Şimdi Ara

NOKIA GPS SİSTEMİ ve NAVİGASYON KULLANIMI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
4
Favori
90.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yeniyim arkadaşlar, kurmak istiyorum. güncel linkler varmı yoksa hepsi ilk sayfada yzılan linklermi*

bide kontor yiyomu bu ? nokia'nın kendi programı yiyo da.....
  • ilengiz dostum pm attım bakabılırmısın..
  • garmin_anlat__305_m.doc dosyası linkte mevcut değil.Bu şekilde cihazlara garmin yukleyemıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sandburn

ilengiz dostum pm attım bakabılırmısın..

cevapladım

arkadaşlar garmin i buradan kurun.en güncel program ve harita ile birlikte

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html
  • Degerli Arkadaslar,

Bende Nokia 6110 Navigator var. Orijinal aldigimda da sadece Benelux haritasi yuklu idi ve bu harita su an Hollanda'da isimi goruyor. Ancak yakinda Turkiye'ye donecegim. Sistemde NAVTEQ yuklu. Route 66'dan Turkiye haritasini satin almak icin 50 avro odemeniz gerekiyor. Ben bu sofware konularina yabanciyim, sormak istediklerim:

1. Garmin'i anlatildigi sekilde yuklersem, 6110 telefonumda da calisir mi?

2. Haritamdaki GPS yazilimi (her ne ise) tamamen silmem mi gerekiyor?

3. Garmin'i calistiramazsam, eski sistemi tekrar nasil geri yukleyebilirim?

Cevaplayacak herkese simdiden teskekkur ederim.
  • Cihazında bulunan programı silme direkt Garmin'i yükle dene beğenmezsen garmini sil cihazının programı ile devam et.
  • Yanit ve oneri icin tesekkur ederim. Bir sorum daha var. Cihazda iki program birlikte yuklu olunca karisiklik yasanmayacak mi? Yasanmayacaksa bile, navigator tusuna basinca, digeri yerine Garmini nasil baslatacagim?
  • Garmin'nin uygulamalar klasöründe kendi kısayolu oluşur,bende google maps,garmin,sports tracker,Nokia Maps 2.0 kurulu sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
    Açıkçası Garminin 5.0 versiyonundan hiç memnun değilim contacs'ları isimle kayıt ettiğinde rota oluşturmayıp uygulama kapanıyor ama konumlarım adı altında normal çalışıyor.Bu seferde kim ne nedere sorunu ortaya çıkıyor.
    Contacs'dan kayıt edersen sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 7 Ekim 2008; 17:40:32 >
  • 3. dosya indirilemiyor.kaç kere yazılmış buraya niye kimse cvp vermiyor?
  • Arkadaşlar ben bi türlü ayarlayamadım N78 kullanıyorum.Gps e baglanıyor ancak tam şurdasın gibi bi işaret nasıl cıkacak yardım lütfen
  • Ellerine sağlık
  • Arkadaşlar bende bugün n78 aldım. İçerisinde navigasyon programı ile bulunduğum yerin tespitini yapamıyor. Burada verilen pragramı indiyorum şuan. bu program n78 de çalışıyor değil mi? Uyduya bağlanamıyor sanırım ne dersiniz...
  • Uyduya baglanması için bir kaç dk süre lazım kardeşim beklemişsindir zaten ama kapalı alanlarda çalışmıyor çoğu zaman ve de nokia map işe yaramaz garminin yanında reis eaglesin imzasında kurulumu var ordan yükle sorunsuz bir şekilde kullan yardım edilecek birşey olursa yazarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Arkadaşlar bende bugün n78 aldım. İçerisinde navigasyon programı ile bulunduğum yerin tespitini yapamıyor. Burada verilen pragramı indiyorum şuan. bu program n78 de çalışıyor değil mi? Uyduya bağlanamıyor sanırım ne dersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: w_ashburn

Uyduya baglanması için bir kaç dk süre lazım kardeşim beklemişsindir zaten ama kapalı alanlarda çalışmıyor çoğu zaman ve de nokia map işe yaramaz garminin yanında reis eaglesin imzasında kurulumu var ordan yükle sorunsuz bir şekilde kullan yardım edilecek birşey olursa yazarsın
    quote:

Arkadaşlar bende bugün n78 aldım. İçerisinde navigasyon programı ile bulunduğum yerin tespitini yapamıyor. Burada verilen pragramı indiyorum şuan. bu program n78 de çalışıyor değil mi? Uyduya bağlanamıyor sanırım ne dersiniz...

Garmini indiriyorum şuan bitmedi harita falan kurup deneyeceğim.
    Teşekkürler

• http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html
    linkindekileri indirdim ve kurdum sinyali çok iyi alıyor. Verdiğim adrese de rotayı hesaplaması 10-15 saniyeden fazla sürmedi.

N78 ile gelen nokia map hikaye sanırım garmin güzel hoşuma gitti kullanalım bakalım.

Emeği geçenlere teşekkürler.
  • Garminin galeriye attıgı resimleri silemiyorum açılış ekranı kum saati fln ne yapacam yardım edin ltf
  • quote:

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html
    linkindekileri indirdim ve kurdum sinyali çok iyi alıyor. Verdiğim adrese de rotayı hesaplaması 10-15 saniyeden fazla sürmedi.

N78 ile gelen nokia map hikaye sanırım garmin güzel hoşuma gitti kullanalım bakalım.

Emeği geçenlere teşekkürler.

GARMIN en iyisi bence.ilk başta menüye alışma zorluğu çekersina ama çok kullanışlı bir program

• quote:

Orjinalden alıntı: w_ashburn

Garminin galeriye attıgı resimleri silemiyorum açılış ekranı kum saati fln ne yapacam yardım edin ltf

Garminin galeriye attıgı resimleri silemiyorum açılış ekranı kum saati fln ne yapacam yardım edin ltf
  • Cihazına bir zararı yoksa bırak dursun neticede uygulamanın kullandığı şeyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master KENOBI

Cihazına bir zararı yoksa bırak dursun neticede uygulamanın kullandığı şeyler.

aslında zararı yok sadece galeride diger fotoların arasında durmasın diodum :D hem zaten silinmiyorda
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.