Şimdi Ara

NOKIA E72 SÜRÜM GÜNCELLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
46.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar az önce cihazın sürümünü güncelledim. İşlemler yaklaşık 1 saat kadar sürdü. Güncelleme için öncelikle Nokia Software Updater'ı indirmeniz gerekiyor. Sonra güncelleme var mı diye denetliyor falan filan. İşlemler bittikten sonra ilk kontrol ettiğim şey rehber bilgileri falandı. Hepsi yerinde duruyor umarım telefon numaraları birbirine falan karışmamıştır.Varsayılan ayarlara da geri dönmemiş olması güzel bişey yani tema, duvar kağıdı herşey en son haliyle. Ayrcıa ek programlar da yüklenmiş: Ovi Senkronizasyon, Advanced Communication Manager, Smart Connect ve Adobe. Ovi Senk. senkronize etmeyi sağlıyor, Ad.Com.Man. ise çağrı filtreleme yapıyor, Adobe Reader bildiğiniz birşey zaten, Smart Connecti anlamadım daha. Kötü yanları ise en azından bana göre kötü: Menü geçişleri, menü açılışında falan animasyonlar ortadan kalkmış E71 gibi olmuş ama performansta bir sorun yok gayet güzel işliyor. Şimdilik bu kadar E72 kullanan diğer arkadaşlar da eğer güncellemişse bu konu üzerinde fikirlerini paylaşabilirler ve ben de sorunlarınız olursa elimden geldiğince yardım ederim. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum:...Menü geçişleri, menü açılışında falan animasyonlar ortadan kalkmış E71 gibi olmuş... demiştim ancak küçücük bir ayarla düzeltiliyor. Kontrol Paneli>Temalar>Genel burdan geçerli temada Seçenekler>Tema Efektleri>Açık dedikten sonra normal haline dönüyo animasyonlar,efektler falan geliyor. Allahtan hemen düzelttim yoksa mahçup olurdum valla.

Orijinalden alıntı: cartographer

Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum:...Menü geçişleri, menü açılışında falan animasyonlar ortadan kalkmış E71 gibi olmuş... demiştim ancak küçücük bir ayarla düzeltiliyor. Kontrol Paneli>Temalar>Genel burdan geçerli temada Seçenekler>Tema Efektleri>Açık dedikten sonra normal haline dönüyo animasyonlar,efektler falan geliyor. Allahtan hemen düzelttim yoksa mahçup olurdum valla.
    Yeni güncellemeyle telefon çok hızlandı.
    Yaklaşık 4-5 gün oldu güncelleyeli,hiç takılma donma yaşamadım.
    Benim en beğendiğim özelliği;kendi browser inin hızlanması.internette dolaşmak çok zevkli hale geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Benim en beğendiğim özelliği;kendi browser inin hızlanması.internette dolaşmak çok zevkli hale geldi.

Evet S60 tarayıcı bende de farketti.

quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Evet S60 tarayıcı bende de farketti.

Alıntıları Göster
    cihaz uzerinden 13mb 2-3 dakikada guncelleyebilirsin. 3.5g olunca bu biraz daha kisa suruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: meta7

cihaz uzerinden 13mb 2-3 dakikada guncelleyebilirsin. 3.5g olunca bu biraz daha kisa suruyor.

Alıntıları Göster
    bende de E71 var fakat güncelleme konusunda biraz tereddütlüyüm, bikaç kişi dil problemi yaşamış sanırım güncelledikten sonra. ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: hertha4life

bende de E71 var fakat güncelleme konusunda biraz tereddütlüyüm, bikaç kişi dil problemi yaşamış sanırım güncelledikten sonra. ne yapmalıyım?

Alıntıları Göster
    ben güncelleme yapamıyorum malesef, bendeki Turkcell zodium black, product code 0591602. Product code'u değiştirmeden güncelleme bulamıyor, değiştirip Turkey Black yapınca da güncellemeyi buluyor, son sürün pc suit ve NSU kurulu olduğu halde, 208 MB güncellemeyi çekiyor, telefon açılıp kapanıyor durmadan son 15 dakikada. Çözüm bulamadım bir türlü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5800 v52 Orjinal Yazılım
    16 yıl önce açıldı
    nokia lumia 620 imei değiştirme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamnightrider

ben güncelleme yapamıyorum malesef, bendeki Turkcell zodium black, product code 0591602. Product code'u değiştirmeden güncelleme bulamıyor, değiştirip Turkey Black yapınca da güncellemeyi buluyor, son sürün pc suit ve NSU kurulu olduğu halde, 208 MB güncellemeyi çekiyor, telefon açılıp kapanıyor durmadan son 15 dakikada. Çözüm bulamadım bir türlü

Alıntıları Göster
    bu yazılım berbat.artık hacklanmıyor artı,web tarayıcısı donuyor kitleniyor ve kapatıyor

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum:...Menü geçişleri, menü açılışında falan animasyonlar ortadan kalkmış E71 gibi olmuş... demiştim ancak küçücük bir ayarla düzeltiliyor. Kontrol Paneli>Temalar>Genel burdan geçerli temada Seçenekler>Tema Efektleri>Açık dedikten sonra normal haline dönüyo animasyonlar,efektler falan geliyor. Allahtan hemen düzelttim yoksa mahçup olurdum valla.

