Şimdi Ara

Nokia. Firmware (Versiyon) artik evde update yap (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
1
Favori
185.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

arkadaşlar bende 6630 var geçen yıl aldım firmware ın güncelemenin ne gibi artıları olacak bana??

?????? birde bunu yapmanın bi riski var mı? diyelim bişey oldu servis halleder mi?
  • @soylu@Benim Telefonum Alındığından Beri 6630 Music Edition Ben Sadece Versiyon Yükseltmek İstiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 15 Mayıs 2007; 20:09:14 >
  • arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum,
    n91 4gb'ın son versiyonu kaç?
    yazılım yüklü olmadığı için takıp bakamadım son sürümüne,
    bilen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim.
  • selam benim çok önemli bir sorumum var geçen hafat n93i aldım ve paket içinde cd veriyorlar biliyorsunuz ve o cd içinde dvd yazlım programı olan

Adobe Premiere Elements 3.0 adlı program da geliyo ama ne tekim ben bu programı pc kuramıyorum hata veriyo

hata aynen altaki resimlerde görünüyo şimdiden bilgi veren için teşekürler

• quote:

Orjinalden alıntı: merterdem

Nokia 6280 telefonumun yazılımını yüklerken bataryasını söküp takmamı istedi. Bir daha da açılmadı acil yardım ne yapmam gerek...

yenı yazılım atılması lazım garantiye ver 2 hafta bekle
  • @tekno2007

İşlemci bu yazılımı desteklemiyor. SSE=Software Support Environment
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

@soylu@Benim Telefonum Alındığından Beri 6630 Music Edition Ben Sadece Versiyon Yükseltmek İstiyorum.

nemesis le bir işin yok o zaman,direkt software updater ı çalıştır ve yükle 15 dakika falan sürüyor-
    telefon açık ve sim kartı takılı olacak ve ayarlardan genel i seçeceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum,
    n91 4gb'ın son versiyonu kaç?
    yazılım yüklü olmadığı için takıp bakamadım son sürümüne,
    bilen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim.

• N91 versiyonları aşağıdaki gibidir.

N91 (8 gb) 2.20.008

N91 (4 gb) 3.00.060
  • quote:

Orjinalden alıntı: marslanoglu

N91 versiyonları aşağıdaki gibidir.

N91 (8 gb) 2.20.008

N91 (4 gb) 3.00.060

çok sağol,
    demek ki güncelleme zamanı gelmiş.
  • arkadaşlar n serisi zaten son model ne gerek var versiyona filan:)

benim 6230 um var benim gibi garibana yardımcı olun en düşük versiyonda kullanıyorum 3,15v 5,50 yapıverin bana kurban olurum yaa:)
  • n91 8gb 2.20.008 mi yanlışın var...
    N91 (4 gb) 2.20.008
    N91 (8 gb) 3.00.060
    şeklinde olacak...

quote:

N91 (8 gb) 2.20.008

N91 (4 gb) 3.00.060

• quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

n91 8gb 2.20.008 mi yanlışın var...
    N91 (4 gb) 2.20.008
    N91 (8 gb) 3.00.060
    şeklinde olacak...

quote:

N91 (8 gb) 2.20.008

N91 (4 gb) 3.00.060

Doğrudur ben yanlış yazmışım Bu arada N91 8 gb için v3.10.023 sürümü çıkmış bilginize.

• slm kardeşler aranıza yeni katıldım 6131 imin versiyonunu 5.10 dan 6,10 a yükselttim...herşey başarılı geçti güncelleme tamam yanlız 6131 ime başka müsic edition gibi versiyon yükleyememmi cvplarını bekliyorum
  • valla arkdaşlar bunumu arıyosunuz bilmiyorum ama musicedition bumu bilmiyorum işte alın :D

bu n70 deki music çalıcı inş bun uarıyonuzdur :D

http://rapidshare.com/files/24099592/Nokia_6630_MusicPlayer.SIS

nokta nokta olan yerler rapidshare ;)

h t t p : / / r a p i d s h a r e .com/files/24099592/Nokia_6630_MusicPlayer.SIS

ha bu arada bendede 6630 var 6630ME ne ya biri sölesin :D bende update yapıcam he myapınca ingilizcemi olucak :S ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper15 -- 23 Mayıs 2007; 21:58:54 >
  • arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?ilk defa uptade yapacağım nasıl oldugunu öğrendim gerekli programlarıda bilgisayarıma yükledim.nokia software uptade programını çalıştırıyorum sadece
    ''Starting Apalication'' yazısı çıkıyor.en azında 1 saat bekledim başka bişey olmuyor.programı yanlış mı yukledim diye defalarca kaldırdım ve defalarca yukledim ama hep aynı.ne yapmalıyım?

• @ByKocak dostum böyle bir durum bende de olmuştu.PC'ye format çekmiştim sorun hallolmuştu.Telefonunun modelini bilmiyorum ancak N70 ise kesinlikle son versiyonu yükleme derim.Çünkü resim kalitesi tamamen bozulmuş:Kolay gelsin
  • Bende şimdi N80 nin versiyonunu yükselttim. Hiç bir sorun çıkmadı ve türkçe. İlk başta cable driver falan bişiler hata werdi yüklenmedi ama pc suiti kaldırıp sadece şu türkçe updater ı yükledim we oldu. Sorunsuz bi şekilde kullanıorum şu anda...

Selam ve duâ ile...
  • arkadaslar 3250 ıle ılgılı lınkler calısmıyor yardım lutfennn
  • Herhangi bir model için NSU'yu (Nokia Software Updater) indir. Gerisini o halleder.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.