Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 SAT / TAKAS 700 TL / SIFIR AYARINDA FİYAT DÜŞTÜ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı 2 ay önce aldım. Doğal olarak cihaz tertemizdir. 2 yıllık garantisi , faturası , kılıfı , hiç açılmamış kulaklığı , 2 adet kılıfı ve bir de açılmamış ekran koruyucusu vardır , tabiki tüm aparatlarıyla beraber vereceğim.

Fiyat 700 TL'dir İnanın 800 den bu fiyata kadar düşürdüm ve bu fiyata bulabileceğiniz en temiz telefondur.Veya Fiyatı civarlarındaki orta - üst düzey android ve ios cihazlarla takas edebilirim.

Ayrıca cihazın temiz kullanılmış olması da önemlidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 15 Kasım 2013; 20:42:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

http://www.websibir.com/Nokia-Lumia-820-Cep-Telefonu%2CPR-18460.html?ref=akakce&v=1.4.5

sıfırı zaten 850 el insaf

hocam kaç kişi o siteden alışveriş yapmış ?
    hem ben telefonu 2 ay önce 1000 tl den aldım daha ne kadar düşebilirim ki böyle bir cihaza
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-820-fiyati,843822.html

siteden alışveriş yapanların yorumları var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-820-fiyati,843822.html

siteden alışveriş yapanların yorumları var hocam

olumlu yorumlardan çok olumsuz yorumlar mevcut . İsteyen ordan alır herkesin kararı kendine kardeşim sonuçta senin burda gelip de bunu yazman pek hoş değil açıkçası ama bilgilendirdiğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 4 Ekim 2013; 18:33:31 >
  • Kurallar dahilinde , diğer sitelerden örnek fiyatlar vermekte serbestiz, o yüzden sizede saygı duyduğumuz gibi almak isteyen arkadaşlarıda bilgilendirmek durumundayız. Son karar siz ve alıcı arkadaş arasında olacaktır. Kolay gelsin iyi günler dilerim.
  • valla hocam arkadaşa katılıyorum gerçekten doğru sıfırı 850 oldu iki ay önce öyleydi ama gerçekten yanlış olur yüksekten uçmak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece takas düşünüyorum zaten şuan anroid ve ios telefonlarla ..
  • Telefonun sıfırı Teknosa, Mediamarkt, Darty, Kipa, Electroworld gibi güvenilir yerlerde telefonun sıfırı 1000 liradan pahalı. Ne olduğu belirsiz yerlerden en ucuz fiyatı bulup adamın ilanını öldürmeyin. Ayıptır. Neticede telefonu alanların tamamına yakını dediğim yerlerden alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Telefonun sıfırı Teknosa, Mediamarkt, Darty, Kipa, Electroworld gibi güvenilir yerlerde telefonun sıfırı 1000 liradan pahalı. Ne olduğu belirsiz yerlerden en ucuz fiyatı bulup adamın ilanını öldürmeyin. Ayıptır. Neticede telefonu alanların tamamına yakını dediğim yerlerden alıyor.

Çok teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için . Forumda bazı insanlar var gerçekten ilan baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama bilip bilmeden atıp tutmak da pek hoş olmasa gerek. Tekrar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Telefonun sıfırı Teknosa, Mediamarkt, Darty, Kipa, Electroworld gibi güvenilir yerlerde telefonun sıfırı 1000 liradan pahalı. Ne olduğu belirsiz yerlerden en ucuz fiyatı bulup adamın ilanını öldürmeyin. Ayıptır. Neticede telefonu alanların tamamına yakını dediğim yerlerden alıyor.

Çok teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için . Forumda bazı insanlar var gerçekten ilan baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama bilip bilmeden atıp tutmak da pek hoş olmasa gerek. Tekrar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Buranin 2. El bolumu kadar olucu bir yer yok. Hemen les kargasi gibi ususurler konuya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Buranin 2. El bolumu kadar olucu bir yer yok. Hemen les kargasi gibi ususurler konuya.

