Şimdi Ara

===> Nokia E55 | 2.4' QVGA 16M - 1500mAh - 3.2MP <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
1
Favori
54.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu bir tuşta 2 harf olması nasıl oluyor yazı yazarken?
    B yazmak için 2 defa mı basacaz AB tuşuna.
    acaba kullanışlı oluyor mu_? eğer bu hybrid qwerty klavye de yazı yazmak sorunsuzsa gerçekten süper telefon
    e71 den yüksek bile özellikleri
  • zamanında daha modeller çıkmadan daha iyisi çıkıyordu alamıyorduk telefon melefon. ama heyecanlı bir bekleyişti. o zamanlar çok takip ederdim nokiayı. 6600 tek başına tanıtılmıştı. daha sonra o çıkmadan 7200 6230 gibi modellerin bulunduğu 4-5 telefon aynı anda tanıtıldı. aklımı çeldiler. 7600 çıktı hoşuma gitti. 7610 çıktı vay be dedim. çıktı derken sitede yakında gelecek ibaresiyle yer aldı. hatta hepsi daha hiç biri çıkmadan gerçekleşti. o değil de ben o heyecanı yaşatacak bir politika istiyorum yine nokiadan. şimdi çok fazla heyecan yaratan modelleri olmuyor. ya da bana öyle geliyor. bu telefon da güzel hoş ama o heyecana değişmem.

• Çok güzel bence..Özelliklede grisi çok hoşuma gitti...

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Aynı anda çıkmasını destekliyorum zaten.

Haklısınız, ifademi yanlış kurmuşum.

Aynı anda çıkmayan bir çok ürünün çıkmasından nasıl mağdur oluyorsunuz? Aralarından istediğinizi seçebileceğiniz ve kendi ihtiyaçlarınıza uygun ürün miktarı arttıkça size bir zararı mı dokunuyor?

Hem madem öyle, neden şu anda "senede bir kez ürün çıkartan" ve sizi böylece "mağdur etmeyen" firmanın ürünlerini kullanmaya mutlu mutlu devam etmektense sizi "mağdur eden" firmaların ürünleri ile ilgileniyorsunuz? "Mağdur edilmekten" zevk mi alıyorsunuz?

Sizi "mağdur etmeyen" firmaya duyduğunuz sevgiyi sizi "mağdur eden" firmaların ürünleri ile başlıklarda dile getirmekten nasıl bir zevk alıyorsunuz? Son mesajlarınızın tümünde hem Nokia, hem Samsung hem de SonyEricsson ürünlerini kötüleyerek Apple iPhone propagandası yapmanızdaki amacınız nedir?

Yukarıda izah ettim zaten.

Herhangi bir X modelini çıkartıp hemen arkasından aynı cihaza "atıyorum" wi-fi ekleyerek Xi modelini çıkartmasından bahsediyorum.
    Hatta daha da ileri gidip Wi-Fi özelliğini ekleyip, "Ekran çözünürlüğünü düşürmek" gibi absürd uygulamalar yaptığı bile oluyor.

Mesela şöyle olsaydı daha iyi olmaz mıydı?

N82 + Wi-fi = N83
    N82 + Wi-fi + 600Mhz işlemci = N83i
    N82 + Wi-fi + 600Mhz işlemci + Dokunmatik Ekran = N84
    .
    .
    .
    .
    .
    Al in one bir (Nxxx) model...

Madem hepsi N serisi... O zaman bu şekilde bir hiyerarşik düzenin olması gerekmez mi mantık olarak?

Şu itirazı yapabilirsin: "Mesela N81 ile N95 temelde farklı amaca hizmet eden cihazlar".
    O zaman ikisinin de N serisi olması biraz tuhaf değil mi?

Ayrıca ne yani?
    Bir firmayı veya başka bir şeyi eleştirmek için mağdur olmak mi gerekiyor?
    Her koyun kendi bacağından mı asılır?

Hoca iyi diyorsunda eğer bi tlf un hiçbir eksi yönü olmasa başka tel alırmısın?tabiki hayır.satış stratejisi.

• Bayıldım bu telefona 600ytlyi geçmezse alacağım

nokia kullananlar bilir belki. yurtdışı fiyatı 265 euro olunca, Türkiye fiyatı ne kadar oluyor yaklaşık olarak? aynı fiyattan çıkarıyorlarsa çok güzel
  • henüz gelmedimi ?
    ..Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni; Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

yav bu telefonu nokia nın türkiye sitesinde gelecek modeller listesinde bile görmedim. eminmisiniz böyle bir telefonun çıkacağına.

FAKE
  • YAV HAKİKATEN BU E55 İLE ŞLGİLENEN YOKMU. NOKİANIN RESMİ SİTESİNDE BİLE YOK DAHA..
  • Bütçeme göre baktığım telefonların hiçbirisi tam içime sinmedi. Bu telefonu çok beğendim ama çıkış fiyatını bilemiyorum tabi, qwerty klavye olması biraz garip geldi bana ama yine de bu telefonu çok beğendim. E serisini genel olarak çok beğeniyorum ama E66 fiyat olarak aşıyor beni onun için kararsız kaldım
  • arkadaşlar telefon fake değil yalnız mayıs gibi avrupada çıkması bekleniyordu bayağı bi ertelendi çıkışı. bunun kardeşi olan e52 modeli avrupada yeni çıktı. e52'nin türkiye'ye gelmeyeceğini söylüyorlar bu durumda e55 gelir gibi duruyor.
  • acaba tuşları nasıl ki, eskiden sony ericsson p1i vardı bende, çok memnundum, p1i'nin tuşları gibi bir tuşun sağına ve soluna mı basılacak, yoksa 2. harf için 2 kere mi basılacak acaba, bilen varmı? mesaj yazarken harika oluyor, şu an e71 im var ama java uygulaması yuklerken sorun yasıyorum çözünürlükten dolayı. 240x320 ye dönmek istiyorum.
  • şu ana kadarki en çok beğendiğim Eseries cihaz.. cidden çok güzel yapmışlar.. özellikle tipi çok hoşuma gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 24 Ağustos 2009; 18:17:51 >
  • e52 nokia com tr sitesinden kaldırıldı. e52 ve e55 i hiç beklemeyin :))
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.