Şimdi Ara

Nokia E7 'QWERTY Klavye, 4' Amoled ekran ve fazlası' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
27.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İncelemede nedense telefonun boyutuna ve ağırlığına takmış durumdalar. Acaba 4.3'' ekranlı telefonlar bundan daha mı hafif veya daha mı küçük? Bazı şeyleri Nokia yapınca kötü oluyor. Ayrıca telefonun tasarımı eleştirilebilecek son noktası. Eliniz küçükse başka telefon kullanırsınız olur biter. Bana ise hangi ekran olursa olsun telefon büyük gelmiyor çünkü elim oldukça büyük. Hem de şu ana kadar 4.3'' ekranlar dahil cebe girmeyen hiçbir telefon görmedim. Kaldı ki bu cihazlar üst seviye herhalde 1100 boyutunda olmasını bekliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

680 mhz islemci, 256 mb ram... baska sorum yok...

Zaten Nokia'nın tüm Akıll(geri zekalı) telefonları aynı donanıma sahip sadece kasa değişik Nokia böyledevam etsin yakında iflas bayrağını çeker bizde kurtuluruz boşuna incelenip zaman kaybettiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardus Linux -- 1 Mayıs 2011; 1:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

quote:

Zaten Nokia'nın tüm Akıll(geri zekalı) telefonları aynı donanıma sahip sadece kasa değişik, Nokia böyle devam etsin yakında iflas bayrağını çeker bizde kurtuluruz boşuna incelenip zaman kaybettiriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

İncelemede nedense telefonun boyutuna ve ağırlığına takmış durumdalar. Acaba 4.3'' ekranlı telefonlar bundan daha mı hafif veya daha mı küçük? Bazı şeyleri Nokia yapınca kötü oluyor. Ayrıca telefonun tasarımı eleştirilebilecek son noktası. Eliniz küçükse başka telefon kullanırsınız olur biter. Bana ise hangi ekran olursa olsun telefon büyük gelmiyor çünkü elim oldukça büyük. Hem de şu ana kadar 4.3'' ekranlar dahil cebe girmeyen hiçbir telefon görmedim. Kaldı ki bu cihazlar üst seviye herhalde 1100 boyutunda olmasını bekliyorsunuz.

katılıyorum karizma bir telefon olmuş.neden eleştirilmiş bende anlamadım.4 inç ekran işte geniş geniş.

quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

quote:

Zaten Nokia'nın tüm Akıll(geri zekalı) telefonları aynı donanıma sahip sadece kasa değişik Nokia böyledevam etsin yakında iflas bayrağını çeker bizde kurtuluruz boşuna incelenip zaman kaybettiriyor...

senden akıllı olduğu kesin xd
    quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

n8'imi cebimden çıkartmak için ayağa kalkmak zorunda kalıyorken bunu düşünmek bile istemiyorum

hip-hop pantolon giyersen sorun çözülür :X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 1 Mayıs 2011; 4:53:12 >

• tasarımını sevmiştim ama özellikler ı-ıh
  • AF ekleyip e8 diye satarlar..
  • Nokia nin CEO suna attigim maile cevap geldi. Mailde e8 i nasil hangi donanimla cikartcaksiniz diye sordum.e7 e AF + symbian 4 + seklini degistirip piyasaya surceklermis

n9 hakinda da bilgi verdi. 2013de cikartacaklarmis. 14 mp AF SIZ KAmera 4.3'' amoled 640x360 256 mb ram. Arm 11 720 mhz cpu + symbian 5 le piyasaya bomba gibi geri doneceklerini yazmislar =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt
    Nokia nin CEO suna attigim maile cevap geldi. Mailde e8 i nasil hangi donanimla cikartcaksiniz diye sordum.e7 e AF + symbian 4 + seklini degistirip piyasaya surceklermis

n9 hakinda da bilgi verdi. 2013de cikartacaklarmis. 14 mp AF SIZ KAmera 4.3'' amoled 640x360 256 mb ram. Arm 11 720 mhz cpu + symbian 5 le piyasaya bomba gibi geri doneceklerini yazmislar =)

yuhh artik diyorum
    donanim fakiri nokya :)

