Şimdi Ara

nokia e61 aldm:-) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
16.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

polemik yaratmanın çok anlamı yok aslında. ben kişisel olarak windows işletim sistemli bir pda almaya karşıyım. çünkü bence microsoft'un önünde stabil bir işletim sistemi geliştirmek ve batarya şarj süresini uzatmak gibi önemli sorunlar var.

başka bir sebep de 1.3 mp ya da 2 mp gibi anlamsız bir çözünürlük vaad ederek kalitesiz lensler ve kamera işlemcileriyle kendimi avutacağıma kamerası olmayan bir cihazı tercih ederim.

ekranın şekline gelince; biraz garip göründüğü doğru. ama bu ekran orantı olarak şu an televizyonlarımızdaki ve monitörlerimizdeki orana (4:3) çok yakın. o yüzden de fazla yadırgamadım.

evet, cihaz biraz geniş ama vaad ettikleri ve bir süre sonra düşeceğini umduğum fiyatı düşünülürse mantıklı görünüyor.

güle güle kullan...

• peki hocam yanında taşıyomusun ben bile kendi telefonu taşırkan zorlanıyorum cebine sığıyormu
  • hayırlı olsun arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

peki hocam yanında taşıyomusun ben bile kendi telefonu taşırkan zorlanıyorum cebine sığıyormu

geniş ama çok ince.

kot cebinde zor. ceket iç cebi için çok uygun olabilir bence..
  • aslında kot cebine sığıyo çünkü ince ya kalınlıgını belli etmiyo(tabi geniş olması az bile olsa rahatsız ediyo)zaten ben hiç bi pdaphone mu (genellikle) cepte gezdirmem bi kılıfım var tam ona göre (kılıf çok büyük değil) hem kılıfın önünede nokianın radiolu kulaklığımı koyuyorum...
  • hayırlı olsun......

ama sana bir sorum var.......

ben pek pda tarzı cihazlardan anlayan biri değilim.....
    hiç yakında çıkacak olan sonyericsson m600 ü düşündün mü?
    yanlış değilsem galiba aynı e61 ile m600 aynı sınıfta......
    seni e61 e yönlendiren ne oldu?....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ac2ronay

hayırlı olsun......

ama sana bir sorum var.......

ben pek pda tarzı cihazlardan anlayan biri değilim.....
    hiç yakında çıkacak olan sonyericsson m600 ü düşündün mü?
    yanlış değilsem galiba aynı e61 ile m600 aynı sınıfta......
    seni e61 e yönlendiren ne oldu?....

doğru m600 de bu sınıftaki güzel cihazlardan biri fakat ona yönelmememin nedeni ekran ve klavyenin daha küçük oluşu,en önemlileri ise ekranın 16m renk olması ve w-lan heleki w-lan(kablosuz ağ bağlantısı) bir pda nın yapı taşlarından biridir,cihazın w-lan sınıflarının tümünü destekleyip en hızlı versiyonu olması,birde m600 de EDGE yok bu nedenlerden dolayı...(aslında şuda var şuan piyasadaki tüm işletim sistemlerinde javaya en iyi ayak uydurabilen platformun symbian s60 olması)

• komik bir soru olacak ama titreşim varmı?
  • heralde varah şu n90 çıkmaz olaydı....
  • hayırlı olsun alper
  • hayırlı olsun kardeşim. güle güle kullan
  • tekrardan hepnise tşkküler...
  • Hayırlı olsun!

Umarım sonradan aldığına pişman olmassın!!
  • hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.Darısı E70 bekleyen benim başıma
  • e70 de müthiş(bende bi samanlar e70 bekliyrdum)
    ama ekranın büyük olması böyle cihazlar için çok önemli oduğundan...>

• Dostum pm attım sana haberin olsun.Pardon yorumlara devam
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

peki hocam yanında taşıyomusun ben bile kendi telefonu taşırkan zorlanıyorum cebine sığıyormu
  • world mate programını bi şekilde buraya upload etmen mümkün mü acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

en sonunda beklediğim telefon olan e61 çıktı ve aldım...>

cihazın dikkat çeken özelliklerini anlatacak olursam;

*cihazın içinden mükemmel bir ofis yasılım seti çıktı(tam takım)
    *klavye gayet rahat kullanılıyor
    *ekran tek kelimeyle mükemmel
    *telsimde tv izleme olayı şimdiye kadar(denediklerim=>3250-9500-6260-n90-n70)denediklerim arasından en iyi sonucu verdi
    *içinde bedava olarak world mate ve 3d golf oyunu bedava olarak bulunuyo(özellikle world mate gibi pahalı bi programın bedavaya verilmesi...:-)))
    *s60 3rd programlarıyla sorunsuz çalışıyo ama sadece temalar çalışmadı(heralde ekran tipinden olsa gerek)
    *e-posta da hotmail,gmail dahil birçok e-posta servisinii desteklior.e-posta da mükemmel çalışıyo
    *kızılötesi,w-lan(internet telefonu desteği ile),edge,umts,bluetooth,pushtotalk...tüm bağlantıları var.
    *bilgisayarla senkronize olurken hiç bir problem çıkarmadı
    *en çok beyendiğim şey büyük 16m net ekranda gelişmiş bir internete girmek oldu(9500 den sonra ilk defa bir mobil internet tarayıcısını beyendim..)
    *ince ve hafif bir tasarıma sahip olması
    *eksik denilebilecek tek şey kamera ki benim en çok kullanmadığım şey de kamera benim için maliyetin artması,cihazın ağırlaşması ve büyümesi dışında bi işe yaramıyo...

• ne yazıkki cihazın içinde verilen bir bedava uygulama olduğu için upload olmuyor..:-((normalde fiyatı=50ytl)
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

world mate programını bi şekilde buraya upload etmen mümkün mü acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

en sonunda beklediğim telefon olan e61 çıktı ve aldım...>

cihazın dikkat çeken özelliklerini anlatacak olursam;

*cihazın içinden mükemmel bir ofis yasılım seti çıktı(tam takım)
    *klavye gayet rahat kullanılıyor
    *ekran tek kelimeyle mükemmel
    *telsimde tv izleme olayı şimdiye kadar(denediklerim=>3250-9500-6260-n90-n70)denediklerim arasından en iyi sonucu verdi
    *içinde bedava olarak world mate ve 3d golf oyunu bedava olarak bulunuyo(özellikle world mate gibi pahalı bi programın bedavaya verilmesi...:-)))
    *s60 3rd programlarıyla sorunsuz çalışıyo ama sadece temalar çalışmadı(heralde ekran tipinden olsa gerek)
    *e-posta da hotmail,gmail dahil birçok e-posta servisinii desteklior.e-posta da mükemmel çalışıyo
    *kızılötesi,w-lan(internet telefonu desteği ile),edge,umts,bluetooth,pushtotalk...tüm bağlantıları var.
    *bilgisayarla senkronize olurken hiç bir problem çıkarmadı
    *en çok beyendiğim şey büyük 16m net ekranda gelişmiş bir internete girmek oldu(9500 den sonra ilk defa bir mobil internet tarayıcısını beyendim..)
    *ince ve hafif bir tasarıma sahip olması
    *eksik denilebilecek tek şey kamera ki benim en çok kullanmadığım şey de kamera benim için maliyetin artması,cihazın ağırlaşması ve büyümesi dışında bi işe yaramıyo...

• ben de e70 ya da e 60 düşünüyorum...
  • Arkadaşım hayırlı olsun.

Internet tarayıcısını merak ettim. Donanım Haber'e girip bi ekran görüntüsü koyar mısın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.