Şimdi Ara

Nokia E7 'QWERTY Klavye, 4' Amoled ekran ve fazlası' video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
27.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia, N8 ile başladığı Symbian 3 çıkartmasına C7 ardından E7 ile devam ediyor. Tasarım ve kullanılan malzeme bakımında N8'e oldukça fazla benzeyen E7, 4" Amoled ekranı ve QWERTY klavyesi ile fark yaratıyor. Bu videomuzda devasa alüminyum gövdesiyle mini bir dizüstü bilgisayarı andıran E7'i öne çıkan özellikleriyle ele alıyoruz.

[anket=16]

• İllaki Nokia alacaksanız
    *E7
    *C7
    *N8
    arasından en başarılı N8 bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi- -- 29 Nisan 2011; 20:46:37 >
  • izleyelim bakalım
  • 8 mp autofocus olmayan kameralar nokianın elinde kaldı galiba Her cihaza onu takıyor.Ucuzamı alıyor acaba
  • biri bana anlatsin bu nokiayi ya symbiaN nedir nokia niye yakasindan dusurmez bu isletim sistemini pazar payin dustu nerelere uyan artik uyan ya..
  • harika bir tasarım ama neden symbian :(
  • Dar gelirliğin lüzumu yok gidin Motorla Atrix 4g alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanım olarak kamera dışında çok güzel, yazılımda ise çok fazla takılma göremedim, kamerada ne akıl ki otofokus koymuyor Nokia.
  • nokia mı asla :D
  • şuna bir android koy 100 milyon tane satar

yakışmıyor symbian işletim sistemi ..özellikle nokianın son telefonları

ayrıca ekranı yan yatırınca alet çok geç tepki veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 29 Nisan 2011; 21:23:25 >
  • Android işletim sistemi koymak bu kadar zor mu,at şu symbianı koy androidi en çok satılan telefon olur,zaten nokia güzel kasalar hazırlıyor.
  • nokia ise almam
  • Mesut abi inceleme için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu makinaları symbyan ile harcıyorsunya yazık valla
  • vasat bir telefon.
  • bes para etmez
  • 800 liralık makineyi kaça satıyorlar haberiniz varmı? Android koysa 15 milyara filan satmaya kalkardı heralde.

Ha unutmuşum dandik iişlemcisi 2.2 ve üzeri için flash desdeklmezdi zaten. bin küsür lira para veripte 640x360 gibi 5250de bile olan bir çözünürlükle kullanmak da ne kadar mantıklı tartışılır. Nokianın en kısa sürede batması ve el değiştirmesi dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Nisan 2011; 22:53:59 >
  • :) n97 m den pek fazla fark görmedim... aynı ovi maps aynı klavye hemen hemen aynı menu ve tıpatıp hantallık..... neden para verip buna yükselteyim ki? gider androidli bir telefon alırım (yeni xperia lara göz diktim ) daha iyi.. nokia üst seviyede telefonlara neden böyle önem vermiyor anlamış degilim.. orta seviyede gene devam et symbian ile . c7 dir x6 dır vs.. fakat n9 n9xxx ya da yeni bir en üst seviyede degişiklik şart oldu artık.
  • nokya bitmis. at arabasi daha hizli...

dh yonetimi, klon / kopi uyduruk nokya nn mobil cihazlar siralamasindaki yerini gozden gecirmeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu nokia bu sybiam'dan artık vazgeçSİN......HTC SENSANTİON TELEFONUNA İNCELERSENİZ ÇOK HARİKA OLUR?(DAHA ÇIKMADI PİYASAYA AMA KESİNLİKLE ALICAM BU TELİ =)

VİDEOLARINIZI ÇOK BAŞARILI BULUYORUM =)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.