramazlar çünkü zihniyetleri ve zeka seviyeleri buna yetmez. Yetmiyor da gördünüz yaptıkları kendilerince uyanıklıkları daha tamamlanmamış bir sistemle resim çekemezlerdi ya Bu firmalara güvenilip telefon alınır mı ya? Lumia 700 aldım geçen elime bir resim çektim ve nasılmış inceleyim dedim telefon resetledi kendini. Ha Türkçe dili olmaması da ayrıca problem. Türkiyeye satacakları telefona Türkçe koymayı unutmazlar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahubey

    Şimdi bir bakalım telefonu eline alamadı ve ayrıntılı incelemesine izin verilmedi. New Yorka bu insanlar neden toplandı sadece şu görselleri yayınlamak için mi? Neden hala tamamlanmamış bir sistem ile çıkılıyor insanların karşısına? Bence bu bir problem ve tek sebebi de işin bir ucunda Nokia diğer ucunda Microsoft olduğu için...Ve bu iki firmanında kullanıcıyı hiçe saymasıdır. Bunlar ne donanım kullanırsa kullansın kesinlikle yazılımcılarla iyi işler çıkaramazlar çünkü zihniyetleri ve zeka seviyeleri buna yetmez. Yetmiyor da gördünüz yaptıkları kendilerince uyanıklıkları daha tamamlanmamış bir sistemle resim çekemezlerdi ya Bu firmalara güvenilip telefon alınır mı ya? Lumia 700 aldım geçen elime bir resim çektim ve nasılmış inceleyim dedim telefon resetledi kendini. Ha Türkçe dili olmaması da ayrıca problem. Türkiyeye satacakları telefona Türkçe koymayı unutmazlar umarım.

    Zaten Türkiye'de satılmamasının nedeni de Türkçe olmamasıydı. Ama şimdi Türkçe destekliyor.




  • Nokia küllerinden doğmaya çalışıyor ama
  • her şey güzel ama arayüz ve internet performansı kötü...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erturk unal

    her şey güzel ama arayüz ve internet performansı kötü...

    İnternet performansi kotu mu? Oranin rezil internetinden dolayi yavaslik. IE10 su an en iyi mobil tarayici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoda benzersiz web deneyimi derken neyi kastetti acaba?
    Mevcut telefonlar içinde en iyisi mi deme istedi????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahubey

    Şimdi bir bakalım telefonu eline alamadı ve ayrıntılı incelemesine izin verilmedi. New Yorka bu insanlar neden toplandı sadece şu görselleri yayınlamak için mi? Neden hala tamamlanmamış bir sistem ile çıkılıyor insanların karşısına? Bence bu bir problem ve tek sebebi de işin bir ucunda Nokia diğer ucunda Microsoft olduğu için...Ve bu iki firmanında kullanıcıyı hiçe saymasıdır. Bunlar ne donanım kullanırsa kullansın kesinlikle yazılımcılarla iyi işler çıkaramazlar çünkü zihniyetleri ve zeka seviyeleri buna yetmez. Yetmiyor da gördünüz yaptıkları kendilerince uyanıklıkları daha tamamlanmamış bir sistemle resim çekemezlerdi ya Bu firmalara güvenilip telefon alınır mı ya? Lumia 700 aldım geçen elime bir resim çektim ve nasılmış inceleyim dedim telefon resetledi kendini. Ha Türkçe dili olmaması da ayrıca problem. Türkiyeye satacakları telefona Türkçe koymayı unutmazlar umarım.

    1. Windows Phone bu, öyle Android gibi zırt pırt tökezlemez,
    2.si ve en önemlisi Lumia 700 diye bir telefon yok yemiş olmasınlar seni iyice bi kontrol etseydin cihazı :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pekacar22

    İşte Amiral Gemisi Dediğin Böyle lumia 920 gibi Olur Şimdi Samsung s3'ü Eleştirmek Benim Haddime Düşmez Ama Ya Telefona Dört Çekirdek Koymuşsun Ancak Ekran Çıt Çıt Kırılıyor Ne Kadar Tanıdığım Varsa S3'ün Ekranını Çatlatmış Yani Hepsi Mi Kullanıcı Hatası Bak Nokia'ya Tamam 4 çekirdek Yok Ama Malzeme Kalitesi Üst Seviye Üstelik 2 Çekirdek 28nm Yeterli Olur Üstelik Bahsettiğimiz Şey cortex a15 Karışımı Bir İşlemci Yani Gayet İyi Bir Performans Verir Neyse Kısaca Herşey Performans Değil Öyle Olsa Alırdık Lg Kullanırdık Ama Oda Yazılım Gücellemesi Vermiyor...Yani Uzun Lafın Kısası Lumia Gerek Yazılımı Gerek Malzeme Kalitesi Gereksede Perfomans Uyumuyla Liderliğe Oynar Diye Düşünüyorum...

    Dostum haklısın ama bu devirde bu kadar kalın ve ağır Smaertphone'da olmamalı.Bakıyorsun daha güçlü donanım,daha büyük kasa ve daha yüksek kapasiteli pile sahip Note 2 ile aynı ağırlıkta bir cihaz.Haa Note 2'den daha dayanıklı olabilir ama bu yinede yanımızda 2012 model bir takoz taşıdığımız gerçeğini de örtbas etmez.Biraz önce Motorala konusuna yazdım.Adamlar arka kapağı Kevlardan yapmışlar.Hem ince hemde dayanıklı.Samsung'a sitemde bulundum orada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.