Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 820'ye WP 10 gelme ihtimali var mıdır ? Bu hafta içinde satın almayı düşünüyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatanrap

Lumia 820'ye WP 10 gelme ihtimali var mıdır ? Bu hafta içinde satın almayı düşünüyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tüm lumia telefonlar wp10 güncellemesi alacak merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

quote:

Orijinalden alıntı: vatanrap

Lumia 820'ye WP 10 gelme ihtimali var mıdır ? Bu hafta içinde satın almayı düşünüyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tüm lumia telefonlar wp10 güncellemesi alacak merak etmeyin

Teşekkürler hocam.
  • sanalpazardan indirimle 459 liraya aldım. anlık indirim gelmedi bir türlü :D umarım değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terliklihayvan -- 23 Aralık 2014; 0:23:24 >
  • Biraz önce sipariş verdim, bir aksilik olmaz ise yarın ulaşır bana.

MErakla bekliyorum :)
  • 525'e göre pilinin sunduğu kullanım ömrü nasıldır? Kız kardeşime 525 almıştım, onu daha küçük erkek kardeşime verip kız kardeşime 820 alsam pilin verdiği kullanım süresi 525'e göre daha mı kısalır?

WP için 500 liradan fazlasını da vermek istemiyorum, 1320yi 600e alabilseydim belki bütçeyi WP için yukarı çekerdim. Kendi kullanımım içinde WP eksik bankacılık uydulamarından dolayı cazip değil ah, keşke o uygulamalarda olaydı 925 alsaydım kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

525'e göre pilinin sunduğu kullanım ömrü nasıldır? Kız kardeşime 525 almıştım, onu daha küçük erkek kardeşime verip kız kardeşime 820 alsam pilin verdiği kullanım süresi 525'e göre daha mı kısalır?

WP için 500 liradan fazlasını da vermek istemiyorum, 1320yi 600e alabilseydim belki bütçeyi WP için yukarı çekerdim. Kendi kullanımım içinde WP eksik bankacılık uydulamarından dolayı cazip değil ah, keşke o uygulamalarda olaydı 925 alsaydım kendime.

525 pil kapasitesi daha iyi diye biliyorum ben Mah olarak değil fakat kullanım olarak daha iyi diyebilirim.Bende 820 var kullanmasam bile 2 günü anca çıkarıyorum hiç dokunmasam yani. Web browserda çok fazla şarj yiyor günlük işlerde normal eve kadar kıl payı yetebiliyor.

Aslında 1320 ye çıkabilirsin onu alman daha mantıklı diyebilirim 100 tl hediye çeki var mesela N11'de World carda ve maksimuma yakalayabilirsen o şekilde 675 falan getirebilirsin.

http://www.n11.com/nokia-lumia-1320-cep-telefonu-P35946120?cid=604001&gclid=Cj0KEQiAwuSkBRC7qKq8rr7796sBEiQA5VnSuPrQaLkCshogv5fgSiNYE5V9QKiiQzsPYY3KnO38-w8aAtDP8P8HAQ

• BİR AYDIR İŞ TELEFONU OLARAK KULLANIYORUM.GÜNDE 2-3 SAAT TELEFONLA KONUŞUYORUM.İNTERNET YOK.2.5GÜN YANİ 3 GÜN 2 GECE KULLANIYORUM.
  • Sizce Hala alınabilir bi telefon mu :) 1GB Ram olması ve kamerası gayet yeterli geldide baya bi önce çıkması kafamı kurcalamıştı sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Sizce Hala alınabilir bi telefon mu :) 1GB Ram olması ve kamerası gayet yeterli geldide baya bi önce çıkması kafamı kurcalamıştı sadece :)

• Telefonda 2. günüm, WP'de yeni olduğum için öğrenme aşamasındayım.
    Daha önce samsung, LG'nin orta sınıf telefonlarını kullandım, uzun bir sürede iphone 4 ve 4S kullandım.
    Lumia 820 beni llk elime aldığım andan itibaren, tatmin etti. Beğendim ben telefonu, kullandıkça eksiklerine görürüm artık.

Telefonu alırken GG'den kılıf ve ekran koruyucu film alımıştım ama ekran koruyucu çok dandik çıktı. Kenarlarından açılıverdi bir günde.

Aksesuar seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
    Lumia 820 için
    1) Araç tutacağı, navigasyon için
    2) Araç şarj kiti
    3) Ekran koruma filmi

önerilerinizi bekliyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Aliexpress den getirt daha hesaplı olur.
  • Muptela kullanıcısına yanıt
    3'ü de basit şeyler aslında. Filmi telefoncuda taktırabilirsin tavsiyem ince filmdir. Kalın renkte bozulma yapabilir.
    Araç şarjı çok farketmez ben navigasyon'unkini kullanıyorum.

• Arkadaşlar bende bugun lumia sahibi oldum 820 :) Ama bende apple earpods kulaklık vardı, bizim telefonda calşmıyor galiba bi ayar filan varmi?
    Yani ses var ama mikrofon sadece biiiip diye bir ses kaydediyor. Bilen deneyen bir arkadaştan cevabını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 26 Aralık 2014; 22:01:54 >
  • arkadaşlar siyah kapakta düğer renkler gibi parlak mı yoksa mat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry

arkadaşlar siyah kapakta düğer renkler gibi parlak mı yoksa mat mı?

Ne çok parlak ne çok mat hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

beyaz mı daha şık siyah mı dün teknoloji mağazalarına baktım fakat artık gelmiyormuş o yüzden inceleyemedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

beyaz mı daha şık siyah mı dün teknoloji mağazalarına baktım fakat artık gelmiyormuş o yüzden inceleyemedim

Bana göre kesinlikle siyah. Ben siyah olarak alıp yanına ek olarak kırmızı kapak sipariş etmiştim, değişmeli kullanıyorum. Size de bu şekilde tavsiye edebilirim. Kırmızı en güzeli bence bu arada.
  • DeTaXs kullanıcısına yanıt
    Kirmizi candir :) 4.gunum telefonla. Bu fiyata alinabilecek en iyi telefon bence:)

• Nokia Lumia 830 modeli 930'dan bariz daha iyi bir model.
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.