Maalesef öyle hocam

• Bizdeuygun sitesinden ben alışveriş yaptım gayet güvenli bir site ve 875 lira orada. Ortalığı kızıştırmak değil maksat bilgi vermek istedim
  • Normalde hiç karışmam ama bu sefer kendmi tutamadım, konu sahibinden özür dileri..

Yahu siz bir mağazaya gidip şurada bu kadar siz neden bu kadara satıyorsunuz gibisinden ağız dalaşına giriyor musunuz ? HAYIR. Kafanıza ve bütçenize uygun yerden gidip alırsınız.

Ama burada ilgili, ilgisiz herkes akbaba gibi üşüşüyor ilana. Adama derler ki SANANE diye..

Alıcıysan özel mesajdan işini halledersin. İndirim talep ediyorsan orada işini hallet. Heee fiyat yüksek olur ALMAZSIN bu kadar basit.

Zaten satıcı da ilanın fiyatını olması gerekenden fazla bir fiyat ile satmaya çalışırsa satamaz. Bu kadar basit

Satıcı arkadaşı ne tanırım ne 2 çift laf etmişliğimiz var, ama şu "akbabalık sendromunu" atın artık üzerinizden.

İlanı açan arkadaşa da hayırlı satışlar dilerim, mesajım içinde tekrar kusura bakmamasını dilerim...
  • Eyvallah kardeşim bundan sonra sadece alıcı kişiler mesjj atarsa iyi olur benim derdim sizleri de geriyor anlaşılan işinize bakın lütfen almak isteyenle iletişim kurarım başkası lütfen mesaj atmasın srtık

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Normalde hiç karışmam ama bu sefer kendmi tutamadım, konu sahibinden özür dileri..

Yahu siz bir mağazaya gidip şurada bu kadar siz neden bu kadara satıyorsunuz gibisinden ağız dalaşına giriyor musunuz ? HAYIR. Kafanıza ve bütçenize uygun yerden gidip alırsınız.

Ama burada ilgili, ilgisiz herkes akbaba gibi üşüşüyor ilana. Adama derler ki SANANE diye..

Alıcıysan özel mesajdan işini halledersin. İndirim talep ediyorsan orada işini hallet. Heee fiyat yüksek olur ALMAZSIN bu kadar basit.

Zaten satıcı da ilanın fiyatını olması gerekenden fazla bir fiyat ile satmaya çalışırsa satamaz. Bu kadar basit

Satıcı arkadaşı ne tanırım ne 2 çift laf etmişliğimiz var, ama şu "akbabalık sendromunu" atın artık üzerinizden.

İlanı açan arkadaşa da hayırlı satışlar dilerim, mesajım içinde tekrar kusura bakmamasını dilerim...
    quote:

Ağız dalaşına girmiyorum ama bak burda bu para, burda bu para, sende bu para. Neden senden alayım diye soruyorum.. Eğer konuştuğum kişi telefoncu ise zaten piyasa fiyatını bildiğimi görünce ona göre fiyat veriyor, Bimeks, Mediamarkt gibi yerlerde ise siz etiketteki yazan fiyatın kanun mu olduğunu düşünüyorsunuz? Dışardaki sitelerde satılan fiyatları gösterdiğimde kaç kez aynı fiyata vermeyi teklif etti bilhassa Mediamarkt.

quote:

Adama derler ki SANANE diye..

Kimsenin haddine düşmemiş. Burası forum, burası paylaşım alanı burda "Her Türlü Yoruma Açıktır" diye ilan açıyorsan, herkes özgürce yorum yapabilir.

quote:

Burda olay şu, herkes bu tip mesaj yazanlara ölücü diyor ama bana göre piyasa fiyatını yazarken en pahalı, en kazık fiyata satan sitelerin fiyatını referans alıp, sırf daha önce iyi araştırma yapmadığından yüksek fiyata satın aldığı cihazı yüksek fiyata satmaya çalışanlara hiçbirşey denilmiyor. Tutturmuş herkes bir ölücü, ölücü diye.. Burda ilanın başında cihazın sıfırının 1000 TL olduğu yazıyor, şimdi buraya gelen işi bilmeyen biri gayette böyle zannedebilir, piyasasının 850 TL olduğunu belirtmek, bununla ilgili link atmak ölücülük değildir asıl haksızlık olan piyasa fiyatını yüksek gösterip ederinden fazlaya satmaya çalışmaktır.

