Şimdi Ara

Nokia E7 vs. Apple İphone 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar bu ara baya arada kaldım. Telefonumu sattım. 2 Telefon arasında kaldım.

Son kullandığım 5 model
    ...
    Nokia N79
    Nokia N97
    Xperia X10i
    İphone 3Gs
    İphone 3G

Şimdi ise klafamı kurcalıyan 2 model var. Nokia e7 ve İp4

1000 lira kadar param var . Başka model düşünmüyorum. .İp4 alırsam mecmur yurtdışı ve garantisiz alıcam. Fakat hepsiburadada kampanya var nokia e7 1.058 TL Garantili ve sıfır. ip4 ün dokunmatiği ve hızı hoşuma gidiyor. Kız arkadasmda var arada bir kullanıyorum ve telefon gerçekten güzel. Hala msjda biraz problem yaşıyorm. Öte yandan n97 tecrübem olduğu için e7 dikkatimi çekiyor. Hızı konusunda bir bilgim yok . Siz ne tavsiye edersiniz ? Yardımlar için şimdiden Teşkkürler.

• ıphone 4 tabiki sorman hata.
  • kahkihkohkoh komik misin la tabiki ip4 :D
  • Bambaşka bir deneyim istiyorsan bence N9'a bak. Hız ve stabilite harika harmanlanmış. Hiç E7'ye falan bakma.
  • Düşünmeden ip4 derim
  • desire z al daha iyi pahalıyken indirim yapılmasına aldanma.

ama birde şu var her türlü telefonu denemişsin x10i deneyip 3gs deneyip neyi kullanacağına karar verememişsin.

Optimus 3d almaya çalış derim en farklı deneyimi o yaşatacaktır.
  • iki telefon arasında bayağı bir ücret farkı yok mu? yoksa ben iphone 4'ün fiyatınımı bilmiyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    iPhone Se 2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_n0507

iki telefon arasında bayağı bir ücret farkı yok mu? yoksa ben iphone 4'ün fiyatınımı bilmiyorum?

Iphone 4 yurtdışı garantisiz olacak.
  • başka telefon düşünmüyorum demiş başka cihaz öneriyorsunuz hala
    ip4 yurtdışıysa
    E7 al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzaade

başka telefon düşünmüyorum demiş başka cihaz öneriyorsunuz hala
    ip4 yurtdışıysa
    E7 al derim.

Saolun hocam yorum için.

Arkadaşlar yorumlar için tşk ederim. İp4 ün garantisi yok ve ikinci el alabilirim. Normalde e7 nin klawyesi çok kullanışlı. sıfır ve garantili olucak. Bu ip4 ün dez avantajı beni e7ye sürüklüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 18 Kasım 2011; 22:25:05 >
  • iphone 4 tabiki , e7 o fiyatı hak etmiyor kamerada otofokus yok işlemcisi düşük arm 11 kullanıyo tavsiye etmem
  • iphone u ikinci el alsanda satarken emin ol e7 de daha fazla para kaybetceksin
  • E7 hariç geriye kalan hepsi :)
  • e7 ye hiç bulaşma bence..
    bu iki telefon arasında tabiki ip4..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.