Şimdi Ara

NOKIA E72 SÜRÜM GÜNCELLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
46.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yani geri dönmez o zaman facebooka nasıl giricem ben Girdiğimde Invalid API key yazıyor. İlk aldığımda telefonu giriyordu. Ovi mağzayada giremiyorum Ovi Files e de Yardımcı olurmusunuz ?

Orijinalden alıntı: gokmay

Yeni güncellemden sonra fark ettiğim eksiler:
    1) Kamera çekim sesini kapatatılamıyor,
    2) Rehberden birden çok numara olan kartvizit için varsayılan tanımlaması yapmış olmama rağmen, isim üzerinde arama tuşuna bastığımda numaralar tekrar çıkıyor ve seçim yapmak gerekiyor. Oysa direkt isim üzerindeyken arama tuşuyla varsayılanı kendisi arıyordu.
    3) Nette geri tuşuna basınca geri sayfaya gitmiyor, tekrar yön tuşuna basmak gerekiyor.

kamera sesi normalde nasıl kapatılıyor yardım edebilir misin
  • Nokia E72 telefonumda mesajlarda saat sorunum var.kış saati olayına geçtikten sonra,şöyle ki saat 2 de gelen bir mesaj saat 7 de gelmiş gibi görünüyor,o mesajdan sonra gelen mesajlar saat 7 deki mesajdan önce geldiği için o mesajın altında kalıyor ve bu durum benim sinirlerimi bozuyor.bir önerisi olan var mı acaba? güncelleme de yaptım hala aynı. :/

Orijinalden alıntı: gokmay

Yeni güncellemden sonra fark ettiğim eksiler:
    1) Kamera çekim sesini kapatatılamıyor,
    2) Rehberden birden çok numara olan kartvizit için varsayılan tanımlaması yapmış olmama rağmen, isim üzerinde arama tuşuna bastığımda numaralar tekrar çıkıyor ve seçim yapmak gerekiyor. Oysa direkt isim üzerindeyken arama tuşuyla varsayılanı kendisi arıyordu.
    3) Nette geri tuşuna basınca geri sayfaya gitmiyor, tekrar yön tuşuna basmak gerekiyor.

ben v31 kullanıyorum ama bende sesi kapatamıyorum? nasıl kapanıyor ayarlarda yok çünkü. sessizdede foto çekince ses çıkıyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 15 Kasım 2010; 1:20:44 >

Orijinalden alıntı: karaca209

Nokia E72 telefonumda mesajlarda saat sorunum var.kış saati olayına geçtikten sonra,şöyle ki saat 2 de gelen bir mesaj saat 7 de gelmiş gibi görünüyor,o mesajdan sonra gelen mesajlar saat 7 deki mesajdan önce geldiği için o mesajın altında kalıyor ve bu durum benim sinirlerimi bozuyor.bir önerisi olan var mı acaba? güncelleme de yaptım hala aynı. :/

Avea kullananlarda böyle bir şikayet var diye okumuştum. Sizin hattınız Avea mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 15 Kasım 2010; 1:20:28 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 15 Kasım 2010; 1:21:29 >

cihazımla ilgili birkaç sorunum var yardımcı olabilirseniz çok makbule geçicek ..

1.Cihaz yazılım sürümüm 022,007 olduğu halde (ki yüksek ihtimalle ilk yazılımıdır bu henüz güncelleme yapamadım) nokia sofware updater ile güncellemeleri kontrol ettiğimde zaten en güncel versiyonu kullanıyorsunuz yeniden yüklemek istemisiniz tarzında bir yazı çıkıyor..

2.2-3 gün önce arkadaşıma aldı e72 haliyle benden yardım istedi ve ben kendi telefonumda yapamadığım herşeyi o telefonda yapabildim (misal e-posta ayarı)
    Mevcud yazılım ile mail hiç kullanamadım , internet paketimde var şifre yi geçtikten sonra mailiniz yapılandırılıyor yazıyor bir süre bekledikten sonra ise hiç hata vermeden başa dönüyor ..

3. bu cihazı alırken iphone 3gs 16gb alıcaktım ama dokunmatik muhabbetinden dolayı çekinmiştim , geçen hafta boyunca eşiminin iphone unu kullandım sinir oluyorum şu nokia ya verdiğim paraya ..