@17Scorpion

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Nerede görülmüş bir kişinin bir ürün almadan önce piyasa fiyatlarına bakmadan aldığı... Kusura bakmayın ama günümüzde insanlar bir kap yoğurt alırken bile fiyat araştırması yapıyorken, akıllı telefon alırken mi piyasa araştırması yapmayacak ?

Kaldı ki "her türlü yoruma açıktır" diye ilan açılırsa herkes istediğini yazar demişsiniz. Peki ya bu arkadaş da forumun yeni bir kullanıcısı ise ve "kurallar dahilinde yorum yapılır" kısmını görmemiş veya bilmeyerek konu açmışsa.. Yani sizin demiş olduğunuz gibi "işi bilmeyen biri" ise ??? Siz işi bilmeyen kişilerin hakkını burada savunurken neden "işi bilmeyen birine" destek den çok köstek olursunuz ?

Gerçekten iyi niyetli olan biri PM yolu ile "kardeş sen burada böyle böyle yazmışsın ama bak fiyat burada bu şekilde. İstersen bir revize yap fiyatı" şeklinde mesajını atar.

Mediamarkt "en uygun fiyat güvencesi" iddiasında bulunan ve bu doğrultuda prosedürleri olan bir mağaza. Aynı şeyi teknosa'da yapabiliyor musunuz ? Ya da internet üzerinden ne olduğu belirsiz bir sitenin fiyatını gösterip fiyatta cazip indirimler alabiliyor musunuz mediamarkttan ?

Fiyata tekrar baktım.. teknosa, hepsiburada ve vatan gibi sitelerde arkadaşın belirttiği gibi 1000 lira ( hatta bahsettiğim sitelerde bir miktar bile üzeriinde olan yerler vardır) seviyesindedir. Hatta gg'dan garantisiz fiyatları dahi bahsettiğiniz fiyatlarda değil. Daha yukarılarda. Yani kısacası arkadaşın belirttiği fiyatta herhangi bir aldatma yok.

Kısacası bu tür yorumların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İstenildiği kadar yazı yazılıp, işinize gelen örnekler ile görüşünüzü desteklemeye çalışın.

Konuyu açan arkadaşa ve ilanına saygımdan daha fazla yorum yazmayacağım.

• http://www.incehesap.com/nokia-lumia-820-sari-fiyati-22397 -- 877 TL Dist. Garantili -- 3 sefer alışveriş yaptım.

http://www.hemensepet.com/U148168,32,nokia-lumia-820-cep-telefonu-distributor-garantili.htm -- 850 TL Dist. Garantili -- 4 yada 5 sefer alışveriş yaptım.

http://www.binbircesit.com/en-ucuz-lumia-820-white-cep-telefonu -- 847 TL Dist Garantili. -- 1 sefer alışveriş yaptım.

Daha da onlarcasını yazarım buraya. Gelip forumda birşey alırken çakal modunda hep en ucuz fiyatların linkini verecek herkes ama satarken hepsiburada, vatan fiyatları baz alınacak, öyle bir dünya yok. Baştan aşağı tüm mesajları okudum bu konudaki, ben ölücü falan göremedim. Sadece açık olan bir konu var cihazın sıfır piyasası 1000 TL falan değil.

@17Scorpion

• Neyin tartışması bu . Özelden tartışırsanız sevinirim arkadaşlar.

• Huawei Ideos x5'le takasa girsek ne kadar fark vermen gerekir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.