Şimdi Ara

NOKIA E72 SÜRÜM GÜNCELLEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
46.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar nokıa e 72 kullanıyorum 2 gün önce yeni sürüm cıktını ogrendım ve surumunu guncelledım fakat guncelleme yaptıktan sorna navıgasyonu actıgımda harıta gorunmuyo ekran bos cıkıyo bunun ıcın ne yapa bılırım yardımcı oılursanız sevınırım nokıa destek hattını aradaım fakat yenı surumun tam yuklenmedını soledı.yenı surumu tekrara nasıl yukleye bılırım yardımcı olursanız sevınırım

Orijinalden alıntı: acar_68

arkadaslar nokıa e 72 kullanıyorum 2 gün önce yeni sürüm cıktını ogrendım ve surumunu guncelledım fakat guncelleme yaptıktan sorna navıgasyonu actıgımda harıta gorunmuyo ekran bos cıkıyo bunun ıcın ne yapa bılırım yardımcı oılursanız sevınırım nokıa destek hattını aradaım fakat yenı surumun tam yuklenmedını soledı.yenı surumu tekrara nasıl yukleye bılırım yardımcı olursanız sevınırım

ÖNCE Bİ OVİ SUİTLE HARİTALARI YENİDEN YÜKLE.ORADAKİ TALİMATLARI İZLE ÇOK KOLAY.YİNE OLMADIYSA OVİ SUİTLE YAZILIM GÜNCELLEMEDEN TEKRAR YAZILIMI YENİDEN YÜKLE.TÜRKÇE KURULUMU KOLAY

indir
    ovi suit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 17 Temmuz 2011; 13:48:43 >

• Arkadaşlar, nokia nın kendi sitesinden baktığımda versiyon 71.005 ın cıktıgını gordum. telefonumu hemen pc bagladım guncellemeyı yuklemek için ama yeni bir guncelleme bulunmamaktadır uyarısı verdı. daha sonra telefon ıcındeki SW guncelleme bolumunden baktım ordada guncellemeyle ılgılı bırseyler cıkmadı. son care olarak *#0000# gırıp guncellemelerı kontrol et dedım. guncellme bılgısı bulunmamaktadr dedı.
    bu cihazı nasıl guncelleyebılırım. bı fıkrı yada bılgısı olan varmı?

Orijinalden alıntı: ravenswordsman

Arkadaşlar, nokia nın kendi sitesinden baktığımda versiyon 71.005 ın cıktıgını gordum. telefonumu hemen pc bagladım guncellemeyı yuklemek için ama yeni bir guncelleme bulunmamaktadır uyarısı verdı. daha sonra telefon ıcındeki SW guncelleme bolumunden baktım ordada guncellemeyle ılgılı bırseyler cıkmadı. son care olarak *#0000# gırıp guncellemelerı kontrol et dedım. guncellme bılgısı bulunmamaktadr dedı.

telin dil kodu farklı,önce değiştir sonra yeniden yükle.
    buradaki talimatları uygula
    DİL KODU DEĞİŞTİRME VE FLASH ATMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 19 Temmuz 2011; 18:02:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acar_68

arkadaslar nokıa e 72 kullanıyorum 2 gün önce yeni sürüm cıktını ogrendım ve surumunu guncelledım fakat guncelleme yaptıktan sorna navıgasyonu actıgımda harıta gorunmuyo ekran bos cıkıyo bunun ıcın ne yapa bılırım yardımcı oılursanız sevınırım nokıa destek hattını aradaım fakat yenı surumun tam yuklenmedını soledı.yenı surumu tekrara nasıl yukleye bılırım yardımcı olursanız sevınırım

tl ınternete gırıyorum tl guncelleyebılırmıyım bu sekılde ?

Orijinalden alıntı: ravenswordsman

Arkadaşlar, nokia nın kendi sitesinden baktığımda versiyon 71.005 ın cıktıgını gordum. telefonumu hemen pc bagladım guncellemeyı yuklemek için ama yeni bir guncelleme bulunmamaktadır uyarısı verdı. daha sonra telefon ıcındeki SW guncelleme bolumunden baktım ordada guncellemeyle ılgılı bırseyler cıkmadı. son care olarak *#0000# gırıp guncellemelerı kontrol et dedım. guncellme bılgısı bulunmamaktadr dedı.

71.oo5 mi

bi yanlışlık olmasın
  • arkadaşlar e72 aldım 20 gün kadar sorunsuz olarak youtube dan videoları izledim. internete girdiğimde youtube da videoya tıklıyorum video oynatma penceresi geliyor ancak süre 00.00 olarak geliyor. ideo penceresi simsiyah. görsel olarak play ekran büyütme butonları geliyor fakat video gelmiyor. flash player ı güncelleyebileceğim söylendi fakat nerden yapabilirim bunu ?

Orijinalden alıntı: immeLmann

arkadaşlar e72 aldım 20 gün kadar sorunsuz olarak youtube dan videoları izledim. internete girdiğimde youtube da videoya tıklıyorum video oynatma penceresi geliyor ancak süre 00.00 olarak geliyor. ideo penceresi simsiyah. görsel olarak play ekran büyütme butonları geliyor fakat video gelmiyor. flash player ı güncelleyebileceğim söylendi fakat nerden yapabilirim bunu ?

Senin sorununu bende yasadım ben videonun aşltındaki smart player a bastım (mavi renkte yazar) ona tıkla sonra video baska şekilde oynatır yani telefonun video oynatıcısı ile oynatır o zaman daha kolay ve hızlı oynatır donma olmaz görüntü kare kare ıolur biraz okadar bu şekilde galeriyede videonun linkini kaydedebilirsin

• sometimes you just have to do things the hard way
  • arkadaşım bende E72 kullanıcısıyım . telefonumu elıme alıp YILDIZ+KARE+0000+KARE yapıyorum secenekler son gücellemeleri kontrol et diyorum evimdeki kablosuz modeme baglanıyorum ve dosyaları ındırıyo ama öle 1 saat kadar uzun süren bi işelm olmuyor. hemen indiriyo ve yüklüyo . sence güncelndimi telefonum yoksa senınkı gıbı pcsuitenmi guncellıyım ? [quote

NOKIA E72 SÜRÜM GÜNCELLEME

• ben de indirdim yeni sürümü. indikten sonra kurması yaklaşık 1-2 dk sürdü. sonra alet kendini kapatıp açtı. o kadar.. çok uzun sürmedi acıkcası.
    jetta 1.6 TDİ 140 BG confort / HP G62 İ7 PC / E72 / Z5500 / insignia 2.0 TDİ COSMO 160 BG
  • merhaba bende bir şey sormak istiyorum umarım cevaplayan arkadaşlar olur benimde e72 telefonum var ve radyo dinlerken sesi kısamıyorum servişse gitti program atılması gerekiyormus acaba aben güncelleme yapsam düzelirmi ve servisin dediği program güncellenmenin dısında bir olaymı cevaplarsanız sevinirim normalde ses açılıp kapanıyor ama radyoda ses acılıyor ama kısılmıyor delircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noldu bu nokiyaya , internetten yok oldu. yeni telefonda cikarmiyor, guncellemede yapamiyorum

Orijinalden alıntı: otuz3

noldu bu nokiyaya , internetten yok oldu. yeni telefonda cikarmiyor, guncellemede yapamiyorum

Nokia'nın cep telefonu kısmı Microsoft'a satıldığı için eski telefonlara yeni güncelleme çıkmıyor bildiğim kadarıyla. Direk telefondan kontrol et sürümü ama güncelleme geldiğini pek zannetmiyorum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.