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoQnaD

Selamlar

cihazımla ilgili birkaç sorunum var yardımcı olabilirseniz çok makbule geçicek ..

1.Cihaz yazılım sürümüm 022,007 olduğu halde (ki yüksek ihtimalle ilk yazılımıdır bu henüz güncelleme yapamadım) nokia sofware updater ile güncellemeleri kontrol ettiğimde zaten en güncel versiyonu kullanıyorsunuz yeniden yüklemek istemisiniz tarzında bir yazı çıkıyor..

2.2-3 gün önce arkadaşıma aldı e72 haliyle benden yardım istedi ve ben kendi telefonumda yapamadığım herşeyi o telefonda yapabildim (misal e-posta ayarı)
    Mevcud yazılım ile mail hiç kullanamadım , internet paketimde var şifre yi geçtikten sonra mailiniz yapılandırılıyor yazıyor bir süre bekledikten sonra ise hiç hata vermeden başa dönüyor ..

3. bu cihazı alırken iphone 3gs 16gb alıcaktım ama dokunmatik muhabbetinden dolayı çekinmiştim , geçen hafta boyunca eşiminin iphone unu kullandım sinir oluyorum şu nokia ya verdiğim paraya ..

Yanlış hatırlamıyorsam email kurarken bir aşamada wireless bağlantısı istiyordu. O yüzden cihazınızdan kurulamıyor olabilir. Geçen hafta eşimin e71 de epostaları kurarken başıma geldi. Eve gidip wireless bağlayınca halloldu.

• hocam bende versıyon guncellettım ama sımdıde harıtada uyduyu göremıyorum gps yok :S bunu cözebılen yada ayarlarını bılen varmı?
  • bu mesajlardaki saat sorunu bendede var avea kullanıorm ama aveayla alakası yok bnm arkadasımdada aynı telefon ve avea var onda sorun yok yazılımsal bir sorunda deqil cunku son guncellemeleride yaptım 0 cihaz talep edicem alalı daha 15 qün oldu 1-2 ay bekliceqimi bilsemde beklicem inatım inat .Örneqin 5 mesajın 1-2 tanesi telefon saatinin 1 saat oncesini gösterior saat 15:00 ise 14:00 qibi
  • yeni sürümü bende dün güncelledim bana göre artılarıda var eksileride var artı olarak bi önceki sürümde java uygulamaların çalışması için dili ingilizce yapmak gerekiyordu bunda o sorunu çözmüşler. ama en sevmediğim değişiklikte birisi msj attığında yada aradığında o msjın kimden olduğu ve numarası ekranda direk çıkıyodu bu yeni sürümde o kalkmış. ve bi arkadaş yazmış oraya arama geldiğinde donmalar oluyo ve açtığım halde arıyo gibi gözüktüğünü söylemiş aynı sorun bende de var ve yeni yeni olmaya başladı bu sorun çok sinir bozucu yeni yazılımdan sonrada bi düzelme olmadı o sorunda.
  • son sürümü kurdum cihaz daha çok donmaya başladı hadi onu geçtim navigasyon güzelce çalışmasına karşın foursquare kullananlara ızdırap yaşatıyor. program bilindiği üzere navigasyon aracılığıyla yer tespiti yapıp bunu sosyal ağlarda paylaşmaya yarıyor. fakat yeni sürümle birlikte program yer tespiti yapamıyor. silip kurulmasına rağmen düzelmiyor. çözümünü bilen ya da format atmadan versiyon düşürmeyi bilen vs var ise yardım ederse cok sevinirim.
    İsmimiz=güvencemiz;)
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım telefonu birisi ararken zil sesi müziğinin sesi düşüyo yükseliyo boğuklarşı yo ona nasıl bir çözüm bulabiliriz yardım edermisiniz

• sometimes you just have to do things the hard way
  • arkadaşlar 2 gün önce tlfnumun yeni sürürmünü yükledim fakat navigasyon haritalarını yukledım halde harıta cıkmıyo nokıa destek hattını aradım yeni güncelleme tam yüklenmemiştir diyo yeni sürümü tekrar nasıl yükleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim
    NOT:
    yazılım sürürmü
    071.004
    özel sürüm
    071.004c00.01
    tür
    rm-530
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.