• quote:

Nokia nin CEO suna attigim maile cevap geldi. Mailde e8 i nasil hangi donanimla cikartcaksiniz diye sordum.e7 e AF + symbian 4 + seklini degistirip piyasaya surceklermis

Alanı linç ederler bence

• quote:

Ufak at biraz nokia winphone7 ile devam etcek en azından günümüz teknolojilerine yetişecek diye düşünüyorum.ilk seri telefonlar w7 ve w8 olacakmış.symbian a yavaş diyenleri anlamıyorum.daha symbianın 256mb ram 680mhz işlemciyle kullananların çoğu hızı iyi diyolarsa acaba 1gb ram ve tegra 2 işlemcili bir donnaımlada hala yavaş diyebilecek varmı?
    bütün bunların yanında eleştirilecek elbette kısımları var nokianın
    n73 teki ram sıkıntısı n95 deki ram sıkıntısı n97 deki ram sıkıntısı vs.sybianın neden yavaş olduğu belli zaten ama bu donanım kısıtlaması yüzünden.
    şunu da belirtmek isterim symbian en hızlı demiyorum hatta belki hız olarak biçok işletim sisteminden daha yavaş olabilir.ancak "çok yavaş" "kağnı gibi" yorumlara gülüyorum sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Ufak at biraz nokia winphone7 ile devam etcek en azından günümüz teknolojilerine yetişecek diye düşünüyorum.ilk seri telefonlar w7 ve w8 olacakmış.symbian a yavaş diyenleri anlamıyorum.daha symbianın 256mb ram 680mhz işlemciyle kullananların çoğu hızı iyi diyolarsa acaba 1gb ram ve tegra 2 işlemcili bir donnaımlada hala yavaş diyebilecek varmı?
    n73 teki ram sıkıntısı n95 deki ram sıkıntısı n97 deki ram sıkıntısı vs.sybianın neden yavaş olduğu belli zaten ama bu donanım kısıtlaması yüzünden.
    şunu da belirtmek isterim symbian en hızlı demiyorum hatta belki hız olarak biçok işletim sisteminden daha yavaş olabilir.ancak "çok yavaş" "kağnı gibi" yorumlara gülüyorum sadece...

windows mobile deneyiminiz nedir? w8 i de ilk kez siz acikladiniz sanirim. w8 nedir?

wp7 ile urecticilerin standardini mikrosoft belirledi. daha onceki wm ler gibi serbest birakilsaydi, kesinlikle uyduruk nokya 2005 veya 2006 donanimlariyla uretim yapardi. 64/128 - 205 mhz - qvga - 2.6"
    yapacagi en ust duzey cihaz olurdu.

koru korune nokya yi savunmaktan vazgecin. gudubet bir kariya rengarenk donlar giydirilmis gibi bir marka nokya...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 1 Mayıs 2011; 11:37:00 >
  • quote:

quote:

Nokia nin CEO sunun mailini bulucamda cevap yazacakta bana yatirim yapacagi telefonlari aciklicak. Geyik olsun diye yazdigim seyleri ciddiye alip boyle cevap yazman ilginc.

sanirim nokia nin CEO SU Sensin. ben yanlis kisiye mail atmisim. w8 i bende ilk defa duydum. w8 nedir sayin CEO aciklarmisin?