Teşekkürler bende bunu arıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana1912

quote:

Rica ederim =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana1912

quote:

Rica ederim =)

Alıntıları Göster
    Yeni güncellemden sonra fark ettiğim eksiler:
    1) Kamera çekim sesini kapatatılamıyor,
    2) Rehberden birden çok numara olan kartvizit için varsayılan tanımlaması yapmış olmama rağmen, isim üzerinde arama tuşuna bastığımda numaralar tekrar çıkıyor ve seçim yapmak gerekiyor. Oysa direkt isim üzerindeyken arama tuşuyla varsayılanı kendisi arıyordu.
    3) Nette geri tuşuna basınca geri sayfaya gitmiyor, tekrar yön tuşuna basmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

2) Rehberden birden çok numara olan kartvizit için varsayılan tanımlaması yapmış olmama rağmen, isim üzerinde arama tuşuna bastığımda numaralar tekrar çıkıyor ve seçim yapmak gerekiyor. Oysa direkt isim üzerindeyken arama tuşuyla varsayılanı kendisi arıyordu.
    3) Nette geri tuşuna basınca geri sayfaya gitmiyor, tekrar yön tuşuna basmak gerekiyor.

Kamerayı biliyorum da netteyken geri tuşuna basınca hep öyle oluyodu ya?

quote:

Kamerayı biliyorum da netteyken geri tuşuna basınca hep öyle oluyodu ya?

Alıntıları Göster
    Valla bana öyle değilmiş gibi geldi. Geri tuşu ile direkt bir öceki sayfaya getiriyordu, onaylayınca da açıyordu....
    Bu keyfe keder ama diğer ikisi benim için önemli bir eksiklik...:(

• quote:

Valla bana öyle değilmiş gibi geldi. Geri tuşu ile direkt bir öceki sayfaya getiriyordu, onaylayınca da açıyordu....

Alıntıları Göster
    Smartconnect' i (SC) e71 de kullanıyordum. Zaman zaman donmasına rağmen güzeldi. Bir bağlantı tanımlıyorsun, diğer turkcell internet, ev wifi, iş wifi bağlantılarının hepsini kapsıyordu. Aralarında öncelik sıralaması yapıyordum. Mailleri otomatik kontrol edeceği zaman öncelik sırasına göre bağlantıları tarayıp öncelikli olana bağlanıyordu. Böylece evde işde turkcell kotasını yemiyordu. E72 de bu önceliklendirme zaten var. Üzerine bu program ne işe yarayacak anlamadım. Zaten çalıştırınca saçmaladı. Bana mevcut e72 hedefler altındaki bağlantı önceliklendirme sistemi ile uyumsuz ve gereksiz gibi geldi.

• quote:

Peki 3 tuşuna basınca ne yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 1 Haziran 2010; 23:00:26 >
  • quote:

3 tuşu otomatik bir geri sayfaya götürüyor. Benim çözemediğim bir şey daha var aslında. Açık olan iki pencere arasında geçiş nasıl yapılıyor. N serisinde 5 tuşuydu galiba ama bunda bulamadım...
    Arkadaşlar merhaba. Ben 3 hafta önce e72 aldım. Gelen arama olduğu zaman yes e konuşmaya başladıktan sonra ekranda halen arıyan kimse onun ismi çıkıyo ve hala arıyo yazıyor. Ekranda donma oluyo anlayacağınız. Güncellemede yaptım ama halen sorun devam ediyo. Bu problemi yaşayan kimse varmı acaba? Ama bu olay sürekli olan bişey değil. Kafasına göre yapıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfrire -- 17 Haziran 2010; 23:25:27 >

Orijinalden alıntı: redfrire

Arkadaşlar merhaba. Ben 3 hafta önce e72 aldım. Gelen arama olduğu zaman yes e konuşmaya başladıktan sonra ekranda halen arıyan kimse onun ismi çıkıyo ve hala arıyo yazıyor. Ekranda donma oluyo anlayacağınız. Güncellemede yaptım ama halen sorun devam ediyo. Bu problemi yaşayan kimse varmı acaba? Ama bu olay sürekli olan bişey değil. Kafasına göre yapıyo.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende vardı,sorun gün geçtikçe arttı ve resetlemeye başladı.ben arama yaptığımdada aynı şeyleri yapmaya başladı.cazır cuzur sesler gelmeye başladı.ve hiç telle görüşme yapamaz hale geldi ve asıl olay 4. ayında arama geldi ve tel tamamen sustu.bu arada bu yüzden 2 kere servise gitmişti.şimdi 3 haftadır hala servise.yaptıkları şey yazılım atmak.aynı sorun yine olacak ama.düzelmiyor.en sonunda iadesini isteyecem.burnumdan geldi artık

• beyler E72-1 031.023 versiyona çevirdim bunu eski orjinal ilk aldığım versiyona çevirmek istiyorum acill yardım edermisiniz

Orijinalden alıntı: dimont

beyler E72-1 031.023 versiyona çevirdim bunu eski orjinal ilk aldığım versiyona çevirmek istiyorum acill yardım edermisiniz
    Geri dönmez.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.