savundugun markaya kimse kotu demiyor.yillarsa nokia kullandim. 5sene symbian kullandim. 5sene kullandigim seyden artik sikildim. simdi cikarmis oldugu amiral gemisini ele alalim. n8
    symbian a 2 sey ekleyip piyasaya surmusler. tam olarak hazir bile degildi isletim sistemi. cpu sunu ele alalim. cift cekirdekli islemciler cikmaya baslamisken 680 mhz cpu ne? kamera 12 mp ama cpu nedeniyle 25 fpsde video cekiyor. nasil bi tezatlik bu? ram i hic soylemiyorm. n8i daha fazla elestirmicem.

yeni cikan amiRale gecelim. e7
    4'' ekran 640 x 360
    8mp kamera AF yok. 5800 bile af varken amiralde nasil olmaz.
    cpuya gelelim c6 ayni cpu arm 11
    isletim sistemine dicek yok.
    biz markanin yaptiklarini elestiriyoruz burda. yazdiklarinada saygi duyuyoruz. sanirim nokia n var =))

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

quote:

windows mobile deneyiminiz nedir? w8 i de ilk kez siz acikladiniz sanirim. w8 nedir?

wp7 ile urecticilerin standardini mikrosoft belirledi. daha onceki wm ler gibi serbest birakilsaydi, kesinlikle uyduruk nokya 2005 veya 2006 donanimlariyla uretim yapardi. 64/128 - 205 mhz - qvga - 2.6"
    yapacagi en ust duzey cihaz olurdu.

koru korune nokya yi savunmaktan vazgecin. gudubet bir kariya rengarenk donlar giydirilmis gibi bir marka nokya...

wp7 deneyimim olmadı.ayrıca nokiayı da savunmuyorum.ama iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.
    w8 hatta w7 winphone7 işletim sistemleri barındıracak.googleye w8 yazmak çok zor değil :)
    "körü körüne" demişsin ama 6 senelik symbian deneyimim var.hep symbian kullandım.
    gerek kullanım kolaylığı olsun gerek 3.parti programlar olsun gayet zengin bir işletim sistemi.
    nokia akıllı telefonların gelişiminde öncülük etmiştir.şu an donnaım olarak geri kalmışsa da gayet yenilikçi bir yaklaşımla bu günleri görmemize vesile olmuştur.
    hatırlayın cep telefonları bilem herkeste yokken program yüklenebilir işletim sistemi ile ön ayak olduğunu.sonrakiler zaten belli.usb bellek çalıştırabilme .otomatik odaklı kameralar. wi-fi, gps vs.
    ayrıca anlaştığı firma sıradan bir firma değil.şu an kullandığın windowsun üreticisi microsoft.
    winphone7 gayet başarılı bir işetim sistemi olucak.heleki neredeyse gelişe gelişe laptop kıvamına gelen mobil donanımları görünce bu kaçınılmaz gibi görünüyor.
    nokia nın küfür edilecek telefonlarıda yok değil.n73 için ngage desteğini çıkaracağını söyleyip sonrada vazcayan bir firmadır aynı zamanda.ayrıca salak salak güncellemeler le işletim sistemini daha da astabil yapmayı da başarmıştır...koyduğu gıdım gıdım ram miktarı yüzünden adeta eli kolu bağlı 1000tl ve üstü telefonlarıda olmuştur.ve asla her modeli gözü kapalı alamayacağınız bir firmadır.hattA ve hatta deri çizme de üretetmiştir zamanında
    androidci İoscular basar şimdi eksileri x)
    Allah bereket versin x))

• quote:

quote:

quote:

Nokia nin CEO sunun mailini bulucamda cevap yazacakta bana yatirim yapacagi telefonlari aciklicak. Geyik olsun diye yazdigim seyleri ciddiye alip boyle cevap yazman ilginc.

sanirim nokia nin CEO SU Sensin. ben yanlis kisiye mail atmisim. w8 i bende ilk defa duydum. w8 nedir sayin CEO aciklarmisin?

savundugun markaya kimse kotu demiyor.yillarsa nokia kullandim. 5sene symbian kullandim. 5sene kullandigim seyden artik sikildim. simdi cikarmis oldugu amiral gemisini ele alalim. n8
    symbian a 2 sey ekleyip piyasaya surmusler. tam olarak hazir bile degildi isletim sistemi. cpu sunu ele alalim. cift cekirdekli islemciler cikmaya baslamisken 680 mhz cpu ne? kamera 12 mp ama cpu nedeniyle 25 fpsde video cekiyor. nasil bi tezatlik bu? ram i hic soylemiyorm. n8i daha fazla elestirmicem.

yeni cikan amiRale gecelim. e7
    4'' ekran 640 x 360
    8mp kamera AF yok. 5800 bile af varken amiralde nasil olmaz.
    cpuya gelelim c6 ayni cpu arm 11
    isletim sistemine dicek yok.
    biz markanin yaptiklarini elestiriyoruz burda. yazdiklarinada saygi duyuyoruz. sanirim nokia n var =))

bi an kendi yazdığınız bilimkurgu mesajınıza inanmış gibi durduğunuz için ciddiye aldım.
    donanım olarak nokianın yerinde sayması (winp7 ile birlikte) zaten nokianın sonu demektir.
    ben şayet şu an telefon alacak olsam tercihim nokia olmazdı.ancak tegra 2li ve 1gb rami olan
    otofokuslu bir kamera ekran çözünürlüğü yüksek, hdmı girişi unutulmamış vs donanımlı ve symbian işletim sistemli bir telefon çıkarırsa başka modellere bakmam bile.
    yazdığınız eleştirelere %100 katılıyorum.
    ama durum şu an böyleyse değişmeyecek diye bir şey yok.e7 gayet güzel bir tasarımı var mesela ama son sürat ilerleyen bir teklojinin çok gerisinde bir telefon artık :S
    1-2 sene önce çıkabilseydi mesela ? hala kötü dermiydin?

• leşşşşşşşşşşşşşşşşş
  • quote:

kamera 12 mp ama cpu nedeniyle 25 fpsde video cekiyor. nasil bi tezatlik bu? ram i hic soylemiyorm. n8i daha fazla elestirmicem.

Kalkıp burada işlemciler hakkında bir şey biliyormuş gibi cahilce yorumlar yapacağına ilk önce işlemciler hakkında bilgi edin. Bir kere ARM 11 işlemcilerin HD video çekme yeteneği yoktur. :) CPU nedeniyle 25@fps'te çekiyormuş hey Allah'ım. Ayrıca RAM olayına hiç değinmiyorum.

İlk önce bilgi sahibi ol ondan sonra gel burda geyiklik yap.
  • Tam türkiye pazarına gore makina klavye takıp yolla türklere nasıl olsa alan cıkar mantıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

kamera 12 mp ama cpu nedeniyle 25 fpsde video cekiyor. nasil bi tezatlik bu? ram i hic soylemiyorm. n8i daha fazla elestirmicem.

Kalkıp burada işlemciler hakkında bir şey biliyormuş gibi cahilce yorumlar yapacağına ilk önce işlemciler hakkında bilgi edin. Bir kere ARM 11 işlemcilerin HD video çekme yeteneği yoktur. :) CPU nedeniyle 25@fps'te çekiyormuş hey Allah'ım. Ayrıca RAM olayına hiç değinmiyorum.

İlk önce bilgi sahibi ol ondan sonra gel burda geyiklik yap.

N8 im olmadigi icin arm 11 cpu lari arastirmadim. bi yerde okudum. ordan aklimda kaldi.

madem hd desteklemiyor nasil hd cekiyor cihaz? cok biliyosun madem aydinlat bizi.

• CPU ile ilgisi olsaydı son gelen modlarla 720p@30 fps çekemezdi.Gerçi ne gereği varsa onu da anlamıyorum.Filmler bile 24 fps ile çekiliyor ne gerek var 30 fps'e.Bildiğim kadarıyla insan gözü de 24 fps'e kadar duyarlı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.